Παρασκευή 21 Απριλίου 2017

Θα ξενυχτήσουν οι τραπεζίτες στα γραφεία τους την Κυριακή…

-->
Γράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός
Ολονυχτία για τους τραπεζίτες όλης της Ευρώπης η Κυριακή που μας έρχεται.

Τα αμφιλεγόμενα στοιχεία των εταιρειών δημοσκοπήσεων της Γαλλίας που δείχνουν έναν εκλογικό σώμα ασανσέρ έχουν σημάνει συναγερμό στους τραπεζίτες όλης της Ευρώπης, οι οποίοι από τις προηγούμενες μέρες τρέχουν σενάρια οικονομικής αστάθειας για την Δευτέρα 24 Απριλίου.

Το ενδεχόμενο πρωτιάς της Μαρίν Λεπέν τρομοκρατεί την Ευρώπη, η οποία τη Δευτέρα το πρωί καλείται να αντιμετωπίσει μια άνευ προηγουμένη κρίση. Η πρωτιά της Λεπέν, ακόμα και αν μια εβδομάδα μετά βρεθεί στη δεύτερη θέση (πολύ πιθανό σενάριο) οδηγεί σε εξελίξεις και σε δεξιά ρητορική τη χώρα.

Το πρόβλημα δεν θα το έχει μόνον η Γαλλιά, αλλά πρώτα και κύρια η Γερμανία που θα δει την δεύτερη οικονομία της Ευρώπης να «κάνει νερά» ενώ μόλις 2,5 εβδομάδες αργότερα οι πρόωρες εκλογές της Τερέζας με αίτημα ένα άμεσο και σκληρό διαζύγιο από την Ε.Ε. οδηγούν στο ασφαλές συμπέρασμα ότι η Δωροθέα έχει πολύ μεγάλη ανηφόρα μπροστά της.

Μοναδικός κερδισμένος ο Αλεκ-σης ο οποίος στην γενική αναμπομπούλα τον κάνουν στην άκρη και έτσι επιβιώνει για λίγο ακόμα πολιτικά… Είπαμε μερικοί είναι τέρμα κωλόφαρδοι…

ΠΗΓΗ

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου