Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018

Όλοι Αναγνωρίζουν Ότι Ο Τσίπρας Ήταν Το «Κλειδί» Για Την Κατοχή Και Την Καταστροφή Της Ελλάδας

-->
Ο συνήθως αναμαλλιασμένος Ολλανδός, ο Γέρουν Ντάισελμπλουμ διέλυσε το μύθο του Αλέξη Τσίπρα ότι έδωσε μάχη εκεί στις Βρυξέλλες και ότι απέσπασε ό,τι καλύτερο μπορούσε.
Ο αποχωρήσας πρόεδρος του Eurogroup απογύμνωσε και αποκάλυψε όλα τα ψέματά του για τιτάνιους αγώνες απέναντι στη Μέρκελ, στο Σόιμπλε και στις δυνάμεις κατοχής. Με πέντε κουβέντες που είπε ο Ολλανδός στην τελευταία συνέντευξή του, παρουσίασε τον Τσίπρα (και τον κύριο Τσακαλώτο) ως πολιτικούς δουλικούς νάνους που έκαναν τη ζωή των Γερμανών και γενικά των τροικανών ευκολότερη.
Δύο «πιονέροι», δύο κουίσλινγκς που τα έδιναν και τα δίνουν όλα προκειμένου να μείνουν στην εξουσία. «Όλα έγιναν πιο εύκολα από τη στιγμή που είχαμε να κάνουμε με τους Τσίπρα και Τσακαλώτο» είπε ο Ολλανδός!
Όλοι πλέον το λένε. Ο Αλέξης δεν υπήρξε ποτέ ούτε αντιστασιακός, ούτε αντιμνημονιακός, ούτε αποφασισμένος να αμυνθεί σε όσα επέβαλαν οι ξένοι στην Ελλάδα. Όλα τα «αριστερά» του τα χρησιμοποίησε ως όχημα για την κατάληψη της εξουσίας. Ήταν ένα έτοιμο «πιόνι» που χρησιμοποιήθηκε την κατάλληλη στιγμή. Όταν ανέτρεψαν το Σαμαρά και έφεραν το δίδυμο Τσίπρα – Καμμένου και τους Τσακαλώτους για να ολοκληρώσουν τον αφανισμό της ελληνικής οικονομίας και να οδηγήσουν τη χώρα σε εθνικές υποχωρήσεις αλλαγή συνόρων και διαμελισμό.
Είναι πολλοί πλέον στην Ευρώπη και στην Αμερική που φωνάζουν με χίλιους τρόπους ότι ο Τσίπρας περίμενε στη γωνία παριστάνοντας το «παιδί του λαού», προκειμένου να αρπάξει την εξουσία και να εξυπηρετήσει με τη στάση του και τις επιλογές του ανομολόγητα σχέδια σε βάρος του ελληνικού λαού.
Η μία μετά την άλλη οι μεγάλες ξένες εφημερίδες γράφουν ότι ο Αλέξης όχι μόνο ξεγέλασε τον ελληνικό λαό, όχι μόνο τον παραπλάνησε με συνθήματα «περί σκισίματος των μνημονίων» και «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη» αλλά και τώρα ακόμα ξεδιάντροπα εξαπατά και εμπαίζει τον ελληνικό λαό, ως κοινός τοποτηρητής ξένων συμφερόντων, λέγοντας ότι «θα αποδράσουμε από τη φυλακή του μνημονίου» τον ερχόμενο Αύγουστο.
Καταπέλτης η γερμανική Handelsblatt έγραψε ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός έχει συνομολογήσει κρυφά για βαριά λιτότητα μέχρι το 2022 και για αυστηρή – δρακόντεια επιτήρηση μέχρι το 2059! Μιλάμε όχι απλά για εξαπάτηση, όχι για εμπαιγμό αλλά για προδοσία. Προκειμένου να έχει την καρέκλα στο Μαξίμου «έπαιξε» και παρέδωσε τις ζωές των Ελλήνων και των παιδιών τους για έναν αιώνα.
«Φυλάκισε» με τα capital controls τα λεφτά των Ελλήνων στις τράπεζες και επέτρεψε ταυτόχρονα στους ξένους κερδοσκόπους να αγοράζουν τις μετοχές των συστημικών τραπεζών για μερικά σεντς (0,30 έφτασε η Πειραιώς).
Βαριά απλώνεται η καχυποψία και οι υπόνοιες σε όλη την Ευρώπη και την Ελλάδα για τα βρόμικα παιχνίδια που έπαιξε ή ανέχθηκε ή συγκάλυψε προκειμένου να είναι πρωθυπουργός. Κατάφερε καίρια πλήγματα τόσο στην εθνική οικονομία, όσο και στην εθνική άμυνα. Δεν υπάρχει πλέον ένας Ευρωπαίος Αξιωματούχος που να μη μιλάει ειρωνικά ή να μη ρίχνει σκιές στο ρόλο που έπαιξαν και παίζουν Τσίπρας – Τσακαλώτος.
Ο νεαρός «αριστερός» που «τα έφτιαξε» τόσο καλά με τον υπερδεξιό Πάνο Καμμένο και εμφανίστηκε ως αρχάγγελος της κάθαρσης, κατά της διαπλοκής και της διαφθοράς με συνθήματα Απριλιανά για «καθαρά χέρια» και «κυνήγι των αμαρτωλών», ενώ η παρέα του «στήνει δουλειές» και νέα διαπλοκή με επιχειρηματίες που χαρακτηρίζει ολιγάρχες ο Αμερικανός Πρέσβης.Ο νεαρός «αριστερός» πρώην καταληψίας του σχολείου του, που χωρίς καμία σπουδαία επαγγελματική καριέρα, χωρίς ιδιαίτερο βιογραφικό σπουδών και επαγγελματικών επιτυχιών κατέλαβε την εξουσία λέγοντας στους Έλληνες ότι θα τους λυτρώσει από τα δεσμά του μνημονίου.
Μετά την ψήφιση των 70 προαπαιτούμενων που βάζουν ταφόπλακα στη ζωή και τις ελπίδες εκατομμυρίων Ελλήνων, ο μοιραίος πρωθυπουργός ανοίγει κερκόπορτες σε όλα τα Εθνικά θέματα. Ήδη στο διεθνή χώρο επισημαίνουν ότι «χορεύει σαν αρκουδάκι» την ώρα που «χτυπάει το ντέφι» ο Σουλτάνος. Προ ημερών το μεγάλο γερμανικό περιοδικό Spiegel έγραψε ότι «Όταν ο Ερντογάν θυμώνει, ο Τσίπρας ακολουθεί τις οδηγίες του».
Τώρα είναι έτοιμος να αναγνωρίσει τα Σκόπια και δεν λαμβάνει καθόλου υπόψη του το λαϊκό αίσθημα και την πόρτα που ανοίγει στις αλυτρωτικές διαθέσεις των γειτόνων. Θα ακολουθήσουν οι διεκδικήσεις των Αλβανών και φυσικά ο Ερντογάν θα του ζητήσει τον «εκσυγχρονισμό» της Λωζάνης. Ήδη οι Τούρκοι του λένε: «Ή πάμε στο Διεθνές Δικαστήριο ή θα τα πάρουμε με στρατό». Όλοι στο εξωτερικό τον χαρακτηρίζουν αδύναμο, ατάλαντο, εύκολο, πρόθυμο και ευκαιρία για να περάσουν αιτήματά τους σε βάρος της Ελλάδας. Ο «νεαρούλης» που έλεγε ότι μπορεί να είναι και πλεονέκτημα το γεγονός ότι είναι άπειρος και ότι κατά κάποιο τρόπο έμαθε, απέκτησε εμπειρία στου «κασίδη το κεφάλι», αποδεικνύεται ότι οδήγησε τα πράγματα στον προθάλαμο μεγάλης Εθνικής καταστροφής.
Είναι ιστορικό λάθος να μένει άφωνος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας για τις προθέσεις του Τσίπρα στο Σκοπιανό. Ο λαλίστατος Παυλόπουλος που αντιμετώπισε γερά τον Ερντογάν στην Αθήνα, τώρα μένει σιωπηλός σε όσα κάνει η συγκυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου, δηλαδή αυτοί που τον έβαλαν στην Προεδρία. Ιστορικά ένοχος θα μείνει και ο Κυριάκος Μητσοτάκης αν δεν κινητοποιήσει τους οπαδούς του κόμματος και δεν πάρει σθεναρή θέση στην υπόθεση του Μακεδονικού και γενικά των Εθνικών θεμάτων.
Ήδη ακούω από τη Θεσσαλονίκη και από διάφορες πόλεις που επισκέπτεται γκρίνια για όσα λέει στα Εθνικά. Καλές είναι οι «κοσμικές εκδηλώσεις» σε διάφορες περιοχές, όπως η Έδεσσα -που δεν ήξερε που πέφτει στο χάρτη- αλλά πρέπει να συνοδεύονται με πολιτικές ενέργειες και αποφάσεις θετικές για το κοινωνικό σύνολο.
Τι να το κάνεις να αγκαλιάζεσαι με τους κατοίκους της Έδεσσας και μετά να ψηφίζεις «παρών» στους πλειστηριασμούς των σπιτιών τους.
Ο κος Μητσοτάκης δεν μπορεί να ακολουθήσει τα χνάρια του κου Τσίπρα για να έρθει στην εξουσία.
Ούτε προσφέρει τίποτα στον κόσμο λέγοντας: «αυτός φταίει για όλα!». Γιατί οποιοσδήποτε μπορεί να του πει: «και εσύ τι έκανες για να εμποδίσεις τις πράξεις αυτών των μειοδοτών;».

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου