Κυριακή, 25 Ιουνίου 2017

Πανικός στην Τουρκία με την υγεία Ερντογάν – Λιποθύμησε σε τζαμί

-->
Αδιαθεσία αισθάνθηκε ο Τούρκος Πρόεδρος κατά τη διάρκεια του εορτασμού του μπαϊραμιού για το τέλος του ιερού μήνα του Ραμαζανίου.
Ο Ερντογάν βρισκόταν σε τζαμί στην Κωνσταντινούπολη για την προσευχή για το τέλος του μήνα του Ραμαζανίου όταν, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο ίδιος, αισθάνθηκε μια μικρή αδιαθεσία.
Μάλιστα, ήταν ο ίδιος ο οποίος ενημέρωσε τους δημοσιογράφους πως αισθάνθηκε την αδιαθεσία λέγοντας πως ένιωσε να χάνει για λίγο την ισορροπία του, καθώς και πως αντιμετώπισε ένα μικρό πρόβλημα ζαχάρου και υψηλής αρτηριακής πίεσης. Περισσότερες λεπτομέριες δεν δόθηκαν στα τουρκικά ΜΜΕ.
Υπενθυμίζεται πως τον περασμένο μήνα ο Τούρκος Πρόεδρος είχε ακυρώσει τη συνάντησή του με τον Προκόπη Παυλόπουλο, λόγω άλλης αδιαθεσίας που ένιωσε.
Όπως ήταν φυσικό η ανακοίνωση αυτή προκάλεσε ποικίλα σχόλια , μεταξύ των Τούρκων, καθότι δεν είναι η πρώτη φορά που το ζήτημα της υγείας του Ερντογάν  απασχολεί την πολιτική ζωή της χώρα. Ωστόσο, είναι και εκείνη που πολύ σωστά υπενθυμίζουν πως ο περασμένος μήνας για τους πιστούς μουσουλμάνους ήταν μήνας αυστηρής νηστείας.  

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου