Κυριακή 1 Μαρτίου 2020

ΑΠΟΨΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ – ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΓΕΝΙΚΗ ΕΦΟΔΟ 5000 ΛΑΘΡΟ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ! «ΘΑ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ ΑΛΛΑ ΑΙΜΑ ΤΟΥΡΚΙΚΟ». ΜΕ ΛΥΣΣΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΟΝ ΕΒΡΟ

-->
Οι βάρβαροι είναι προ των πυλών. Μετά από σχεδόν μισό αιώνα, η Ελλάδα καλείται για πρώτη φορά να υπερασπιστεί ελληνικό έδαφος και όλοι ελπίζουμε ότι το πάθημα των Ιμίων να έγινε μάθημα.
Η νύχτα στον Έβρο προβλέπεται κολασμένη αφού οι χιλιάδες ΛΑΘΡΟ που έστειλε με στρωμένο χαλί ο Σουλτάνος ετοιμάζουν μαζική έφοδο προς την ελληνική πλευρά.
Ο πόλεμος έχει ήδη ξεκινήσει και τα παλικάρια μας που έχουν παραταχθεί σαν άλλη γραμμή μαζινό για να υπερασπιστούν αυτά τα εδάφη, βρίσκονται στη σκέψη μας.
Πίσω από τους σχεδόν 5000 λαθραίους (σύμφωνα με μετριοπαθείς εκτιμήσεις) βρίσκονται τουρκικές δυνάμεις που αβαντάρουν και προωθούν τις ορδές των «προσφύγων» από όλες τις φυλές του Ισραήλ προς την Ελλάδα. Τους έχουν δώσει χημικά ίσως και όπλα. Αυτό είναι το σενάριο που όλοι φοβούνται στο ΥΠΕΘΑ. Είναι γνωστό ότι η διαταγή σε περίπτωση εφόδου θα είναι να φάνε οι λαθραίοι ανελέητο ξύλο. Αν υπάρξουν βολές κατά των Ελλήνων, θέλουμε να πιστεύουμε ότι η απάντηση θα είναι ακριβώς η ίδια.
Τα μηνύματα που δεχόμαστε στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ κινούνται προς αυτή την κατεύθυνση. Αναμένεται νύχτα Ιμίων αλλά αυτή τη φορά το αίμα που θα χυθεί θα είναι τουρκικό. Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ βρίσκεται στις Καστανιές  και έχει εξασφαλίσει αποκλειστικό υλικό από την ακραία κατάσταση που έχει διαμορφωθεί.
evros3evros2evros1

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου