Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017

Ένας πόλεμος τώρα δικαιολογεί πολλά παραπτώματα ΠΡΟΣΟΧΗ!!

-->
Έχω ξαναγράψει στο παρελθόν ότι θα πρέπει οι συμμετέχοντες στη μεγαλύτερη απάτη που στήθηκε πάνω στη γη να βρουν τον τρόπο να διαφυγουν η να δημιουργήσουν τη στρατηγική της εξόδου από τα παραπτώματα τους και τη δικαιοσύνη η οποία δεν θα είναι άλλη από την οργή του λαού!

Ένας πόλεμος ή ένα πολεμικό επεισόδιο τώρα στο Αιγαίο θα δημιουργήσει το πατριωτικό αίσθημα στην Ελληνική κοινωνία και αυτό θα βοηθήσει να γίνει πιο μικρή η μνήμη του χρυσόψαρου που κρατάει η μάζα!

Ένα πολεμικό επεισόδιο ή μία εμπλοκή που θα φέρει τη χώρα σε εμπόλεμη κατάσταση θα δικαιολογήσει προδότες, αρπαχτές, στημένες κινήσεις ΥΠΕΡ των τραπεζών… Γενικά θα δικαιολογήσει τη μεγαλύτερη κλοπή και προδοσια που έγινε ποτέ!

Χρησιμοποιώντας τον μεγαλύτερο κίνδυνο και κάνοντας κινήσεις οι οποίες θα φανούν πατριωτικές αλλά όλοι θα είναι βολεμένοι πίσω από τα γραφεία τους και από τις φρουρές ασφαλείας τους θα καταφέρουν να πετάξουν από πάνω τους τη ρετσινιά του προδότη του κλέφτη και του απατεώνα!

Προσοχή στη μνήμη μας, προσοχή να μην ξεχάσουμε τι βιώσαμε, να μην ξεχάσουμε τα ψέματά τους, να μην ξεχάσουμε τι υπέγραψαν, ποιους συντήρησαν, για ποιους δουλεύουν…να μην ξεχασουμε τους νεκρους μας απο τον οικονομικο πολεμο ..που κανεις τους δεν φροντισε να κανει εστω μια κινηση αντιποινων!

Για το 99% της μάζας ακόμα θεωρείται ότι ένα πολεμικό γεγονός είναι ένα γεγονός το οποίο αποφασίζεται από τις συγκρούσεις δύο χωρών…. 

Τα πολεμικά γεγονότα αποφασίζονται πάνω από όλα από τις εταιρείες που θα κερδίσουν από αυτούς τους πολέμους… Αποφασίζονται από τους επικυρίαρχους με τηλέφωνα στις μαριονέτες τους έτσι ώστε το σχέδιο το οποίο δεν είναι φανερό για τη μάζα να εξελιχθεί όπως πρέπει!

Ξανά θα το πω ξανά και ξανά μέχρι να το κατανοήσεις, το μεγαλύτερο κόλπο γκρόσο η μεγαλύτερη οικονομική απάτη στην ανθρώπινη ιστορία μπορεί να δικαιολογηθεί μόνο με γεγονότα τα οποία Θα ρίξουν τα στοιχεία της πληροφορίες και την απάτη στη λήθη της ιστορίας!

Μη νομίζετε ότι αυτή η μεγάλη απάτη που συνέβη δεν ήταν καλά ενορχηστρωμένη ώστε να γνωρίζουν πότε θα μπουν, πόσα θα πάρουν, τι νόμους θα δημιουργήσουν για το αύριο, και πώς θα κάνουν την έξοδο πριν ο λαός αποφασίσει να πάρει το δίκαιο στα χέρια του!

Έχουν να δουν πολλά τα ματάκια μας και λυπάμαι που οι περισσότεροι από σας θα τα δείτε με τη ματιά που θέλει η Στάνη να τα δείτε… Λυπάμαι που ακόμα άλλη μία γενιά μαζί με τις νέες γενιές που έρχονται θα μάθουν, θα εκτιμήσουν και θα δοξάσουν μία νέα νέο ιστορία μύθο στην οποία θα στηριχτεί η νέα τάξη που έρχεται!

Από την πλευρά μου έχω κάνει όσα όλα ήταν δυνατά για να δείξω την ενορχήστρωση αυτού του εγκλήματος αλλά και το μεγάλο θίασο που θέλουμε να υπηρετούμε Ως σύστημα!
Το νου σας στα παιδιά, εκπαιδεύστε σωστά τα παιδιά σας… Αυτά είναι το τόξο του μέλλοντος και η μοναδική Ευκαιρία η ανθρωπότητα να σηκωθεί ποτε από τα γόνατά της σκλαβιάς της!

Stranger,,,

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου