Πέμπτη 5 Απριλίου 2018

Ποιος εκδότης φλερτάρει με την 7η «ορφανή» τηλεοπτική άδεια - Nέα πρόσωπα και δεδομένα σε τηλεοπτικό κανάλι

-->
Κόσµος πάει κι έρχεται το τελευταίο διάστηµα στις εγκαταστάσεις του Kontra Channel στον Ταύρο, καθώς, υπό την επίβλεψη του Σταµάτη Μαλέλη, ο οποίος έχει πλέον τακτικότατη παρουσία στον σταθµό, ετοιµάζεται νέο ενηµερωτικό πρόγραµµα, µε µεταγραφές αλλά και αξιοποίηση του ήδη υπάρχοντος δυναµικού.
Ο δηµοσιογράφος Γιώργος Μελιγκώνης, ο οποίος κάνει ρεπορτάζ στην «Αυγή», τις τελευταίες εβδοµάδες µετέχει σε δοκιµαστικά για την παρουσίαση του δελτίου ειδήσεων του καναλιού. Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται να αναλάβει το κεντρικό δελτίο που µεταδίδεται στις 8:00 είτε τα Σαββατοκύριακα είτε τις καθηµερινές, σε περίπτωση που ο Γιάννης Παπαγιάννης αποχωρήσει, όπως ακούγεται, προκειµένου να µετέχει στο νέο κανάλι του Φίλιππου Βρυώνη µε τον οποίο είχε συνεργασία από παλιά.
Αν ο Γιώργος Μελιγκώνης πάρει το «πράσινο φως» για το κεντρικό δελτίο, τότε τα Σαββατοκύριακα είναι πιθανό να βρεθεί στο «τιµόνι» η πολιτική συντάκτρια του καναλιού Στέλλα Γκαντώνα, ενώ ο Γιώργος Σιαδήµας θα αξιοποιηθεί κατά πάσα πιθανότητα σε νέα ενηµερωτική ζώνη που θα δηµιουργηθεί πιθανότατα το πρωί ή νωρίς το µεσηµέρι. Ήδη στο δελτίο ειδήσεων και στον σχολιασµό της επικαιρότητας έχει προστεθεί ο δηµοσιογράφος Φοίβος Κλαυδιανός, επίσης συντάκτης της «Αυγής», όπως και ο Γιώργος Μελιγκώνης, ενώ ένα πιο «βαρύ» όνοµα που ακούγεται είναι αυτό του Κώστα Πουλακίδα. Ο έµπειρος δηµοσιογράφος, ο οποίος καλύπτει το κοινοβουλευτικό ρεπορτάζ, αλλά έχει εξαιρετικά καλούς διαύλους επικοινωνίας και µε το ρεπορτάζ του ΣΥΡΙΖΑ, λέγεται ότι έχει κάνει συζητήσεις, αφού έτσι κι αλλιώς τα τελευταία χρόνια κάνει συχνά εµφανίσεις σε εκποµπές του καναλιού. Παλαιότερα, µάλιστα, για ένα διάστηµα ήταν σχεδόν καθηµερινά µε τον Μάκη Κουρή στην εκποµπή «Επί του Πιεστηρίου».
Η έντονη κινητικότητα, πάντως, στην οποία επικεφαλής είναι ο Ανδρέας Κουρής, ο οποίος κάνει συχνές συσκέψεις µε στελέχη του καναλιού, προκαλεί συζητήσεις σχετικά µε το ενδεχόµενο το Kontra να διαδραµατίσει ρόλο στη διεκδίκηση της έβδοµης τηλεοπτικής άδειας, για την οποία δεν υπήρξε υποψήφιος στον τελευταίο διαγωνισµό. Αν οι συζητήσεις αυτές έχουν βάση, τότε το πιθανότερο είναι πως στο σχήµα που θα υπάρξει για τη διεκδίκηση θα συµµετέχει και πρόσωπο -ή πρόσωπα- τα οποία δεν έχουν σήµερα οποιαδήποτε σχέση µε το Kontra, αλλά ενδιαφέρονται για είσοδο στην τηλεοπτική αγορά. Και αυτό γιατί, µε βάση τα δεδοµένα που έχουν τεθεί για τη διεκδίκηση της άδειας, θα πρέπει να υπάρξει, εκτός από τα χρήµατα που θα δοθούν γι” αυτήν, και µια σηµαντική επένδυση σε τεχνολογική ενίσχυση, αλλά και σε σηµαντικές προσθήκες στο ανθρώπινο δυναµικό.Όπως έχει αποκαλύψει το «Secret», το προηγούµενο διάστηµα έγιναν συζητήσεις για τον εµπλουτισµό του δυναµικού µε πρόσωπα όπως ο Βασίλης Λυριτζής, ο Κώστας Αρβανίτης και ο Σωτήρης ∆ανέζης, ενώ και τεχνολογικά έχουν γίνει προσθήκες που επιτρέπουν στο κανάλι να κάνει περισσότερες ζωντανές συνδέσεις και να είναι µέσα στα γεγονότα.
ΠΗΓΗ:parapolitika.gr

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου