Κυριακή, 30 Απριλίου 2017

ΗΜΕΡΕΣ ΧΑΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΡΙΟ ΦΕΓΓΑΡΙ – Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο

-->
Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο δείχνουν για το επόμενο διάστημα τα άστρα, που «βλέπουν» τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να οδηγείται στην αυτοκαταστροφή και τη δημιουργία οικουμενικής κυβέρνησης να φαντάζει προσωρινά ως σωτήρια λύση.
Σύμφωνα με την πολιτική αστρολόγο Δήμητρα Παπανικολοπούλου, η παγκόσμια πολιτική κατάσταση θα εξακολουθήσει να βράζει, μέσα από ένα βαρύ πλανητικό σύστημα που θα προκληθεί από τη νέα Σελήνη της 26ης Απριλίου, σε συνδυασμό με τα απομεινάρια της «ροζ» πανσελήνου της 11ης Απριλίου.
«Η τελευταία πανσέληνος της 11ης Απριλίου, που πραγματοποιήθηκε στον άξονα Ζυγού – Κριού, αστρολογικά ήταν πολύ καλή, δυνητικά όμως πολύ κακή, κάτι που θα δούμε συνδυαστικά το επόμενο διάστημα, με τα επερχόμενα νέα φεγγάρια. Ενα πλανητικά σκληρό αστρολογικό φαινόμενο δεν ενεργοποιείται πάντα τη μέρα και την ώρα που δημιουργείται, αλλά τις περισσότερες φορές δείχνει τα «δόντια» του σε συνδυασμό με άλλες όψεις. Το ίδιο θα αισθανθούμε κι αυτή τη φορά». Οπως υποστηρίζει η πολιτική αστρολόγος και εκπρόσωπος της American Federation of Astrologers, η Ελλάδα θα αναγκαστεί να απομονωθεί, αν και είναι κοιτίδα του πολιτισμού και της Ιστορίας.
«Ως τα μέσα του 2018 το σκηνικό θα έχει ξεκαθαρίσει, με αποτέλεσμα η Ελλάδα να αναγκαστεί να αποχωρήσει από την Ευρωπαϊκή Ενωση και να ακολουθήσει τον δρόμο της. Οπως έγραψε και ο Οδυσσέας Ελύτης στο «Αξιον εστί», «ήρθαν ντυμένοι φίλοι αμέτρητες φορές οι εχθροί μου». Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας οδηγείται προς την αυτοκαταστροφή, βαριά πληγωμένος και πισώπλατα μαχαιρωμένος από τους ίδιους τους συνεργάτες του!» αναφέρει η Δήμητρα Παπανικολοπούλου και προσθέτει: «Θέλει ανυπότακτη καρδιά η ελευθερία, και ο πρωθυπουργός, ως τίγρης στο κινεζικό ωροσκόπιο, δυστυχώς δεν διαθέτει».
Μέσα από την πολιτική ανάλυση της αστρολόγου φαίνεται πως η χώρα θα ζήσει μια περίοδο πολιτικού θρίλερ, με διασπάσεις κομμάτων και την καριέρα πολλών πολιτικών προσώπων να οδηγείται στο τέλος της.
«Το Μεταναστευτικό θα εξακολουθήσει να μας απασχολεί και να μας προκαλεί σημαντικά προβλήματα. Οσο επικρατεί η κατάσταση αυτή, δυστυχώς οι Ελληνες θα δουν να χάνονται οι περιουσίες τους, τα σπίτια τους και σταδιακά και η αξιοπρέπειά τους. Ο μεγάλος διωγμός έχει ήδη αρχίσει. Θα σχηματιστεί οικουμενική κυβέρνηση με πρωθυπουργό κοινής αποδοχής. Κίνδυνος στη Θράκη και στο Αιγαίο».
ΙΣΧΥΡΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ
Δυσκολίες θα αντιμετωπίσει το πολιτικό σύστημα σε όλον τον κόσμο, καθώς ο μεγαλόσταυρος που δημιουργείται πλανητικά στον ουράνιο θόλο από τα ζευγάρια Πλούτωνα – Δία και Ηλιου – Ουρανού μαζί με την Εριδα επηρεάζουν τις κυβερνήσεις της Γαλλίας και της Γερμανίας.
«Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις θα υπάρξουν και στην Κύπρο, σε σχέση με την οικονομία και την ενέργεια. Η Αγγλία κινδυνεύει από μεγάλο τρομοκρατικό χτύπημα, ενώ θα πληγεί οικονομικά η Γαλλία, που θα ζήσει έντονες αλλαγές μετά τις εκλογές στη χώρα. Από την άλλη, η Γερμανία έσπειρε ανέμους και θα θερίσει θύελλες. Κίνδυνος για την υγεία της Ανγκελα Μέρκελ και τρόμος σε Ντίσελντορφ, Νιρεμβέργη, Μόναχο.
Θέματα θα αντιμετωπίσουν οι Βρυξέλλες, το Βέλγιο, η Ολλανδία, η Σουηδία και η Νορβηγία, καθώς βρίσκονται στο επίκεντρο της πανσελήνου και των νέων φεγγαριών των επόμενων δύο μηνών.
Οι επόμενοι μήνες θα ανοίξουν τον ασκό του Αιόλου, με την απόσχιση χωρών και την έξοδό τους από την ευρωπαϊκή αγκαλιά, που είναι πλέον γεμάτη αγκάθια. Τρίζουν τα θεμέλια της Ευρώπης με τις εκλείψεις του Αυγούστου, ενώ το φθινόπωρο θα τραντάξει τα χρηματιστήρια» αναφέρει η πολιτική αστρολόγος και προσθέτει:
«Θα έχουμε κοινωνικές εκρήξεις στα Βαλκάνια, με πείνα και δυστυχία των λαών, εμφυλιακές καταστάσεις, σεισμούς, πλημμύρες και εκρήξεις ηφαιστείων.
Για την Τουρκία άρχισε η αντίστροφη μέτρηση, καθώς και για τον πρόεδρό της Ταγίπ Ερντογάν, που μπορεί προσωρινά να χαίρεται για το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, για το οποίο όμως γνωρίζει όλη την αλήθεια.
Η Τουρκία θα βιώσει ισχυρότατο σεισμό, αλλά και τρομοκρατικό χτύπημα, το οποίο θα οδηγήσει σε μεγάλο διωγμό και χούντα. Η Ρωσία μετράει τις πληγές της και ο πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν επιβάλλεται να δείξει μεγάλη προσοχή.
Η υποδούλωση των λαών και οι θρησκευτικοί πόλεμοι πυροδοτούν επιπλέον τον πλανήτη. Ανάφλεξη στη Μέση Ανατολή με εμπλεκομένους τη Σαουδική Αραβία και το Ιράν. Η Αμερική θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο χρέος της Ελλάδας, ενώ ο νέος πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ θα πρέπει να ρίξει τους τόνους, αφού οι εχθροί του θα κάνουν κινήσεις για να τον βγάλουν από τη μέση».

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου