Κυριακή, 31 Δεκεμβρίου 2017

Το μεγαλύτερο «πείραμα» στην ιστορία του πλανήτη, έτοιμο να εφαρμοστεί στην Ευρώπη

-->
του Κίμωνα Χαραλάμπους
Περίπου το ένα τρίτο των Γερμανών και των Γάλλων υπηκόων τάσσονται υπέρ της ιδέας της δημιουργίας “Ηνωμένων Κρατών της Ευρώπης”, με άλλα λόγια υπέρ της δημιουργίας ενιαίου ευρωπαϊκού κράτους, με τερματισμό την εθνικής κυριαρχίας και ταυτότητας, στα σοβιετικά πρότυπα!
Κυρίαρχα κράτη φυσικά η Γερμανία και η Γαλλία, ενώ οι γραφειοκράτες των Βρυξελλών θα αναλάβουν σταδιακά τον ρόλο της απόλυτης κεντρικής εξουσίας, όπως συνέβαινε στην Σοβιετική Ένωση με το Κόμμα.
Μην φαντάζεστε τις οικονομικές ελευθερίες στις ΗΠΑ, τις οποίες επανέφερε ο Ν.Τραμπ. Το ομοσπονδιακό σύστημα στις Η.Π.Α. δεν χρειάστηκε να επιβληθεί σε διαφορετικά κράτη-έθνη, με τον αριστερόστροφο πρώην Πρόεδρο, Μπαράκ Ομπάμα να επιδιώκει να σοβιετικοποιήσει τελικά τις Ηνωμένες Πολιτείες με συγκεντρωτικη πολιτικη σε όλους τους τομείς.
Άλλωστε, οι αρχές της Ενωμένης Ευρώπης έχουν σφυρηλατηθεί από τους νέο-μαρξιστές της περίφημης Σχολής της Φρανκφούρτης και πλέον επιχειρείται να εφαρμοστεί, με συνταγή Ομπάμα, το πολιτικό «πείραμα» της Σοβιετικής Ένωσης, στην πιο μοντέρνα εκδοχή του, στην ευρωπαϊκή ήπειρο.
Η έρευνα, όλως τυχαίως, έρχεται ως συνέχεια της αποκάλυψης που διαβάσατε στο el.gr, περί σχεδίου δημιουργίας Ευρωπαϊκού Κράτους, το οποίο θα αποτελεί παρακλάδι ενός παγκόσμιου τραστ κρατών, τα οποία ανήκουν στην σφαίρα επιρροής της παγκοσμιοποίησης.
Το σχέδιο φέρεται να προωθεί ο ηγέτης των Γερμανών Σοσιαλδημοκρατών (SPD) Μάρτιν Σουλτς.
Σε συνέδριο του SPD στις 7 Δεκεμβρίου, ο πρώην πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου Σουλτς πρότεινε να μετατραπεί η ΕΕ σε “Ηνωμένα Κράτη της Ευρώπης” ως το 2025 και την υιοθέτηση ενός συντάγματος, ενώ απείλησε με έξοδο, όσες χώρες δεν συμμορφωθούν.
ΟΛΑ με… «δημοκρατικότατες» διαδικασίες, όπως επί Κομμουνισμού!
Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της εταιρείας YouGov που δημοσιεύτηκε χθες Πέμπτη, το 30% των Γερμανών και το 28% των Γάλλων τάσσονται υπέρ της ιδέας αυτής, ενώ το 33% και το 26% αντίστοιχα διαφωνούν. Σε άλλες χώρες όπως η Σουηδία, η Φινλανδία, η Δανία, η Νορβηγία και το Ηνωμένο Βασίλειο, οι πολίτες είναι σε μεγάλο ποσοστό αντίθετοι με την πρόταση αυτή με περίπου τους μισούς ερωτηθέντες να αντιτίθενται σε αυτήν.
Η δημοσκόπηση διενεργήθηκε από τις 13 ως τις 19 Δεκεμβρίου και σε αυτή συμμετείχαν 8.138 πολίτες των προαναφερθεισών χωρών.
Ένα είναι το σίγουρο: Μας περιμένει περίοδος ακόμα σφοδρότερης αντιπαράθεσης μεταξύ των πολιτικοκοινωνικών δυνάμεων που επιθυμούν Ευρωπαϊκό Κράτος και οριστική κατάργηση εθνικής ταυτότητας (Νέα Τάξη) και εκείνων που στηρίζουν το κράτος-έθνος (Εθνική Δεξιά).el.gr

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου