Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017

Δημήτρης Κοντομηνάς: Στην παρουσίαση του ALPHA «ξεφτίλισε» τα στελέχη και τους σταρ τους καναλιού! Αποκάλυψη

-->
Κάτι που δεν παρατήρησε κανείς, κάτι που μόνοι οι άνθρωποι που ξέρουν πολύ καλά τον Δημήτρη Κοντομηνά μπορούν να το καταλάβουν και να το δώσουν ως είδηση στους αναγνώστες!
Στην χθεσινή παρουσίαση προγράμματος του ALPHA έγινε κάτι που ελάχιστοι κατάλαβαν αλλά σίγουρα τα μεγάλα στελέχη του καναλιού ντράπηκαν και ένιωσαν την γη να ανοίγει κάτω από το πόδια τους. Μη σας κουράζουμε όμως, πάμε στην είδηση. Γιατί γράψαμε ότι ο Δημήτρης Κοντομηνάς εχθές ξεφτίλισε όλα τα στελέχη του καναλιού της Κάντζας; διαβάστε παρακάτω…
O Δημήτρης Κοντομηνάς, ο πρόεδρος του σταθμού, ένας από τους πιο καταξιωμένους επιχειρηματίες στην Ελλάδα, ένας άνθρωπος που είναι κοντά στα 8- χρόνια…κρατηθείτε… πήγε στην εκδήλωση του καναλιού πρώτος από όλους και ο μοναδικός που ήταν στην αίθουσα!
Στα πλάνα που θα δείτε και που σας παρουσιάζει το Youweekly.gr θα δείτε ότι πίσω από τον Δημήτρη Κοντομηνά δεν υπάρχει κανένας τους. Δηλαδή με λίγα λόγια ο ιδιοκτήτης πήγε ακριβώς στην ώρα που ήταν η πρόσκληση για το πρόγραμμα μαζί με την σύντροφό του και όλοι οι άλλοι πήγαν στην εκδήλωση καθυστερημένοι και ήταν υποχρεωμένοι να χαιρετήσουν τον πρόεδρο!
Ο Κοντομηνάς φυσικά χαριτολογόντας τους έλεγε «Τώρα ήρθατε» και φυσικά όλοι τους θα είχαν από μια δικαιολογία, μια ψεύτικη δικαιολογία όμως γιατί το Youweekly.gr μέσα πάντα από το έγκυρο ρεπορτάζ του σας αποκαλύπτει πως οι παρουσιάστριες καθυστέρησαν να φτάσουν στην εκδήλωση επειδή νωρίτερα βρίσκονταν σε μια άλλη εκδήλωση, αλλά δεν θα σας αποκαλύψουμε που! Η πραγματικότητα όμως είναι ότι είναι μεγάλη ντροπή να σε καλεί ο πρόεδρος του καναλιού ΣΟΥ στην εκδήλωση του προγράμματος και να πηγαίνεις αργότερα από τον ίδιο.
Δείτε τα πλάνα παρακάτω:

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου