Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ρωσικά αντιαεροπορικά γάζωσαν ισραηλινό μη επανδρωμένο αεροσκάφος (φωτογραφίες)

-->
Ρωσικά αντιαεροπορικά κατέρριψαν ισραηλινό μη επανδρωμένο αεροσκάφος ενώ βρισκόταν στον εναέριο χώρο της Συρίας. Τo uav ταυτόχρονα παρατηρούσε και θέσεις του στρατού στα Υψώματα του Γκολάν.

H κρίση στις σχέσεις Ρωσίας-Ισραήλ επιδεινώνεται και πλέον η σύγκρουση είναι αναπόφευκτη αν δεν επικρατήσει ψυχραιμία από την πλευρά του Τελ-Αβίβ.

Η κατάρριψη έγινε πάνω από την περιοχή Samadaniyah Sharqiah, κοντά στην πόλη Al-Quneitra.

Δείτε φωτογραφίες:
ΕΚΤΑΚΤΟ: Ρωσικά αντιαεροπορικά γάζωσαν ισραηλινό μη επανδρωμένο αεροσκάφος (φωτογραφίες) - Εικόνα0
ΕΚΤΑΚΤΟ: Ρωσικά αντιαεροπορικά γάζωσαν ισραηλινό μη επανδρωμένο αεροσκάφος (φωτογραφίες) - Εικόνα1
ΕΚΤΑΚΤΟ: Ρωσικά αντιαεροπορικά γάζωσαν ισραηλινό μη επανδρωμένο αεροσκάφος (φωτογραφίες) - Εικόνα2
ΕΚΤΑΚΤΟ: Ρωσικά αντιαεροπορικά γάζωσαν ισραηλινό μη επανδρωμένο αεροσκάφος (φωτογραφίες) - Εικόνα3
ΕΚΤΑΚΤΟ: Ρωσικά αντιαεροπορικά γάζωσαν ισραηλινό μη επανδρωμένο αεροσκάφος (φωτογραφίες) - Εικόνα4









































Όπως ανέφερε χθες πρώτο το pentapostagma.gr, η Ρωσία προχώρησε σε εκτοξεύσεις κρουζ Kalibr από υποβρύχια improved Kilo κατά στόχων στην περιοχή της Παλμύρας εκεί όπου κατερρίφθη το ισραηλινό μαχητικό. Ο συμβολισμός προφανής: Αν το Ισραήλ ξεκινήσει χερσαίες επιχειρήσεις σε Λίβανο και στα Υψίπεδα του Γκολάν και νέες αεροπορικές επιδρομές στη Συρία τότε μπορεί να υπάρξουν διαφόρων ειδών απαντήσεις ακόμη και πυρηνικές καθώς τα ρωσικά υποβρύχια στη Μεσόγειο φέρουν και την πυρηνική έκδοση των Kalibr …

Ρωσικές πηγές εκτιμούν ότι το Ισραήλ θα ξεκινήσει την χερσαία επιχείρηση τις επόμενες ώρες καθώς δεν έχει άλλη επιλογή. Τα σχέδια δεν του βγήκαν στη Συρία ενώ το ένα κομμάτι του παζλ θα παιχτεί γύρω από τα Υψίπεδα του Γκολάν.

Ήδη ιρανικές δυνάμεις μαζί με τη Χεζμπολάχ κινούνται προς αυτή τη κατεύθυνση.

Η Ρωσία θα ζητήσει την επιστροφή των Υψιπέδων του Γκολάν στη Συρία ως μέρος της συνθήκης τερματισμού των εχθροπραξιών στη χώρα. ενώ υπάρχει και συμφωνία Ρωσίας-ΗΠΑ για το θέμα αυτό. Την συμφωνία την είχαμε αναφέρει στο άρθρο μας Αιφνιδιασμός στο Ισραήλ: Ρωσία και ΗΠΑ συμφώνησαν στην επιστροφή των Υψιπέδων του Γκολάν στην Συρία μεταδίδουν τα ισραηλινά ΜΜΕ.

Το Ισραήλ θα δώσει μάχη για την περιοχή καθώς διαθέτει τεράστια αποθέματα πετρελαίου που μπορούν να το καταστήσουν αυτόνομο!

pentapostagma
katohika.gr

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου