Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017

Ρ.Τ.Ερντογάν: «Θα σκοτώσουμε όλους τους Εβραίους πριν την Ημέρα της Κρίσεως» - Ολική ρήξη Άγκυρας-Τελ Αβίβ

-->
Σε μια απειλή κατά του Ισραήλ που ξεπερνάει κάθε προηγούμενο προχώρησε ο Τούρκος ηγέτης Ρ.Τ.Ερντογάν ο οποίος δήλωσε ότι «θα σκωτώσω κάθε Εβραίο» αναφερόμενος σε μια μουσουλμανική προφητεία που βασίζεται πάνω σε ένα συμβολικό δέντρο
Πιο συκγκεριμένα στο πρωτότυπο της stockholmcf   αναφέρεται:
Turkey’s autocratic President Recep Tayyip Erdoğan has issued a veiled threat on Monday of killing each and every Jew with a shocking reference to apocalyptic prophecy of tree story.
Erdoğan said at an event held in the capital Ankara to mark Human Rights Day that “Those who think they own Jerusalem better know that tomorrow they will not even be able to hide behind trees,” in a a reference to widely circulated Islamist prophecy of hunting down and killing every Jew before the Day of Judgement.
Δηλαδή ο Ρ.Τ.Ερντογάν είπε σε μια εκδήλωση στην Άγκυρα για την Ημέρα των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων «Αυτοί που νομίζουν ότι κατέχουν την Ιερουσαλήμ να ξέρουν ότι αύριο δεν θα είναι ικανοί να κρυφτούν ούτε πίσω από τα δέντρα» μια αναφορά η οποία επικεντρώνεται σε μια πολύ γνωστή ισλαμική προφητεία «της θανάτωσης κάθε Εβραίου πριν την Ημέρα της Κρίσεως»
Σύμφωνα με το μουσουλμανικό πιστεύω στο οποίο αναφέρεται ο Erdoğan η Ημέρα της Κρίσεως δεν θα έρθει μέχρι οι Μουουλμάνοι και οι Εβραίοι να συγκρουστούν
Οι Μουσουλμάνοι θα σκοτώσουν τους Εβραίους με τέτοια επιτυχία που αυτοί θα κρύβονται πίσω από δέντρα και πέτρες, τα οποία δέντρα και πέτρες θα φωνάζουν σε έναν Μουσουλμάνο ότι ένας Εβραίος κρύβεται από πίσω τους και θα του ζητήσουν να τον σκοτώσουν.
Το μόνο δέντρο που δεν θα το κάνει αυτό θα είναι το Gharqad το οποίο είναι το δέντρο των Εβραίων. Άλλη εξήγηση για το Gharqad αναφέρεται στις Hadith και λέει ότι είναι ένα πραγματικό δέντρο. Οι Ισραηλινοί το φυτεύουν σε διάφορες τοποθεσίες, όπως π.χ. στην Δυτική Όχθη της Γάζας και γύρω από το ισραηλινό Μουσέιο και την Knesset.
Άλλοι ισχυρισμοί αναφέρουν ότι το δέντρο μεγαλώνει έξω από την Θύρα του Ηρώδη που είναι στην πραγματικότητα ένας θάμνος που μεγαλώνει έξω από την Θύρα της Jaffa που κάποιοι Μουσουλμάνοι πιστεύουν ότι ο Ιησούς από εκεί θα επιστρέψει στην Γη και θα σκοτώσει την Dajjal, μετά την τελική μάχη μεταξύ των μουσολυμάνων και των «απίστων» που κάποιοι πιστεύουν ότι θα λάβει χώρα έξω από την Jaffa Gate και κάτω από την Sultan’s Pool.
Άλλη εξήγηση αναφέρει ότι το δέντρο Gharqad είναι συμβολικό και αναφέρεται σε όλες τις δυνάμεις ενός κόσμου που πιστέυται ότι συνωμοτούν μαζί με τους Εβραίους εναντίον των Μουσουλμάνων 
Αυτά ισχυρίζεται η ισλαμική εκδοχή του Τέλους της Ιστορίας και όπως γίνεται κατανοητό με ένα τέτοιο πιστεύω πολύ δύσκολα θα μπορέσουμε οι υπόλοιποι να συνενοηθούμε μαζί τους.
Ο πρόεδρος Ερντογάν είπε επίσης ότι οι ΗΠΑ είναι υπεύθυνες για την αιματοχυσία στην Ιερουσαλήμ μετά τις συγκρούσεις που ξέσπασαν στην πόλη μόλις ανακοίνωσε ο Αμερικανός πρόεδρος Donald Trump την αναγνώριση της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσας του Ισραήλ. 
«Αυτοί που μετέτρεψαν την Jerusalem σε φυλακή μουσουλμάνων και μελών άλλων άλλων θρηκσειών ποτέ δεν θα είναι ικανοί να καθαρίσουν το αίμα από τα χέρια τους»είπε ο Ερντογάν
«Η Ουάσιγκτον είναι συνέταιρος στην αιματοχυσία αναγνωρίζοντας την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ. Εμείς σίγουρα δεν θα την αναγνωρίσουμε αυτή την απόφαση ποτέ. Η απόφαση του Τραμπ δεν μας τυφλώνει και ούτε τυφλώνει τον κόσμο του Ισλάμ»
Τότε είπε ότι το κράτος του Ισραήλ δεν υπήρχε την δεκατία του '40 και τώρα η εικόνα της περιοχής είναι εντελώς διαφορετική. Ο πρόεδρος είπε τότε ότι η Δύση διαίρεσε την Παλαιστίνη και την μετέτρεψε σε κράτος μικρών κομματιών.«Εύχομαι οι αντιδράσεις στις δυτικές χώρες εναντίον των Ηνωμένων Πολιτειών να αποτελέσουν ένα σημείο καμπής στην αλλοπρόσαλη πολιτικής τους ως προς το Ισραήλ»
Τότε ορκίστηκε ότι ο αγώνας δεν θα σταματήσει μέχρι να ιδρυθεί ένα παλαιστινιακό κράτος με βάση τα σύνορα του 1967 και με πρωτεύουσα την ανατολική Ιερουσαλήμ!
Πρόκειται για ουσιαστική κήρυξη πολέμου κατά του εβραϊκού κράτους. Για πρώτη φορά η Ελλάδα έχει τόσα πολλά γεωπολιτικά πλεονεκτήματα που μπορεί να χρησιμοποιήσει εναντίον της Τουρκίας.
Τώρα που όλη η Δύση θα στραφεί εναντίον της και η ρήξη με τις ΗΠΑ θεωρείται βέβαιη.


Heavy speech by  President : " is a terror state, terror! |s decision is null and void for us!"


ΠΗΓΗ

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου