Δευτέρα, 7 Αυγούστου 2017

Κοίτα και για εμένα την Πανσέληνο, γιατί εγώ θα κοιτάζω αλλού

-->
Όταν είσαι από όλη τη χρονιά εξαντλημένος σωματικά και ψυχικά το μόνο που θες είναι μερικές στιγμές ανάπαυσης,ανέμελες, μακριά από τα πολύπλοκα προβλήματα και τις σκοτούρες της καθημερινότητας.
Όμως οι εξελίξεις δεν έχουν λογική για να σεβαστούν τις διακοπές σου, την ξεκούραση σου ή την διασκέδαση σου..
Απλά εξελίσσονται.. έχοντας μια ροή άλλες φορές σταθερή και προσεγγίσιμη και άλλες φορές ασταθής και απλησίαστη.
Σε δύο ημέρες έχουμε πανσέληνο και μάλιστα ένα σπάνιο φαινόμενο που συνδυάζει το ολόγιομο φεγγάρι με την έκλειψη της σελήνης, που θα συμβεί ακριβώς στις 21.21 στις 7.8.2017.
Τα νούμερα του Αυγούστου προδίδουν για έναν επικίνδυνο Αύγουστο από όλες τις απόψεις.
Προδίδουν μια ροή εξελίξεων, που σχεδόν μέρα πάρα μέρα (με μικρά διαλείμματα ησυχίας) υπάρχει η πιθανότητα να συμβαίνει από ένα άσχημο συμβάν στον πλανήτη.
Άσχημο συμβάν είναι ένα δυστύχημα, μια φυσική καταστροφή, η έναρξη ενός πολέμου κ.α.…οποιαδήποτε απόπειρα αφαίρεσης της ανθρώπινης ζωής.
Δυστυχώς με τα στοιχεία που υπάρχουν αυτήν τη στιγμή, οι επόμενες ημέρες μέχρι τα μισά του Αυγούστου θα είναι γεμάτες με επικαιρότητα.
Η επικαιρότητα πιθανός να μας απασχολήσει από Ανατολή και Δύση, με γεγονότα, άλλα θορυβώδεις και άλλα σιωπηλά, το ίδιο όμως σημαδιακά.
Όπως είπαμε, η ροή του Αυγούστου διακόπτεται από ένα ρομαντικό φεγγάρι, που μερικοί το βλέπουν κάπως διαφορετικά, αφού δεν είναι και τόσο ρομαντικοί.
Μερικοί το βλέπουν σαν ευκαιρία που θα πρέπει να την εκμεταλλευτούν για να προχωρήσουν το σχέδιο τους, να κάνουν τα επόμενα βήματα και να λάβουν περισσότερη εξουσία επάνω μας, τώρα που εμείς το νου μας τον έχουμε στις διακοπές και στην χαλάρωση.
Εξουσία που εμείς τους παραχωρούμε (με την άγνοια ή την αποδοχή των προτάσεων για τη νέα εποχή διακυβέρνησης), ώστε να προκαλούν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο τις συνθήκες αυτές που είναι απαραίτητες ώστε ο κόσμος, οι χώρες, οι απλοί πολίτες, να παραμένουν απογοητευμένοι, θλιμμένοι, προβληματισμένοι, ελεγχόμενοι, τρομαγμένοι και όλα αυτά τα αρνητικά συναισθήματα, που προκαλούνται μετά από ένα μεγάλο άσχημο συμβάν που παρουσιάζεται σε ένα έκτακτο δελτίο στις οθόνες μας, να τα χρησιμοποιούν εναντίον μας.
Για παράδειγμα θα μπορούσαμε να πούμε ότι, είναι πιθανό ένα μέρος που υπάρχει, (συλλογικά πάντα) μεγάλη θλίψη και απογοήτευση, υπερβολικός φθόνος και ανησυχία, εκεί υπάρχουν αυξημένες πιθανότητες να εκδηλωθεί κάτι άσχημο.
Κάτι άσχημο μπορεί να προκληθεί μέσα από την απερισκεψία ενός ατόμου ή την σκέψη, τη δημιουργία και την εκτέλεση ενός σχεδίου από ένα ή περισσότερα άτομα.
Άρα αν το διαβάσεις ανάποδα, για να εκδηλωθεί κάτι άσχημο σε ένα μέρος είτε αυτό είναι χωρίο, είτε αυτό είναι νησί, είτε αυτό είναι κράτος ολόκληρο, θα πρέπει τις περισσότερες φορές πρώτα να υπάρχει «συνωστισμός» αρνητικών συναισθημάτων ή πράξεων, συνθηκών τέτοιων που θα ελκύσουν το έκτακτο συμβάν στην περιοχή ενδιαφέροντος.
Δεν θα καμαρώσω μεθαύριο την πανσέληνο, κάνε το εσύ και για εμένα..
Θα μείνω με το ένα μάτι ανοιχτό και θα παρατηρώ..
Από σήμερα και μέχρι τις 15 του Αυγούστου θα παρατηρώ..
Θα παρατηρώ την Ανατολική πλευρά του χάρτη για ισχυρό τράνταγμα στις 6, στις 7 στις 8 και στις 9 Αυγούστου.
Αγαπάει ο Αύγουστος τη νοτιοανατολική Ασία.
Θα παρατηρώ αν έχουν σημασία μερικές σκόρπιες λέξεις..
Τουρκία, Κωνσταντινούπολη, Μαύρη θάλασσα, τράνταγμα, ένα 11 ή ένα 14.
Επίσης θα παρατηρώ για μια σύγκρουση,ένα ατύχημα,δυο λεωφορεία, δεν ξέρω που, αλλά αν συμβεί κάτι τέτοιο, ίσως μας δείξουν τι και που.
Υπάρχουν και άλλα που θα παρατηρώ, αλλά  υπόκεινται στην ατελή μου αναζήτηση οπότε τα κρατάω στο χαρτί και μέχρι να δούμε πως θα εξελιχθούν οι επόμενες ημέρες που σίγουρα θα παρουσιάσουν περισσότερα στοιχεία.
Μοιάζει πολύ, μα πάρα πολύ αυτός ο Αύγουστος με κάποιον που ήξερα παλαιότερα…το 3 που μοιάζει με το 6.
Το 6 που ήταν στην αρχή και έδειξε φωτιά..
Πρόσεχε μέχρι της 15 Αυγούστου..
Πρόσεχε το τσιγάρο σου, τα νεύρα σου, τα λόγια σου, τις πράξεις σου, την ταχύτητα, το ποτό…πρόσεξε τα αυτές τις μέρες και αν θες άναψε ένα κερί τον δεκαπενταύγουστο, παίρνεις δύναμη (που θα χρειαστείς αργότερα), δίχως να το καταλαβαίνεις.
Από εκεί και μετά θα τα ξαναπούμε, αλλά γενικά όπως διάβασες παραπάνω, ο Αύγουστος είναι γεμάτος 9άρια και 6ρια και θα είναι αρκετά δύσκολος, τόσο που θα μας προβληματίσει..
Ξέρεις… πρέπει κάποια στιγμή να προβληματιστούμε, καλή η φυλακή, καλή η άδεια αλλά η Ελλάδα πάει στα βράχια και εμείς αράζουμε στις ξαπλώστρες.


Το ξαφνικό, το απότομο και το δυνατό σε ένταση φαινόμενο, είναι όπως φαίνεται ο καλύτερος τρόπος να συνέλθουμε και να ετοιμαστούμε να πάρουμε πίσω την Ελλάδα που χάνεται και έπειτα να συνεχίσουμε το κοκτέιλ από εκεί που το αφήσαμε μισoτελειωμένο στην ξαπλώστρα.


Προέχει η χώρα και κάθε Αυγουστιάτικο φαινόμενο μας καλεί αγαπητέ μου να… το πάρουμε αλλιώς…να το δούμε διαφορετικά και να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και στις απαιτήσεις των ημερών. 
Rik.  5.8.2017 6.51 pm

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου