Κυριακή 15 Μαρτίου 2020

Stranger κορονοϊός μήνυμα 2

-->
Στο πρώτο μήνυμα που έβγαλα εξηγούσα την κατάσταση που θα οδηγηθούμε πιστεύοντας ότι όλο και κάποιος θα με ακούσει πιστεύοντας ότι υπάρχει λογική.

Σε αυτό το μήνα με οργή πλέον έχω παρατηρήσει μία απίστευτη προσπάθεια από την επικοινωνιακή πολιτική της χώρας μας ώστε να βρεθούμε όλοι προ εκπλήξεως και αυτή τη στιγμή ενώ δεν θα έπρεπε να έχουμε πανικό επί της ουσίας να είμαστε σε καραντίνα.

Αυτό το σημείο σας παρακαλώ όλους να μην το ξεχάσετε, να μην αφήσετε το χρόνο ή τα γεγονότα που έρχονται να σας κάνουν να το αφήσετε πίσω σας. Όλες αυτές τις μέρες πολεμω να υπενθυμίζω, να επιρρίπτω ευθύνες και να αναζητώ τους υπεύθυνους που δημιούργησαν τις πρώτες 20 μέρες την Τάση να κοροϊδεύουμε αυτό που σήμερα μας έχει φέρει ένα βήμα πριν το στρατιωτικό νόμο.

Πάμε τώρα στα δεδομένα και την πραγματικότητα, όποιος βγει να σας πει ότι γνωρίζει τι ακριβώς γίνεται είναι ψεύτης,προσωπικά πλέον δεν έχω καμία εμπιστοσύνη σε κανένα δεδομένο που διαβαζω είτε από το ίντερνετ είτε από τις αφηγήσεις της εξουσίας.

Από τις πρώτες μέρες φωνάζω ότι τα νούμερα δεν έχουν λογική, φωνάζω ότι οι αντιδράσεις είναι τόσο εξοργιστικά λάθος πού και συνωμοσιολόγος να μην ήμουνα θα σκεφτόμουν αναγκαστικά ότι κάποιοι πήραν την εντολή ότι μία μερίδα του πληθυσμού της γης πρέπει αναγκαστικά να νοσήσει,πίσω από αυτή την πανδημία λοιπόν κρύβονται εγκληματικές πράξεις και δεν πρέπει ποτέ μα ποτέ να το ξεχάσουμε ότι μα ότι κι αν γίνει.

Προσωπική μου άποψη και δεν θέλω να επηρεάσω κανέναν σας οτι ο ιος θα εξαφανιστει οπως εμφανιστηκε , δεν θέλω με κανανεν τροπο να σας κάνω να μην ακολουθείτε τις εντολές που δίνει το σύστημα υγείας, μάλιστα και εγώ θα επιμείνω μαζί του ακόμα κι αν δεν το εμπιστεύομαι σήμερα να σας λέω ότι τηρήστε τις εντολές ώστε να σταματήσουμε όλοι μαζί τη διάδοση του ιού. Αλλά και έχω πολλά αλλά να σας πω και πρέπει να έχετε ανοιχτό πολύ το κεφάλι σας…

Προσωπική μου άποψη λοιπόν είναι ότι ο ιός όπως εμφανίστηκε έτσι θα εξαφανιστεί, δεν γνωρίζω ποια θα είναι η πολιτική αφήγηση τότε δεν γνωρίζω πώς θα το παρουσιάσουν και αν αυτό θα πουν ότι έκανε τον κύκλο του αλλά είμαι σίγουρος ότι το πρόγραμμα της ζωής δεν θα επιτρέψει αυτά τα μαύρα σχέδια να ολοκληρωθούν. Τουλαχιστον αυτες τις λεξεις μπορω να χρησιμοποιησω για να σου δωσω αυτη την πληροφορια που “πιστευω”…

Πολλοί πλέον έχουν μπει σε σκέψεις πανικού,πολλοί μιλούν για αποκαλυπτικές στιγμές που έχουμε μπροστά μας,πολλοί μιλούν για απίστευτα νούμερα και ότι θα υπάρχουν αρκετοί νεκροί.

Η αλήθεια είναι ότι πραγματικά δεν μας έχουν πει τα αληθινά κρούσματα μιας και δεν μπορούν ούτε οι ίδιοι να τα ελέγξουν πια, τα ορφανά κρούσματα έχουν φτάσει στα 22 πάντα με βάση το τι αφήνετε στην πληροφορία να έρχεται σε μας πράγμα που σημαίνει ότι είναι αδύνατον να χαρτογραφηθεί η εξέλιξη του ιού.

Κάτι που πρέπει να καταλάβετε όλοι σας και να μην ακούτε κανέναν αν σας πει οτιδήποτε άλλο.. όταν μιλάμε για πανδημία αερομεταφερόμενης νόσου μιλάμε για μία φωτιά η οποία δεν χρειάζεται ένα μήνα + για να τα κάψει όλα, η ολιγωρία λοιπόν των υπευθύνων είναι αρκετή ώστε να θεωρήσουμε ότι η ζημιά έχει γίνει στο μεγαλύτερο μέρος της ήδη.

Τα επιπρόσθετα μέτρα τα οποία όλα όλως τυχαίως ήταν από την αρχή λανθασμένα και διορθώθηκαν στην πορεία μετά από την κατακραυγή όλων μας ήταν ακόμα ένα λιθαράκι στο να κατανοήσουμε ότι αν υπήρχε μία περίπτωση να μην νοσήσει το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού την χάσαμε και αυτή δια παντός.ΟΛα αυτα αν ειναι αληθεια οσα μας δινουν για τον Ιο..

Για μένα λοιπόν αυτή τη στιγμή δεν ειναι τα μέτρα που θα εμποδίσουν άλλο τον ιό…. Όταν μαθαίνεις ότι ήδη ασθενεις με εμφανή τα σημάδια της πνευμονίας πηγαίνουν στο νοσοκομείο και απλά τους λένε πηγαίντε σπίτια σας γιατί είσαστε σε ηλικία που δεν έχετε θέμα και περιοριστείτε τότε καταλαβαίνεις ότι πλέον ο ιός βρίσκεται γύρω μας παντού
Καλό είναι αυτοί που ανήκουν στις πολύ βαριές ομάδες επικινδυνότητας πραγματικά να περάσουν σε μία καραντίνα σκληρή στο σπίτι τους

Για τα υπόλοιπα μέτρα όμως που έχουν παρθεί υπάρχουν παρελκόμενα που πρέπει να τα δούμε πριν εμφανιστούν και μας πιάσουν απροετοίμαστους.

Αν όλα όσα λένε είναι αληθινά και αυτός ο ιός είναι πανδημία αερομεταφερόμενη σημαίνει ότι αυτή τη στιγμή που μιλάμε αυτό που περιμένουν τα συστήματα υγείας είναι να κουράρουν μέσα σε βάθος χρόνου όσους πραγματικά το έχουν ανάγκη και όσους προλάβουν ή όσους αντέξουν για τους υπόλοιπους είναι απλά μία τυχαία στατιστική που θα γραφτεί στα νούμερα τον θανάτων.

Δεν κάνω ανάλυση σε αυτό το άρθρο αν είναι πραγματικά ιός που ξέφυγε από κάπου ή όχι, αν τον έριξε η Αμερική για να νικήσει οικονομικά την Κίνα,αν είναι το κλασσικό σχέδιο που έχουμε πει πολλές φορές ότι πρέπει να φέρουν την επισιτιστική κρίση για να συνεχίσουν στον μεγάλο πόλεμο.
Απλά στεγνά ξερά και όχι συνωμοσιολογικά πρέπει όλοι να δούμε
Ότι αν συνεχιστεί αυτός ο πανικός με τον τρόπο που πλέον τον πλάσαρε το σύστημα τότε μαθηματικά οδηγούμαστε σε μία στάση πληρωμών, σε ένα τεράστιο οικονομικό κραχ που δεν μπορώ να είμαι σίγουρος αν θα είναι παγκόσμιο η ανά τόπους.

Ξεκάθαρα όλοι πια νομίζω ότι έχουμε καταλάβει ότι αυτός ο πολιτισμός δεν είναι ο πολιτισμός που νομίζαμε ότι μπορεί να μας προστατεύσει σε ότι κι αν συμβεί.

Δηλαδή παίρνοντας το μικρότερο σε κόστος και επικινδυνότητα σενάριο αυτή τη στιγμή αν θεωρήσουμε ότι ο ιός αυτός θα κάνει απλά τον κύκλο του, θα νοσήσουν κάποιοι όχι πολύ και θα έχουμε στατιστικά δυστυχώς κάποια λίγα θύματα ήδη με την αντιμετώπιση μας έχουμε δημιουργήσει μία τεράστια τρύπα οικονομική στον τουρισμό μας στους επόμενους τρεις μήνες.

Αν πάρουμε το χειρότερο σενάριο αυτό που όλοι ξαφνικά υιοθετούν γιατί έτσι τους έπεισε το σύστημά τους ότι ο ιος αυτός θα μας κάνει τεράστια ζημιά και θα αρχίσουμε να πεθαίνουμε σαν τις μύγες σε λίγο καιρό τότε αυτή η τρύπα η οικονομική γίνεται γκρεμός μπροστά μας.

Διαφαίνεται λοιπόν εύκολα ότι το παγκόσμιο σύστημα για κάποιο λόγο έχει μία διάθεση να δημιουργήσει μία οικονομική αναστάτωση… ξαναλέω δεν θα αναλύσω συνωμοσιολογικά το τι και το πώς..
Και έρχεται το ερώτημα… Εμείς τι κάνουμε; Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε μέσα σε αυτή την κρίση μιας πανδημίας και μία οικονομική κρίση στο καπάκι;

Και όπως καταλαβαίνεις με αυτά που είδες να συμβαίνουν την τελευταία εβδομάδα δεν είμαστε….δεν είμαστε ούτε αφυπνισμένοι με σωστή πληροφορία μέσα μας σαν λαός, ούτε ενωμένοι,ούτε έχουμε δει ότι συμβαίνει σαν μία εχθρική πράξη κατά των ανθρώπων.

Εδώ και 10 χρόνια που προσπαθώ να σε κάνω να δεις μία διαφορετική πραγματικότητα, είμαι ξεκάθαρα δηλωμένος εχθρός της Νέας τάξης πραγμάτων γιατί γνωρίζω ότι βρίσκομαι σε έναν πόλεμο κατά της ανθρωπότητας, έναν πόλεμο που τώρα αναγκαστικά τον δίνω με την πληροφορία και πληρώνω τα παρελκόμενα όλου αυτού…. Αλλά και που γνωρίζω οτι σύντομα πλέον μπορεί να έρθει να μου χτυπήσει την πόρτα με τη μορφή ενός στρατιώτη ή ενός αστυνομικού.

Μιλάμε μαζί 10 χρόνια και τόσο καιρό που σου μιλάω είχες την ευκαιρία να είσαι ελεύθερος και να κάνεις ότι θέλεις και τις τελευταίες 20 ημέρες φτάσαμε με μία ανάσα να βρίσκεσαι σε μία κατά οίκον περιορισμό κι αν παρακούσεις οτιδήποτε να είσαι ένα βήμα πριν το στρατιωτικό νόμο…. Άρα στη στιγμή που μιλάμε φίλε θα παραδεχτείς ένα πράγμα ότι όλα όσα σου λέω τόσα χρόνια είναι πολύ πιο κοντά στην αλήθεια από ότι προσπάθησαν να σου αλλάξουν τα μυαλά αυτοί που τώρα σου χουν δώσει τη διαταγή να παραμείνεις φυλακη στο σπίτι σου.

Μία οικονομική κρίση αν σκάσει στους επόμενους τρεις μήνες είναι ικανή να σε φέρει πάλι με μία ανάσα με το πιστόλι στον κρόταφο να αποφασίσεις εάν θα συμμετέχεις σε μία πλήρως ελεγχόμενη ηλεκτρονική διακυβέρνηση η οποία θα διαβάζει τα δεδομένα της ζωής σου μέσα από ηλεκτρονικά μέσα που θα φέρεις πάνω σου ή μέσα σου.
Υπάρχει περίπτωση να ξυπνήσεις μία Δευτέρα και να μην έχεις πλέον το δικαίωμα να αγοράσεις το γάλα του παιδιού σου εκτός και αν συναινέσεις στο να συμμετέχεις αυτοβούλως απόλυτα και σαν πιστός υπάκουος πολίτης στη νέα Όργουελικη κοινωνία της νέας παγκόσμιας τάξης.
Είσαι έτοιμος για αυτό; Έχεις δημιουργήσει εδώ και 10 χρόνια που σου μιλάω τις καταστάσεις να μπορείς να αμυνθείς; Τώρα στο σπίτι σου είσαι μόνος σου ή είσαι με την ομάδα σου να σκέφτεσαι όλα όσα σου λέω;
Ακόμα και τώρα προλαβαίνουμε, θες να στο πω άλλες 20 φορές ακόμα και τώρα προλαβαίνουμε.
Η αυτάρκεια σου, ο τρόπος και το δικαίωμά σου να παράγεις στην τροφή σου, το δικαίωμά σου ακόμα να συναλλάσσεται σε έξω από το χρήμα τους με ανταλλαγή προϊόντων είναι αυτή τη στιγμή το τελευταίο σκαλοπάτι αντίστασης σου πριν το μεγάλο μακελειό.

Ίσως ο ιος να μας έκανε ένα καλό, να έδειξε σε όλους την μορφή που μπορεί να πάρει το κράτος μας απέναντι μας, να έδειξε σε όλους ότι είμαστε όλοι αριθμοί και έτσι θα μας συμπεριφερθούν και αύριο, να έδειξε σε όλους ότι η νέα τάξη πραγμάτων σκέφτεται και σχεδιάζει με ποιον τρόπο η τάση θα οδήγησει ίδιος εσένα Έλληνα σε μία κατάσταση που δεν θα μπορείς να κάνεις πίσω.

Το λογικό λοιπόν είναι να δεις σήμερα την ενέδρα,να αποφασίσεις σήμερα που είσαι κλεισμένος στο σπίτι σου με κλειστά τα μαγαζιά γύρω σου, με ουρά από τη Δευτέρα στα σούπερ μάρκετ, απομονωμένος από το συνάνθρωπό σου και απομακρυσμένος στα εννιά μέτρα…. Σήμερα είναι η καλύτερη στιγμή να κατανοήσεις ότι αυτό το σύστημα συνεχίζει και έχει δύναμη γιατί μας βαζει σε μεγαλύτερο διαχωρισμό μέρα με τη μέρα, γιατί εκτός από τον ιό του γουχαν είχε φροντίσει δεκάδες χρόνια πριν να βάλει μέσα μας τον ιό της πάρτης μας, εγώ και το σπίτι μου να είναι καλά και ας καεί ο κόσμος.

Μα αν καεί ο κόσμος και ο καθένας κοιτάζει το σπίτι του κανείς μα κανείς όταν θα φωνάξεις βοήθεια γιατί θα καίγεται το δικό σου δεν θα είναι εκεί.

Η δύναμη ξεκινάει από την Ένωση, ο χαρακτήρας μας δημιουργείται μέσα από τις σχέσεις που δημιουργούμε με τους γύρω μας, το σθένος μας δημιουργείται μέσα από αυτές τις ισχυρές σχέσεις,….. Τώρα απλά είσαι στο σπίτι σου, οι σχέσεις σου τεντώθηκαν, απομακρύνθηκαν…. Αλήθεια πες μου πόσο δυνατός νιώθεις;

Τα μελλοντικά σενάρια είναι πάντα χαοτικά ιδίως αν ενδιάμεσα σε αυτά υπάρχουν ομάδες που σχεδιάζουν, αναιρούν και επιβάλλουν νέους κανόνες, νέους νόμους, άλλες αποφάσεις, το δόγμα δημιουργώ το πρόβλημα και φέρνω τη λύση είναι ικανό να το χρησιμοποιούν μόνο αυτοί που σήμερα εμείς τους έχουμε προσφέρει τη δύναμη παραμένοντας μονάδες, παραμένοντας μέσα στο εγώ μας και όχι στο εμείς…. Δείχνοντας ιδιαίτερη ανικανότητα να αντιληφθούμε ότι έχουμε συγκεκριμένο εχθρό και μας νικα γιατί μας βρίσκει μόνους μας στη γωνία.

Αυτές τις μέρες της μικρής κατά οίκου φυλακή σας κάντε μερικές σημαντικές ερωτήσεις στον εαυτό σας και γράψτε τες σε ένα χαρτί, είστε έτοιμοι να περάσετε σε έναν κόσμο που έχουν διαλέξει άλλοι για εσάς;είστε έτοιμοι να είστε πάντα κάτω από την μπότα ενός στρατού που θα επιβάλλει τους νόμους για το καλό σας;

Ακόμα και σήμερα προλαβαίνουμε, αν βάλουμε μυαλό τώρα,αν πετάξουμε στα σκουπίδια όλα τα ψεύτικα όνειρα που μας φύτεψε μέσα μας ο δυτικός πολιτισμός, αν σήμερα περάσουμε σε πράξη και ξαναγίνουμε πραγματικά δυνατοι.
Ίσως λοιπόν θα πρέπει να τα ξαναπώ, πολύσυμμετοχική Γεωργία και κτηνοτροφία, ομάδες με συγκεκριμένους κανόνες και ιδανικά, αξίες και ηθική, στόχος όλων είναι να κερδίσουν ξανά το δικαίωμα της αυτάρκειας, το δικαίωμα του χρόνου τους,το δικαίωμα να μη συνεχίσουν να είναι ευάλωτοι γιατί κάποιος άλλος διαχειρίζεται την τροφή τους, την ενέργειά τους και οτιδήποτε άλλο θεωρητικός έχουμε ανάγκη το σύστημα τους .

Όταν οι μεγάλοι τσοπαναραίοι αποφασίσουν ότι είμαστε πολλοι που τρώμε τζάμπα θα περάσουν σε ότι χρειάζεται να κάνουν για να μας μειώσουν, ήδη το κάνουν με αυτά που μας ταΐζουν, με αυτά που μας ψεκάζουν…και με την υποτιθέμενη ανικανότητα της ιατρικής να θεραπεύσει ασθένειες οι οποίες για μένα υπάρχουν σε ένα συρτάρι οι συνταγές που της νικάνε σε μία μέρα.

Αν δεν είναι αυτός ο ιός ο οποίος θα φέρει τις μεγάλες αλλαγές στον πληθυσμό της γης θα είναι ο επόμενος, εάν δεν είναι να γίνει με τον ιό θα γίνει με την διατροφή, με τον πόλεμο, με την πείνα…. Τρόπους έχουν λεφτά και χρόνο έχουν μην ανησυχείτε δεν θα χαθούν τα σχέδια τους.
Εμείς τι κάνουμε; Λες να βγει αύριο κάνας κουλής και να πάρει το ασκέρι και να βροντοφωνάξει ως εδώ πια δεν πάει άλλο θέλουμε την ελευθερία μας και τη ζωή μας; Ο υπάλληλος της εταιρείας που τον έβαλε στη θέση εκεί που είναι θα σηκώσει κεφάλι και θα πει ως εδώ φτάνει πια;

Στο λέω χρόνια το μυστικό είναι στην αφύπνιση σου και στην κρίση σου, η αλλαγή έρχεται πάντα από μέσα μας και επειδή ο εχθρός σου είναι τεράστιος δεν μπορείς ποτέ να προχωρήσεις με έναν αρχηγό στο κεφάλι…. Αν το κάνεις ή θα τον φάνε ή θα τον αλλάξουνε…. Όλοι μαζί είμαστε ο αρχηγός γιατί ομονοησαμε και δεν χρειαζόμαστε κανέναν τσοπάνη να μας δείξει τα σωστά τα ηθικά και τις αξίες.

Δεν χρειάζομαι κανέναν λόγο κάποιου για να βοηθήσω τον συνάνθρωπό μου ή να προστατέψω το φίλο μου ή να στηρίξω έναν αδύνατο άνθρωπο…. Δεν χρειάζομαι ούτε νόμο ούτε πνεύμα για να πράξω τις υπάρχουσες ιδιότητες που έχω σαν άνθρωπος.

Πάμε λοιπόν όλοι μαζί να εκμεταλλευτούμε αυτή την κρίση και μέσα από αυτή να μη βγούμε μόνοι μας από τη φυλακή του σπιτιού μας αλλά να βγούμε ομάδες να ψάξουν ομάδες για να ενωθούν σε έναν μοναδικό και τεράστιο εχθρό που σκοπός του είναι να συνεχίσει να μας συμπεριφέρεται σαν αριθμούς για να συντηρήσει τον εαυτό του ως υπέρ οντότητα, για να συνεχίσουν οι ψεύτες βασιλείς αυτής της γης να μας διοικούν ενώ στην ουσία να μην έχουν καμία δύναμη να το κάνουν αλλά ούτε και αξία.

Δεν μιλάω για επανάσταση βαρέθηκα πια, μιλάω για τα απλά, για αυτά που θα χρειαστείς αύριο,σ για αυτά που θα πρέπει να δώσεις στο παιδί σου, μιλάω για αντίληψη, για εκπαίδευση, για γνώση, για δικαιώματα αυτάρκειας, για δικαιώματα προστασίας…. Για το υπέρτατο αγαθό σου την Ελευθερία….. Σου φωνάζω τόσα χρόνια μην τη χάσεις είναι στο χέρι σου, προετοιμάσου έρχονται με ταχύτητα να σου την πάρουν μέσα σε μία νύχτα.

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου