Δευτέρα, 2 Μαρτίου 2020

ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ! Απειλεί ευθέως με πυραυλική επίθεση αν δεν σταματήσει τις επιχειρήσεις στην Συρία!

-->
Στο πλαίσιο της νέας στρατιωτικής επιχείρησης του Τουρκικού Στρατού στα Συριακά εδάφη, η Τεχεράνη επίσημα δήλωσε πως η Τουρκία οφείλει να σταματήσει άμεσα να βομβαρδίζει και να βιαιοπραγεί έναντι της Συρίας. Το Ιράν ευθέως απείλησε την Τουρκία πως σε περίπτωση που δεν σταματήσει την επίθεση θα εξαπολύσει πυραυλική επίθεση εναντίον του τουρκικού στρατού άνευ προειδοποιήσεως.
Η δήλωσε του Ιράν οφείλεται κυρίως στην απουσία αντιδράσεως από ρωσικής πλευράς έναντι της Τουρκικής επίθεσης.
”Το Ιράν έχει δηλώσει επισήμως πως θα πάρει εκδίκηση σε περίπτωση που η Τουρκία δεν σταματήσει να χτυπάει τον Συριακό Στρατό. Η Τεχεράνη δεν είναι Δαμασκός, δεν ανέχεται και δεν ακούει την Μόσχα” ανέφερε η κοινότητα Στρατιωτικού Παρατηρητή της Telegram.
Πρέπει να σημειωθεί πως το Ιράν μπορεί πράγματι να βάλει έναντι του τουρκικού στρατού με την χρήση βαλλιστικών πυραύλων, η αποτελεσματικότητα των οποίων αποδείχθηκε κατά την διάρκεια βομβαρδισμού στο αμερικανικό έδαφος του Ιράκ.
Την τελευταία νύχτα, η Τουρκία εξαπέλυσε δεκάδες πυραυλικές επιθέσεις σε συριακό έδαφος, ενώ ο συριακός στρατός κατάφερε να κατεδαφίσει 4 τουρκικά μη επανδρωμένα αεροχήματα.

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου