Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018

«Κόλαση» στον Άγιο Δημήτριο: Πατέρας που ακολουθούσε μια θρησκεία παρόμοια με την σαϊεντολογία βασάνιζε τα 5 παιδιά του - Απειλούσε να τα σκοτώσει

-->
ΖΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΦΡΙΚΗ - ΤΑ ΑΦΗΝΕ ΝΗΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΓΚΑΖΕ ΝΑ ΖΟΥΝ ΥΠΟ ΑΘΛΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ

Δεν το χωράει ανθρώπου νους: Στον Άγιο Δημήτριο Αττικής αποκαλύφθηκε το δράμα πέντε ανήλικων παιδιών που για χρόνια έπεφταν θύματα άγριας βίας και κακοποίησης από τον ίδιο τους τον πατέρα.

Η ιστορία σοκάρει. Τα πέντε παιδιά, ηλικίας από 9 έως 17 ετών, υποχρεώνονταν υπό τις διαρκείς απειλές του 64χρονου πατέρα τους να μένουν νηστικά να… διαλογίζονται, για να αποφύγουν το ξύλο, ενώ πολλές φορές απειλούσε να τα σκοτώσει, κραδαίνοντας μπροστά στα μάτια τους ένα μαχαίρι!

Μάλιστα, τα ίδια είχαν προειδοποιήσει τον 64χρονο ότι θα τον κλείσουν φυλακή, εάν συνέχιζε το ξύλο και τις απειλές. Τότε εκείνος άρπαξε το μαχαίρι και απείλησε να τα σκοτώσει και εν συνεχεία να αυτοκτονήσει.

Το χρονικό των βασανιστηρίων ήρθε τελικά στο φως της δημοσιότητας, όταν τα δύο μεγαλύτερα αδέρφια, ηλικία 14 και 17 ετών αντίστοιχα, αποκάλυψαν το χρονικό της φρίκης στους καθηγητές τους και τη διευθύντρια του σχολείου τους. Η τελευταία κάλεσε αμέσως την κοινωνική υπηρεσία του δήμου, ειδοποιήθηκε ο εισαγγελέας και ο άνδρας συνελήφθη και πλέον νοσηλεύεται σε ψυχιατρική κλινική.

Η οικογένεια αρχικά ζούσε σε ένα τροχόσπιτο σε χωράφι ιδιοκτησίας του πατέρα και τα τελευταία έξι χρόνια εγκαταστάθηκαν στον Άγιο Δημήτριο. Η μητέρα, κακοποιημένη και εκείνη από τον σύζυγο της, δεν του έφερνε ποτέ αντίρρηση καθώς τον φοβόταν, ενώ όταν ο δήμος προθυμοποιήθηκε να της βρει δουλειά, ο πατέρας έγινε έξω φρενών.

Γείτονες ανέφεραν πως ο 64χρονος ακολουθούσε μια θρησκεία παρόμοια με την σαϊεντολογία, η οποία δεν του επέτρεπε να τρώει κρέας και αυγά, τροφές που απαγόρευε και στα παιδιά του. Όλοι οικογενειακώς έπιναν νερό από πηγάδι, έκαναν μπάνιο με το ίδιο νερό, δεν είχαν θέρμανση, ενώ τόσο η μητέρα, όσο και τα παιδιά ανέχονταν σε συνεχή βάση τα βίαια ξεσπάσματα του πατέρα.

Τα παιδιά είναι πλέον φιλοξενούμενα στο Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία», ενώ η μητέρα τους φέρεται να έχει εξαφανιστεί, φοβούμενη πως θα τη συλλάμβαναν.

 


ΠΗΓΗ

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου