Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017

Κατασκευάζουν καταφύγια για την ελίτ

-->
Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται το φαινόμενο όλο και περισσότερες εταιρίες να συναγωνίζονται προκειμένου να καλύψουν την τεράστια ζήτηση που προέκυψε για την κατασκευή υπερπολυτελών καταφυγίων που προσφέρουν άνετη διαμονή σε πλούσιους πελάτες. 

Τα χρήματα μπορεί να μην αγοράζουν την ευτυχία, αλλά ίσως μπορούν να προσφέρουν πολυτελή ζωή την ώρα του Αρμαγεδδώνα.

Είναι και αυτό ακόμα ένα σημάδι της διεύρυνσης του χάσματος ανάμεσα σε πλούσιους και φτωχούς, καθώς την ώρα που εκατομμύρια άνθρωποι σε ολόκληρο τον κόσμο αγωνίζονται για να αποκτήσουν τη βασική τους κατοικία, κάποιοι με μεγάλη οικονομική άνεση μπορούν πλέον να ανησυχούν λιγότερο για μια επερχόμενη καταστροφή.

Ιδανικοί χώροι για την δημιουργία τους, είναι παλαιά στρατιωτικά καταφύγια που εγκαταλείφθηκαν από τον στρατό και αγοράστηκαν από κατασκευαστικές εταιρίες προκειμένου να τα διαμορφώσουν κατάλληλα για τις ανάγκες των πελατών τους. 

Χώροι που εκτός από αυξημένη ασφάλεια προσφέρουν ιατρείο, γυμναστήριο και αίθουσα μπιλιάρδου και κινηματογράφου. 

Σε ορισμένα από αυτά η διαμονή θα μπορεί παραταθεί για ιδιαίτερα μεγάλο χρονικό διάστημα, καθώς πέρα από τα τεράστια αποθέματα στις αποθήκες θα υπάρχει και η δυνατότητα ανανέωσης των τροφίμων με εσωτερικούς υδροπονικούς κήπους και δεξαμενές ιχθυοκαλλιέργειας.

Αρκεί ο πελάτης που έχει πληρώσει ακριβά για το εισιτήριο εισόδου να προλάβει περάσει τη είσοδο του καταφυγίου πριν να είναι αργά.



Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου