Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΑΤΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ από την Νέα Τάξη: «Δείγμα ρατσισμού και εξτρεμισμού το «Καλά Χριστούγεννα»»!

-->
Τους καίει οτιδήποτε έχει να κάνει σχέση με τον Χριστό και πόσο μάλλον την ημέρα που τους υπενθυμίζει ότι όχι μόνο υπάρχει, αλλά και ότι γεννήθηκε ενσαρκωμένος πάνω στη Γη.

Η αλήθεια είναι πως τις τελευταίες μέρες ήταν εμφανέστατη η…ενόχληση όλων εκείνων των πολιτικά ορθών και αριστερόπληκτων ομάδων σε Ευρώπη και ΗΠΑ, ωστόσο μία ΜΚΟ προανήγγειλε την ποινικοποίηση της φράσης «Καλά Χριστούγεννα» επειδή είναι…ρατσιστική!

Ο λόγος για το Νομικό Κέντρο Φτώχειας του Νότου (SPLC) είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός με έδρα τις Η.Π.Α. που υποστηρίζει ότι αποτελεί ομάδα υπεράσπισης για τα πολιτικά δικαιώματα και τις μειονότητες. Μάλιστα η συγκεκριμένη ΜΚΟ παρακολουθεί διάφορες «δεξιές εξτρεμιστικές ομάδες» με σκοπό να προφυλάξει τους πολίτες από τις βίαιες πράξεις τους.

Με λίγα λόγια πρόκειται για «αναρχικούς συνείδησης», που αυτόκλητα χρήζουν τον εαυτό τους ως προστάτες των μειονοτήτων.

Σε νέα της παρέμβαση, η συγκεκριμένη ΜΚΟ ανακοίνωσε πως η φράση-ευχή «Καλά Χριστούγεννα» (Merry Christmas) είναι στην πραγματικότητα μία φράση στην οποία υποβόσκουν ρατσιστικές θεωρήσεις! Μάλιστα απαγορεύει και τα σχετικά hastags στο διαδίκτυο, προτείνοντας να αντικατασταθούν με το πιο…πολιτικά ορθό «Happy holidays»!

Επί της ουσίας όσοι χρησιμοποιούν στα social media τα #MerryChristmas, #ChristmasEve, #Christmas, και #Jesus , μπορούν άνετα να χαρακτηριστούν «ρατσιστές και ξενοφοβικοί», σύμφωνα πάντα με την αμερικάνικη ΜΚΟ!

Ως αφορμή για το άνευ προηγουμένου ξέσπασμά τους, τα μέλη του εν λόγω Νομικού Κέντρου στον νότο των ΗΠΑ, επικαλούνται τις διαδικτυακές συνομιλίες πολλών μελών «ακροδεξιών οργανώσεων», για τους οποίους αφήνουν να εννοηθούν ότι τους παρακολουθούν με βάση αυτά που γράφουν στα social media, πράγμα επίσης εξωφρενικό!

Υποστηρίζουν δε πως αυτές οι -κατά τα άλλα- κοινά αποδεκτές φράσεις, αποτελούν δείγμα ασέβειας και ξενοφοβίας προς θρησκευτικές μειονότητες, θέτοντας το παράδειγμα των μουσουλμανικών πληθυσμών.

Εμείς πάλι αναρωτιόμαστε ποιοι είναι οι πραγματικοί ρατσιστές στην όλη ούτως ή άλλως παράλογη υπόθεση.

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου