Παρασκευή 21 Απριλίου 2017

«Έφυγε» από τη ζωή ο Στάθης Ψάλτης – Τι αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν

-->
Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο, ο Στάθης Ψάλτης αφήνοντας την τελευταία του πνοή στα 66 του χρόνια, στο νοσοκομείο Άγιος Σάββας. Από την Κυριακή του Πάσχα η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και μπήκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου βρισκόταν σε καταστολή.

Λίγα λόγια για τον αγαπημένο ηθοποιό
Ο Στάθης ψάλτης γεννήθηκε στο Βέλο Κορινθίας όπου έζησε τα παιδικά του χρόνια μέχρι την ηλικία των 11 ετών, όταν η οικογένειά του μετακόμισε στο Αιγάλεω. Ο πρώτος του γάμος ήταν με την ηθοποιό, Κάτια Κυβέλου, με την οποία απέκτησε μια κόρη, ενώ τα τελευταία χρόνια είχε τη χαρά να γίνει και παππούς.
Η κόρη του, Μαρία Ψάλτη, του έχει «χαρίσει» δυο εγγονές, τις οποίες ο ηθοποιός λάτρευε. Μετά τον πρώτο του γάμο, παντρεύτηκε την Τάρια Μπούρα, ενώ το 2006 ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με την επίσης ηθοποιό, Χριστίνα Ψάλτη, με την οποία είχε 22 χρόνια διαφορά ηλικίας.
stathis psaltis
Ο Στάθης Ψάλτης σπούδασε στη Δραματική σχολή του Κωνσταντίνου Μιχαηλίδη, έπαιξε σε πολλές ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου αλλά και στο θέατρο.
Έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής μαζί με την Καίτη Φίνου, με την οποία ήταν ζευγάρι για πολλά χρόνια και στη ζωή.
Στη δεκαετία του 1980, έγινε πολύ δημοφιλής με εμπορικές ταινίες όπως Καμικάζι αγάπη μου, Τροχονόμος Βαρβάρα, Τα καμάκια, Βασικά καλησπέρα σας, Και ο πρώτος ματάκιας, Τρελλός είμαι ό,τι θέλω κάνω, Έλα να αγαπηθούμε Ντάρλινγκ, Μάντεψε τι κάνω τα βράδια. Ο ηθοποιός έχει παίξει πολλούς ρόλους, κατά το πλείστον κωμικούς. Έχουν μείνει αξέχαστες πολλές ατάκες από ταινίες του, όπως: «Μανούλι, είσαι να τη βρούμε;», «Κούλα, πολύ κωλόπαιδο ο Κυριάκος!» και «Κούλα με την κουλάρα σου!»
Το 1973 στην τηλεοπτική σειρά «Οι έμποροι των εθνών» τραγούδησε το «Ήτανε μια φορά» του Σταύρου Ξαρχάκου. Από τότε έχει τραγουδήσει αρκετά τραγούδια σε ταινίες του και σε επιθεωρήσεις…
Το ιατρικό ανακοινωθέν που εξέδωσαν οι θεράποντες ιατροί του νοσοκομείου «Άγιος Σάββας» για τον θάνατο του αγαπημένου ηθοποιού ανάφερε τα εξής: «Σήμερα και ώρα 14.25μμ έφυγε από την ζωή ο αγαπητός μας ηθοποιός Στάθης Ψάλτης. Ο εκλιπών εισήχθη εσπευσμένα στις 14/3/2017 στο Γ.Α.Ο.Ν.Α. » Ο Άγιος Σάββας» όπου διεγνώσθη ότι έπασχε από γενικευμένη καρκινωμάτωση, αγνώστου πρωτοπαθούς εστίας. Από 16/4/2017 νοσηλευόταν διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου μας όπου και κατέληξε. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του».

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου