Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - Πρόωρες εκλογές για να διασωθεί η Φώφη; - Tην βοήθεια του Τσίπρα ζητάει το στρατόπεδο Γεννηματά

-->
Την βοήθεια του Τσίπρα ζητάει το στρατόπεδο Γεννηματά καθώς διαπιστώνει πως αν γίνουν εκλογές για την ανάδειξη νέου ηγέτη η Φώφη θα είναι χαμένη με όποιον αντίπαλο από τους υπόλοιπους 9 κι αν περάσει στον επόμενο γύρο.

Ετσι τα στελέχη που πρόσκεινται στην αρχηγό κάνουν ότι μπορούν να τορπιλίσουν την διαδικασία προκαλώντας την απόσυρση από την διεκδίκηση της ηγεσίας του Σταύρου Θεοδωράκη ο οποίος μιλάει για κάποιους που θέλουν μαιμού εκλογή φωτογραφίζοντας την Φώφη.

Από την Ιόλη Πιερίδη
Στο μεταξύ στο παρασκήνιο υπάρχει έντονη φημολογία για άμεση προκήρυξη εθνικών εκλογών ώστε να αναβληθούν οι εκλογές στην Δημοκρατική Συμπαράταξη και να παραμείνει στη θέση της η Φώφη που είναι κοντά στον Σύριζα! Μην εκπλαγείτε εάν παρά τις περί αντιθέτου διαβεβαιώσεις του πρωθυπουργού προσφύγει τελικά στις κάλπες ώστε να αναβληθούν οι εσωκομματικές εκλογές στη κεντροαριστερά.

Η Γεννηματά ποντάρει στο γεγονός πως εάν γίνουν πρόωρες εθνικές εκλογές η Δημοκρατική Συμπαράταξη θα τσιμπήσει τουλάχιστο 3 ποσοστιαίες μονάδες γεγονός που θα της δώσει το δικαίωμα να ισχυριστεί ότι αναβαπτίσθηκε στην βάση του κόμματος και άρα δεν χρειάζεται να γίνουν εκλογές για την κεντροαριστερά.

-Θα ρισκάρει ο Τσίπρας να χάσει την πρωθυπουργία για να διασωθεί η Φώφη;,

θα αναρωτηθείτε. Επειδή οι συμφωνίες που έχουν γίνει ήδη στο παρασκήνιο θα αρχίσουν να παίνουν σάρκα και οστά το επόμενο διάστημα μην θεωρείτε τίποτε ως μη αναστρέψιμο και κυρίως την δέσμευση του πρωθυπουργού ότι θα κάνει εκλογές το 2019.

Όλα είναι ανοιχτά και πολλά θα εξαρτηθούν από τις διαθέσεις της Μέρκελ αμέσως μετά τις γερμανικές εκλογές…

ΠΗΓΗ

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου