Τετάρτη, 4 Απριλίου 2018

Οι νυχτερινοί επισκέπτες του Προεδρικού

-->

Ποιοι χτυπούν την πόρτα Παυλόπουλου όταν σβήνουν οι κάμερες - Τι λέει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας

«Οι νύχτες του είναι πιο όμορφες από τις μέρες μας» λέει με αρκετή δόση χιούμορ ένας από τους πλέον στενούς συνεργάτες του Προέδρου της Δημοκρατίας.
Τις νύχτες άλλωστε – σύμφωνα με τη στήλη ΒΗΜΑτοδότης» – γίνονται τα σημαντικότερα ραντεβού, ακόμα – κατά τον συνεργάτη του Προέδρου της Δημοκρατίας – και μη ανακοινώσιμες συναντήσεις με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα: «Μια ανάσα δρόμος είναι από το Μαξίμου στο Προεδρικό» εξήγησε και συχνά ο κ. Τσίπρας βρίσκεται στο γραφείο του Προέδρου της Δημοκρατίας την ώρα που λόγω νύχτας οι κάμερες και οι τηλεοπτικοί προβολείς που καραδοκούν στην οδό Ηρώδου Αττικού σβήνουν.
Ο πλέον συχνός νυχτερινός επισκέπτης του Προέδρου της Δημοκρατίας είναι ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης υπεύθυνος για θέματα αντιμετώπισης της διαφθοράς Δημήτρης (για τους φίλους «Μίμης») Παπαγγελόπουλος. Ακολουθούν (σε συχνότητα επισκέψεων) ο Νίκος Κοτζιάς, η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Γιώργος Κατρούγκαλος, η Βασιλική Θάνου, ο Νικήτας Κακλαμάνης, ο Νίκος Παππάς και βεβαίως ο Πέτρος Μολυβιάτης.
Ωστόσο, συνεργάτες του Προέδρου της Δημοκρατίας διέψευσαν κατηγορηματικά το προαναφερόμενο δημοσίευμα.Διαψεύδουν συνεργάτες του Προέδρου
Συγκεκριμένα, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ανέφεραν: «Το σημερινό δημοσίευμα της στήλης «ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ» της ηλεκτρονικής έκδοσης του «ΒΗΜΑΤΟΣ», περί δήθεν νυκτερινών συναντήσεων του Προέδρου της Δημοκρατίας, είναι, κατ΄ επιεική προς το παρόν έκφραση, παντελώς ανακριβές».

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου