Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018

Ανεπιθύμητη η Ριάνα στη Σενεγάλη - Την κατηγορούν ότι είναι μέλος των Illuminati

-->
Της Μαρίας Δεναξά
Η Ριάνα έχει χαρακτηριστεί ανεπιθύμητη από μια ομάδα θρησκευτικών οργανώσεων στη Σενεγάλη. Οι ομάδες αυτές αναφέρουν πως η τραγουδίστρια είναι «persona non grata» επειδή προωθεί την ομοφυλοφιλία σε συνεργασία με τους Ελευθεροτέκτονες.
Μια ένωση περίπου 30 ισλαμικών ενώσεων που ονομάζεται «Όχι στη Μασονία και την ομοφυλοφιλία» ζητησε από την κυβέρνηση η διάσημη τραγουδίστρια να μην πατήσει το πόδι της σε Σενεγαλέζικο έδαφος.
«Δεν το κρύβει. Είναι μέλος των Ιλουμινάτι, που είναι παρακλάδι της Μασονίας», δήλωσε ο Cheikh Oumar Diagne, εκπρόσωπος της ένωσης, ο οποίος επισημάνει τις θεωρίες online συνωμοσίας σχετικά με τις πεποιθήσεις της Ριάνα.
Οι θρησκευτικές οργανώσεις είναι εξαιρετικά ισχυρές στη Σενεγάλη, η οποία είναι κατά 90% μουσουλμανική, αλλά είναι γνωστή για την ανεκτικότητά της καθώς μουσουλμάνοι και χριστιανοί γιορτάζουν μαζί.
Η Ριάνα προσπαθεί να συγκεντρώσει κεφάλαια για την εκπαίδευση των φτωχότερων, πιο ευάλωτων παιδιών σε 65 χώρες. Ο πρόεδρος της Σενεγάλης, Μάκι Σαλ, που φιλοξένησε στη διάσκεψη μαζί με τον Μακρόν κι άλλες προσωπικότητς διαμήνυσε μέσω του υπουργού Εσωτερικών ότι θα εξασφαλίσει την προστασία όλων των συμμετεχόντων στη διάσκεψη.

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου