Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017

OΡΓΙΑ σε λίαρ τζετ κροίσων!- ‘Eλληνας πρωταγωνιστής ερωτικών ταινιών τα βγάζει ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ…

-->
Έλληνας πορνοστάρ, που μυήθηκε στα ερωτικά παιχνίδια από τον Χιου Χέφνερ, αποκαλύπτει  τα απόκρυφα της επαγγελματικής ερωτικής ζωής του. 
Ο πρωταγωνιστής της «Sirina» Ανδρέας Απολλώνιος, με το πλούσιο βιογραφικό και τις 40 αυστηρώς ακατάλληλες ταινίες σε Ελλάδα και Αμερική, σπάει τη σιωπή του και περιγράφει με λεπτομέρειες τις απαιτητικές φαντασιώσεις πάμπλουτων Αράβων, αλλά και τα έξαλλα όργια διασήμων σε βίλες της Μυκόνου. Μεγαλωμένος στη Χαβάη και λάτρης των θαλάσσιων σπορ, με «χτισμένο» κορμί και ξανθά μακριά μαλλιά, σε ηλικία μόλις 24 ετών βρέθηκε να «κολυμπά» στον λαμπερό κόσμο της χολιγουντιανής σοουμπίζ. Η brutal ομορφιά και ο ερωτισμός που εξέπεμπε γρήγορα του άνοιξαν τις πόρτες σε σπίτια VIP προσώπων του θεάματος, με πιο δυνατή εμπειρία τη βραδιά που ανέβηκε τα σκαλιά στον πύργο του billionaire εκδότη του «Playboy».
Χαρισματικός Ο ίδιος θεωρεί ότι εκείνη τη στιγμή το σύμπαν συνωμότησε υπέρ του. «Γινόταν ένα πάρτι ανταλλαγής συντρόφων και φυσικά συμμετείχα! Ανάμεσα στους καλεσμένους βρίσκονταν και παραγωγοί αισθησιακών ταινιών. Εντυπωσιασμένοι από τη χαρισματική “φύση” μου μού πρότειναν να γίνω πρωταγωνιστής τους, και αμέσως άρπαξα την ευκαιρία. Ηταν για μένα διασκέδαση παρά δουλειά, καθότι είμαι χαρισματικός σε αυτόν τον τομέα! Γύρισα περίπου 20 ταινίες, πολλές από τις οποίες ήταν πανάκριβες κινηματογραφικές παραγωγές» θυμάται ο Ανδρέας και συνεχίζει την περιγραφή: «Σε μία από αυτές, το σενάριο απαιτούσε σεξ μέσα σε θαλάσσιο κλουβί, με τους καρχαρίες να τριγυρνούν απέξω. Η λήψη προχωρούσε με γοργό ρυθμό, όταν σε μια στιγμή το πόδι της παρτενέρ μου βγήκε από τα κάγκελα και ένας καρχαρίας τής όρμησε. Τραυματίστηκε, ευτυχώς όχι σοβαρά, και η σκηνή επαναλήφθηκε με άλλη πρωταγωνίστρια». Η ζωή του εδώ και χρόνια, όπως ισχυρίζεται, μοιράζεται μεταξύ Ελλάδας και Αμερικής, λόγω των διαφορετικών επαγγελματικών δραστηριοτήτων του. Εδώ, στην πατρίδα, διατηρεί το ξενοδοχείο «Αίολος» στους Δελφούς, την οικογενειακή επιχείρηση, όπου εργάζεται και παράλληλα, όπως λέει, δίνει αφιλοκερδώς πληροφορίες σε άνδρες και γυναίκες που χρειάζονται βοήθεια. Το φλερτ με τον φακό είναι το πάθος του, γι’ αυτό και την ένδοξη εποχή των realities και των TV shows συμμετείχε στο «Go straight», στο «Ραντεβού στα τυφλά» και κατόπιν έκανε εμφανίσεις στις εκπομπές του Βασίλη Δρυμούση στο Alter. «Εκεί με είδε ο Δημήτρης Σειρηνάκης και μου πρότεινε συνεργασία. Είμαστε άψογοι συνεργάτες και φίλοι, κι αυτό που ετοιμάζει και θα παρουσιάσει σε λίγο καιρό θα ενθουσιάσει το κοινό. Είναι έκπληξη!» δηλώνει ο πορνοστάρ.
Αχαλίνωτο sex σε prive live shows στα 20.000 πόδια
Η ηδονή δεν σταματά ούτε στους αιθέρες. Ο Απολλώνιος, όπως αποκαλύπτει, συμμετέχει σε swing parties που οργανώνονται σε πολυτελή λίαρ τζετ Αράβων κροίσων, οι οποίοι υποκλίνονται στο φιλήδονο καλογυμνασμένο κορμί του.
 
Οι ζάπλουτοι επιχειρηματίες και λάτρεις του αχαλίνωτου σεξ απολαμβάνουν τα prive live shows που προσφέρει on air, πυροδοτώντας -όπως αποκαλύπτει- ατελείωτες στιγμές πάθους στα 20.000 πόδια. «Αν μπορούσα να περιγράψω το σκηνικό, θα έλεγα πως πρόκειται για τις “Χίλιες και μια νύχτες”! Φανταστείτε μια υπερπτήση με τον οργασμό να κυριαρχεί, μαζί με πανάκριβες σαμπάνιες, χαβιάρι, χρυσούς φαλλούς, διαμάντια 34 καρατίων, βίτσια, βλέμματα γεμάτα πόθο και κορμιά έτοιμα για έρωτα σε δερμάτινα καθίσματα από πέος φάλαινας, όπου καλούμαι να ικανοποιήσω γυναίκες και άνδρες.
Κι αυτό το γνωρίζω πολύ καλά!» αναφέρει στην «Espresso» ο καλογυμνασμένος Ανδρέας. Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι η δήλωσή του πως τα ραντεβού κλείνονται στη Μύκονο, όπου γίνονται οι επιβιβάσεις όλων όσοι συμμετέχουν στα sexy ταξίδια. «Στα “ουράνια” αυτά πάρτι απολαμβάνω με τους συναδέλφους μου τη large διάθεση των Αράβων, που μας “λούζουν” με πετροδόλαρα, ικανοποιημένοι από το θέαμα και τη… φλογερή μας διάθεση. Τέτοιες στιγμές πραγματικά νιώθω ως “από μηχανής Θεός”, αφού μπορώ και ανταπεξέρχομαι σε όποιες καιρικές συνθήκες και ανορθόδοξα σκηνικά. Είμαι κατάλληλα εκπαιδευμένος. Αλλωστε, όπως συνηθίζω να λέω, για μένα μπορούν να μιλήσουν τα έργα και όχι οι λέξεις» δηλώνει με αρσενική υπερηφάνεια.
Η καυτή βραδιά σε swing party σε βίλα στο νησί των ανέμων Η κουβέντα «ανάβει» και ο Απολλώνιος Ανδρέας… λύνεται. Με ειλικρίνεια, μπόλικο σασπένς και ερωτικές περιγραφές που σοκάρουν, ο πορνοστάρ αποκαλύπτει με juicy λεπτομέρειες όλα όσα έγιναν στο φετινό μυκονιάτικο swing party, που διοργάνωσαν πασίγνωστοι ξένοι σχεδιαστές μόδας σε βίλα του νησιού. «Ηταν μια βραδιά τρέλας, ένα αχαλίνωτο πάρτι με καλεσμένους διάσημα VIP πρόσωπα από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Ονόματα δεν θα αναφέρω, ωστόσο δεν είναι δύσκολο να μαντέψετε! Μουσική, χορός, sexy show, ποτά και “διάθεση” ανεβασμένη για όλους όσοι συμμετείχαμε, έχοντας ως αποστολή να “διασκεδάσουμε” τον κόσμο και τις λάγνες επιθυμίες τους» αποκαλύπτει ο κινηματογραφικός lover.
Αυτοπεποίθηση «Η ενασχόλησή μου με τα sex tapes εκτίναξε τη φήμη μου στα ύψη, γι’ αυτό στο πάρτι όχι μόνο αποθεώθηκα, αλλά… ξεθεώθηκα. Ωστόσο, δεν κουράζομαι ποτέ. Είμαι επαγγελματίας “24 hours” και με προικισμένο ηθικό ακμαίο!» λέει με αυτοπεποίθηση και γελάει βαθιά. Ο ίδιος ισχυρίζεται πως εκείνο το βράδυ εξελίχτηκε σε ένα ατελείωτο άγριο και έξαλλο μαραθώνιο σεξ, με πρωταγωνιστές γυναίκες και άνδρες που επιθυμούσαν… παιχνιδάκια. «Ολοι στην ίδια σκηνή οργίων, θεατές και πρωταγωνιστές μαζί, όλοι ικανοποιημένοι! Ξεπεράσαμε και τον Στάνλεϊ Κιούμπρικ σε φαντασία» προσθέτει.
espressonews.gr

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου