Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2017

Άναυδος ο Μητσοτάκης από συνεχή ερώτηση ξένων δημοσιογράφων: «Είστε έτοιμοι να οδηγήσετε τη χώρα εκτός ευρώ;»

-->
Τις τελευταίες εβδομάδες, αρκετές εφημερίδες του εξωτερικού έχουν αρχίσει να βάζουν ξανά τη λέξη GREXIT στα πρωτοσέλιδά τους. Όσο περνάει ο καιρός και η κυβέρνηση δεν «κλείνει» την αξιολόγηση, τόσο περισσότερα δημοσιεύματα περί επιστροφής στην δραχμή θα έρχονται στην «επιφάνεια» της ελληνικής – και όχι μόνο – πολιτικής σκηνής.
Στη Νέα Δημοκρατία, κρατούν κλειστά τα χαρτιά τους, αν και πολλές φορές ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει μιλήσει για το συγκεκριμένο θέμα και έχει πει την άποψή του.
Ωστόσο, και ο ίδιος έχει μπει στο κάδρο των… επιθέσεων. Είναι χαρακτηριστικό πως στα κεντρικά γραφεία της Ν.Δ. έχουν αυξηθεί το τελευταίο διάστημα τα τηλεφωνήματα από δημοσιογράφους μεγάλων εφημερίδων του εξωτερικού.
Συνεργάτες του, που ασχολούνται με τον ξένο Τύπο, συνεχώς ακούν να τους λένε της εξής φράση: «Είστε έτοιμοι να οδηγήσετε τη χώρα εκτός ευρώ;».
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει ενημερωθεί σχετικά και έχει δείξει το προβληματισμό του. Και δεν θα είναι τυχαίο εάν «απαντήσει» επίσημα μετά τις συναντήσεις του τις επόμενες ημέρες μετά τα ραντεβού με Μέρκελ και Σόιμπλε…

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου