Τρίτη 3 Μαρτίου 2020

Την ιδια ωρα που η Ελλαδα βρισκεται στην αρχη πολεμου με την Τουρκια οι Ελληνες μασονοι ανταλλασσουν δωρα με τους Τουρκους !!

-->
Προχθες σκοπευα να βγαλω ενα αρθρο για την Ενσυναισθηση ..σκοπευα να ειναι λιγο τρολαρισμα για την καταντια μας οπου στον Εβρο οι Ελληνικες δυναμεις δινουν μαχη για το χωμα μας και αλλες περιοχες κανανε καρναβαλι μασκαρεμενοι ..!

Θα ελεγα οτι βρεθηκε το τεστ της ενσυναισθησης …οτι θα ηταν μια απλη ερωτηση ..τι εκανες στο καρναβαλι…και αν ακουγες πηγα μασκαρεμενος ..τοτε θα κουνουσες το κεφαλι και θα γνωριζες την ενσυναισθηση του ατομου !
Καλως και δεν το σηκωσα απο τεμπελια γιατι βρεθηκε καλυτερο τεστ …!
Τι εκανες της ημερες της αρχης του πολεμου εσυ Ελληνα; Απαντηση : Παραλαμβανα δωρο απο τουρκο Μασονο Στρατιωτικο μια πλακετα που πανω ελεγε … το “Σμυρνη το αστερι του Λεβαντε “…!!!….
Μετα κατσαμε , φαγαμε και ηπιαμε σαν αδερφια , μαζι με αλλους γερμανους αμερικανους κοκ…και μιλησαμε για το καλο των αλλων ..που δεν ειναι αδερλφια σαν και εμας … ειπαμε πολλα και ομορφα ολοι μαζι τα “αδερλφια”…!

Αναρωτιεμαι τι ειναι ποιο ισχυρο ..Η πατριδα σου η ο “αδελφος” στην μασονια ;..Ελα πλακα κανω παντα η αδελφοτητα ειναι αυτη που ειναι στην καρδια μας εεεε… μεγιστε Ελληνα των 33 βαθμων ;…
Αυτη μας ταιζει , αυτη μας δινει δυναμη ..και αμα φαμε και σκασουμε και εχουμε κονε σε ολο τον κοσμο …ας κανουμε και καμια κινηση να μην μας βγει το ματι που θα ειναι για το καλο…φτανει αυτο το καλο να ειναι και καλο για την αδελφοτητα και την δυναμη της ..σωστα μεγαλε 33 βαθμων Ελληνα ;…
Βεβαια μετα απο αυτο το αρθρο μαλλον θα παρεις καμια δεκαρια τηλεφωνα ενοχλημενος …τι να σου κανω μανα μου … η ενσυναισθηση δεν μαθαναιτε ποτε απο καμια αδελφοτητα ..μαλιστα αν εχεις ενσυναισθηση δεν δεχεσαι ποτε να εισαι με κρυφες ομαδες εναντια σε ολους τους αλλους τους απλους ανθρωπισκους !

Την ημερα που ξεκιναγε ο πολεμος με την Τουρκια ειναι λιγο καπως οτι εσυ επερνες πλακετα δωρο για την “ΣΜΥΡΝΗ που ειναι το αστερι του λεβαντε” ,…και μαλιστα απο Τουρκο στρατιωτικο!…
..Και δεν πα να λες οτι εσυ βοηθουσες με διπλωματια την χωρα … καποια πραγματα δεν δικαιολογουνται Ελληνα Μασoνε με τιποτα ..καποια πραγματα πρεπει να εχουν μοναδικη τιμη και αξια !..
Stranger,,,

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου