Σάββατο, 24 Μαρτίου 2018

Σοκ στην Ολλανδία: Απόπειρα αυτοκτονίας μέσα στο κοινοβούλιο! (βίντεο)

-->
Ένας 61χρονος άνδρας αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει χθες στο Ολλανδικό Κοινοβούλιο όταν πήδηξε από τα θεωρεία της ολομέλειας στο κενό. Ο 61χρονος είχε δέσει τη μία άκρη του σκοινιού γύρω από τον λαιμό του και την άλλη στα κάγκελα του θεωρείου.
Η απόπειρα έγινε κατά τη διάρκεια συζήτησης αλλά στο βίντεο που τη μετέδιδε δεν καταγράφηκε η σκηνή της απόπειρας. Στο βίντεο με τις στατικές κάμερες φαίνεται μόνο ο βουλευτής του Λαϊκού Κόμματος Άνρο Ρούτε ο οποίος μιλούσε στο βήμα και όταν αντιλαμβάνεται το περιστατικό βάζει τα χέρια το μπροστά στο στόμα του και σοκαρισμένος σπεύδει να βοηθήσει.
Χαρακτηριστική είναι η δήλωση άλλου βουλευτή που είπε ότι μαζί με έναν συνάδελφό του κρατούσαν το κεφάλι του επίδοξου αυτόχειρα για να μην σπάσει το κεφάλι του.
Σύμφωνα με ολλανδικά ΜΜΕ, ο 61χρονος άνδρας, διαδήλωνε το τελευταίο διάστημα έξω από το κοινοβούλιο ζητώντας νομιμοποίηση της μαριχουάνας και της κάνναβης. Αφησε μάλιστα ένα σημείωμα στο οποίο ανέφερε ότι ήθελε να πεθάνει κατ’ αυτόν τον τρόπο, προκειμένου να επισύρει τα φώτα της δημοσιότητας σ’ αυτό το θέμα.
ΠΗΓΗ

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου