Τετάρτη, 12 Απριλίου 2017

Στο σφυρί το πολυτελές σπίτι του Αιμίλιου Λιάτσου

-->
Σε πλειστηριασμό βγαίνει τον Νοέμβριο του 2017 η έπαυλη με την πισίνα και τα γήπεδα τένις και μπάσκετ στις Αφίδνες της βορειοανατολικής Αττικής, που ανήκει στον δημοσιογράφο Αιμίλιο Λιάτσο και τη σύζυγό του Αθηνά Καραλή. 
Σύμφωνα με το ειδοποιητήριο, η πολυτελής κατοικία είχε αρχικά προσημειωθεί το 2002 για 704.329,20 ευρώ στην τράπεζα Πειραιώς.
Από τότε ακολούθησε πλήθος ρυθμίσεων σε Nova Bank, Millenium Bank και Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, με το συνολικό χρέος να ξεπερνά τα 2 εκατ. ευρώ! 
Μέσα σε όλα αυτά έρχονται να προστεθούν και τα χρέη προς τη ΔΟΥ Ψυχικού της «ΙΔΕΟΔΡΟΜΙΟ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΤΥΠΟΥ ΑΕ». Πρόκειται για την εταιρεία μέσω της οποίας ο Αιμίλιος Λιάτσος εξέδιδε την εφημερίδα «Παρασκευή και 13».
Τον Ιούλιο του 2015, το ελληνικό Δημόσιο απέστειλε στον εκδότη ειδοποιητήριο αναγκαστικής κατάσχεσης για μη ρυθμισμένα χρέη ύψους200.000 ευρώ. 
Στον πλειστηριασμό που έχει οριστεί για τον Νοέμβριο του 2017 για λογαριασμό του ελληνικού Δημοσίου και της Τράπεζας Πειραιώς, η τιμή εκκίνησης του πολυτελούς ακινήτου ορίστηκε στα 1.560.000 ευρώ, τιμή που αντιστοιχεί στην τρέχουσα εμπορική αξία.

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου