Κυριακή, 23 Απριλίου 2017

Πολιτική κινητικότητα! Είμαστε λίγο πριν την γενική ανάφλεξη;

-->
Γράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός
Είναι γνωστή η θέση μου ότι η κινητικότητα στην Κορέα είναι φτιαχτή. Από την μέρα που το έγραψα αυτό με άρθρα εδώ, στα Κατοχικά και στο προφίλ μου στο φ/β κάποιοι έπεσαν να με φάνε. Δεν πειράζει ξυδάκι. Είχα συγκεκριμένες πληροφορίες εδώ και πολλές μέρες, τις οποίες μοιράσθηκα με τους αναγνώστες και διαδικτυακούς φίλους. Τα τελευταία δημοσιεύματα δίνουν στοιχεία που δείχνουν να με δικαιώνουν. Αν και τέτοια δικαίωση δεν την θέλω γιατί είναι για το κακό της ανθρωπότητας.

Και μιας και μιλάμε για στοιχεία:

Σήμερα ο Αμερικανός Υπουργός Άμυνας ολοκληρώνει μια τετραήμερη περιοδεία στη Μέση Ανατολή. Όλες οι χώρες δορυφόροι – βάσεις στο πρόγραμμα. Κατάρ, ΗΑΕ, Αίγυπτος, Τσιμπουτί και το σημαντικότερο το Ισραήλ…

Χθές ο Ματίς βρισκόταν στο Ισραήλ, όπου συναντήθηκε διαδοχικά με τον Πρωθυπουργό Νετανιάχου, τον Πρόεδρο Ρίβλιν και το σημαντικότερο με τον Υπουργό Άμυνας και ισχυρότερο πολιτικό στο Ισραήλ, Λίμπερμαν. Η τελευταία συνάντηση έγινε κεκλεισμένων των θυρών και κράτησε αρκετές ώρες.

Στα Ισραηλινά μέσα ενημέρωσης μετά τη συνάντηση δόθηκε η κατεύθυνση ότι η συζήτηση επικεντρώθηκε στην «σημαντικότερη απειλή» όπως την χαρακτηρίζουν και φυσικά είναι το Ιράν. Μάλιστα ο Λίμπερμαν χαρακτήρισε το Ιράν ως τον «άξονα του κακού που συνδέει τη Συρία και την Βόρεια Κορέα».

Η δήλωση αυτή δείχνει τη συζητήθηκε όλες αυτές τις ώρες…

Σας δίνω το λινκ της σελίδας (στα αγγλικά) που άντλησα τις σχετικές ειδήσεις αμέσως μετά από φωτογραφικά ντοκουμέντα από την εν λόγω επίσκεψη:

https://www.i24news.tv/en/news/international/europe/143257-170421-us-defense-secretary-mattis-arrives-in-israel-with-talks-on-iran-topping-agenda

polemikos-antapokritis

katohika.gr

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου