Δευτέρα 6 Απριλίου 2020

Κορωνοϊός και 5G - ΒΙΝΤΕΟ

-->




επιμέλεια Γουέιν Χωλ


Λοιπόν, έχω δέκα λεπτά. Δεν ήμουν σίγουρος ότι θα έφτανα σε αυτό το στάδιο, αλλά δεν μπορώ παρά να πω κάτι για το όλο θέμα του Κορωναϊου, αν θέλετε.

Οπότε, ξανά, όταν γνωρίζετε τον Steiner, έχετε τις απαντήσεις του τεστ, αλλά πρέπει να καταλάβετε τις λεπτομέρειες. Το 1918, μετά τη μεγαλύτερη πανδημία, την πανδημία Ισπανικής γρίπης του 1918, ο Steiner ρωτήθηκε τι ήταν όλο αυτό. Και αυτός είπε ''Λοιπόν, οι ιοί είναι απλά απεκκρίσεις ενός τοξικού κυττάρου.'' Οι ιοί είναι κομμάτια DNA ή RNA με μερικές άλλες πρωτεΐνες που αφαιρούν από το κύτταρο. Προκύπτουν όταν δηλητηριάζεται το κύτταρο. Δεν είναι η αιτία σε τίποτα.

Και ο πρώτος τρόπος που θα σας ενθάρρυνα να σκεφτείτε σχετικά με αυτό είναι ο εξής. Αν ήσαστε διάσημος γιατρός δελφινιών, σωστά? Και μελετούσατε τα δελφίνια στον Αρκτικό Κύκλο εδώ και εκατοντάδες χρόνια, ή τουλάχιστον για  πολύ καιρό. Και τα δελφίνια ήταν καλά. Και έπειτα σας καλούσαν: "Φρεντ, όλα τα δελφίνια, ή πολλά δελφίνια πεθαίνουν στον Αρκτικό Κύκλο. Μπορείς να έρθεις και να το ερευνήσεις; "Σωστα? Και έχετε μια ερώτηση να κάνετε: Λοιπόν, σηκώστε το χέρι σας. Πόσοι από εσάς θα λέγατε:" Θέλω να διερευνήσω ένα δελφίνι για να δω το γενετικό προφίλ αυτού του δελφινιού. "Κανείς. Είναι χαζό αυτό. Πόσοι από εσάς θα λέγατε: "Θέλω να δω αν αυτό το δελφίνι και εκείνο το δελφίνι έχουν έναν ιό επειδή μπορεί να είναι μεταδοτικό και γι 'αυτό όλα αυτά τα δελφίνια αρρωσταίνουν." Αυτός εκεί. Πόσοι από εσάς θα λέγατε (συγγνώμη φια τα Γαλλικά μου εδώ): "Έβαλε κάποιος τίποτα σκατά στο νερό εδώ πέρα;" Όπως η EXXON Valdez? Ποιος? Όλοι. Γιατί αυτό συνέβη.

Και τα κύτταρα δηλητηριάζονται, Προσπαθούν να καθαριστούν με την αποβάλλοντας εκκρίματα που ονομάζουμε ιούς. Αν πάτε στη σύγχρονη θεωρία των ιών που ονομάζονται εξωσώματα και στον τελευταίο επικεφαλή του NIH (Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας) που κάνει μια ομιλία σχετικά με την πολυπλοκότητα των ιών, θα δείτε ότι αυτό είναι απόλυτα σύμφωνο με τη σύγχρονη άποψη σχετικά με το τι είναι πραγματικά ένας ιός.

Είχα ένα δραματικό παράδειγμα αυτού όταν μεγάλωνα. Ακριβώς έξω από το σπίτι μας υπήρχε ένας υγρότοπος. Και ήταν γεμάτος βατράχια και οι βάτραχοι δεν με άφηναν να κοιμηθώ τα βράδια, έτσι έκλεισα τα παράθυρα και ...... την άνοιξη έκαναν μια μεγάλη συμμορία. Και με την πάροδο του χρόνου οι βάτραχοι έφυγαν. Πόσοι πιστεύουν ότι οι βατράχοι είχαν κάποια γενετική ασθένεια; Πόσοι πιστεύουν ότι οι βατράχοι είχαν έναν ιό; Πόσοι πιστεύουν ότι κάποιος έβαλε DDT στο νερό; Αυτό συνέβη. Οι ασθένειες δηλητηριάζουν. Είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους τα εμβόλια ... Λοιπόν. Θα το παραλείψω αυτό για ένα λεπτό.

Λοιπόν,τι συνέβη το 1918. Υπήρξε ένα τεράστιο ...... και σε κάθε πανδημία τα τελευταία 150 χρόνια, υπήρξε ένα κβαντικό άλμα στην ηλεκτροδότηση της γης. Το 1918, στα τέλη του φθινόπωρου του 1917, υπήρξε η εισαγωγή ραδιοκυμάτων σε όλο τον κόσμο. Κάθε φορά που εκθέτετε οποιοδήποτε βιολογικό σύστημα σε ένα νέο ηλεκτρομαγνητικό πεδίο το δηλητηριάζετε, σκοτώνετε μερικούς και οι υπόλοιποι μετατρέπονται σε ένα είδος ανεσταλμένης κίνησης, έτσι που, παραδόξως, ζουν λίγο περισσότερο και πιο άρρωστοι. Και στη συνέχεια ξεκινάει στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο με την επόμενη πανδημία με την εισαγωγή εξοπλισμού ραντάρ σε όλη τη γη, καλύπτοντας όλη τη γη με πεδία ραντάρ. Πρώτη φορά οι άνθρωποι εκτείθενται σε αυτό.

Το 1968 υπήρξε η γρίπη του Χονγκ Κονγκ και ήταν η πρώτη φορά - η Γη έχει προστατευτικό στρώμα, τη ζώνη Van Allen, η οποία ουσιαστικά ενσωματώνει το κοσμικό πεδίο του Ήλιου και της γης και του φεγγάριου και του Δία κ.λ.π. Το ενσωματώνει και ουσιαστικά το διανέμει στα ζωντανά όντα της γης. Και βάζουμε δορυφόρους που εκπέμπουν ραδιενεργές συχνότητες στη ζώνη Van Allen. Μέσα σε έξι μήνες είχαμε μια νέα ιογενή πανδημία. Γιατί είναι ιογενής; Επειδή οι άνθρωποι δηλητηριάζονται. Εκκρίνουν τοξίνες. Μοιάζουν με ιούς. Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι είναι μια επιδημία γρίπης. Στην επιδημία του 1918 το Παράρτημα Υγείας της Βοστώνης αποφάσισε να διερευνήσει τη μεταδοτικότητα αυτής. Έτσι αυτοί, είτε το πιστεύετε είτε όχι, πήραν εκατοντάδες ανθρώπους με γρίπη και πήραν τις εκκρίσεις από τη μύτη τους και την εισήγαγαν στους υγιείς ανθρώπους που δεν είχαν τη γρίπη και δεν μπορούσαν ούτε μια φορά να προκαλέσουν  στο επόμενο άτομο την ασθένεια. Το έκαναν αυτό ξανά και ξανά. Και δεν ήταν σε θέση να αποδείξουν τη μετάδοση.

Το έκαναν μάλιστα και σε  άλογα, που προφανώς είχαν την Ισπανική γρίπη. Έβαλαν σακκούλες στο κεφάλι τους και τα άλογα φταρνίζονταν στη σακκούλα και έβαλαν τη σακκούλα πάνω στο επόμενο άλογο και δεν αρρώστησε ούτε ένα άλογο. Μπορείτε να διαβάσετε γι 'αυτό σε ένα βιβλίο που ονομάζεται "Το αόρατο ουράνιο τόξο" του Arthur Firstenberg , ο οποίος καταγράφει όλα τα βήματα στην ηλεκτροδότηση της γης και πως μέσα σε έξι μήνες υπήρξε μια νέα πανδημία γρίπης σε όλο τον κόσμο. Και όταν ακούτε τις συνήθεις εξηγήσεις ... Πώς έφτασε από το Κάνσας στη Νότια Αφρική μέσα σε δύο εβδομάδες, ώστε ολόκληρος ο κόσμος να έχει τα συμπτώματα ταυτόχρονα, παρά το γεγονός ότι ο τρόπος μεταφοράς ήταν με άλογα και βάρκες? Και δεν υπάρχει εξήγηση σε αυτό. Απλώς λένε: "Δεν ξέρουμε πώς συνέβη αυτό".

Αλλά όταν το σκέφτεστε αυτό, με αυτά τα ραδιοκύματα και άλλες συχνότητες που μερικοί από εσάς έχετε στην τσέπη σας και στον καρπό σας, μπορείτε να στείλετε ένα μήνυμα στην Ιαπωνία και φτάνει στιγμιαία. Έτσι, οποιοσδήποτε από εσάς δεν πιστεύει ότι υπάρχει ένα ηλεκτρομαγνητικό πεδίο που επικοινωνεί παγκοσμίως μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, αυτό σημαίνει ότι δεν δίνει προσοχή σε αυτό. Και θα ολοκληρώσω μόνο επισημαίνοντας ότι υπήρξε ένα δραματικό και κβαντικό άλμα τους τελευταίους έξι μήνες με την ηλεκτροδότηση της Γης. Και είμαι βέβαιος ότι πολλοί από εσάς γνωρίζετε τι είναι αυτό, ονομάζεται 5G, όπου τώρα έχουν 20.000 δορυφόρους που εκπέμπουν ακτινοβολία, ακριβώς όπως το πράγμα που εκπέμπει ακτινοβολία στην τσέπη σας ή στον καρπό σας που χρησιμοποιείτε όλη την ώρα. Αυτό δεν είναι συμβατό με την υγεία. Λυπάμαι να το πω. Δεν είναι συμβατό με την υγεία.

Πρόκειται για μια συσκευή καταστροφής του νερού. Και για οποιονδήποτε από εσάς που λέτε: "Ναι, δεν είμαστε ηλεκτρικά όντα. Είμαστε απλώς σωματική ύλη. Μην μπαίνετε στον κόπο να κάνετε και EΚΓ ή και EEΓ ή δοκιμασία αγωγιμότητας νεύρων. Επειδή είμαστε ηλεκτρικά όντα και τα χημικά είναι μόνο το υποπροϊόν αυτών των ηλεκτρικών ερεθισμάτων. Και θα τελειώσω με όποιον θέλει να κάνει μια εικασία σχετικά με το πού ήταν η πρώτη εντελώς καλυμμένη με 5G πόλη στον κόσμο. Γουχάν, ακριβώς.

Έτσι, όταν αρχίσετε να σκέφτεστε αυτό, βρισκόμαστε σε μια υπαρξιακή κρίση εδώ φίλοι μου, της οποίας δεν έχει δει ποτέ ξανά η ανθρωπότητα. Και δεν θέλω να παριστάνω τον προφήτη της Παλαιάς Διαθήκης σε σας, αλλά αυτό είναι κάτι που δεν έχει προηγούμενο. Η τοποθέτηση 100.000 δορυφόρων στην ίδια την κάλυψη της Γης... Και όπως έλεγα νωρίτερα, αυτό ουσιαστικά έχει σχέση με το ζήτημα του εμβολιασμού... Και αυτό μου προέκυψε, επειδή περίπου πριν από ένα χρόνο περίπου, είχα έναν ασθενή που με επισκέφτηκε, ο οποίος ήταν καλά , ένας σέρφερ, και στη συνέχεια έσπασε ένα ..... εργάζεται ως ηλεκτρολόγος εγκαθιστόντας συστήματα WiFi για πολύ πλούσιους ανθρώπους.

Οι ηλεκτρολόγοι έχουν πολύ υψηλό ποσοστό θνησιμότητας, αλλά αυτός ήταν καλά. Στη συνέχεια σπάει το χέρι του και τοποθετείται μια μεταλλική πλάκα στο χέρι του. Τρεις μήνες αργότερα δεν μπορούσε να σηκωθεί από το κρεβάτι. Ήταν σε πλήρη, ξέρετε, καρδιακές αρρυθμίες, απλα σε πλήρη κατάρρευση. Η ευαισθησία έχει να κάνει με το πόσο μέταλλο έχεις στο σώμα σου καθώς και με την ποιότητα του νερού στα κύτταρά σου. Έτσι, εάν αρχίσεις να εισάγεις αλουμίνιο στους ανθρώπους, γίνονται υποδοχείς  απορρόφησης αυξημένου ηλεκτρομαγνητικού πεδίου. Και αυτή είναι μια τέλεια καταιγίδα για το είδος της φθοράς των ειδών που βιώνουμε τώρα.

Και θα τελειώσω με ένα ακόμη πράγμα που μου αρέσει. Είναι ένα απόφθευγμα από τον Rudolf Steiner και εδώ που τα λέμε ήταν περίπου το 1917. Οπότε ήταν μια διαφορετική εποχή. "Σε περιόδους όπου δεν υπήρχαν ηλεκτρικά ρεύματα, όταν ο αέρας δεν ήταν γεμάτος με σμήνη με ηλεκτρικών επιρροών ... (μιλάμε για το 1917), ήταν πιο εύκολο να είσαι άνθρωπος. Για το λόγο αυτό, για να είσαι άνθρωπος σήμερα είναι αναγκαίο να δαπανήσουμε πολύ ισχυρότερες πνευματικές ικανότητες από ό, τι ήταν απαραίτητο πριν από έναν αιώνα. " Έτσι θα σας αφήσω με αυτό: Κάντε ό,τι μπορείτε για να αυξήσετε τις πνευματικές ικανότητές σας, γιατί είναι πραγματικά απόλυτα δύσκολο να είσαι άνθρωπος αυτές τις μέρες. Ευχαριστώ που με  ακούσατε.

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου