Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΑΓΚΑΣ: Εδώ και τώρα… εκτόξευση – Χασκογελάει ο Τσίπρας!

-->
Εκτοξεύεται η ελληνική οικονομία; Με τις «διαστημικές» ανησυχίες του ΣΥΡΙΖΑ ασχολήθηκε σήμερα ο Γιώργος Τράγκας στα Παραπολιτικά 90,1 FM.
Όπως είπε στην έναρξη της εκπομπής του: «Κυρίες και κύριοι εκτοξευτήκαμε. Απογειωθήκαμε. Είμαστε σε τροχιά. Το ελληνικό Κολούμπια, το πρώτο διαστημόπλοιο της ελληνικής διαστημικής NASA διαγράφει ήδη τις πρώτες τροχιές γύρω από τη γη. Σε λίγο κατευθυνόμαστε με ταχύτητα φωτός προς τις μαύρες τρύπες του διαστήματος. Μην πιστεύετε τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ Μην πιστεύετε τον αγαπητό φίλο μου κο Λιαργόβα που μιλάει για 4ο μνημόνιο. Μην πιστεύετε το Μητσοτάκη. Ζηλεύει επειδή δεν είναι μέσα στο διαστημόπλοιο. Ο πρωθυπουργός λέει την αλήθεια γι αυτό όλες οι φιλικές στο ΣΥΡΙΖΑ εφημερίδες έχουν σήμερα μονόστηλο την είδηση ότι πάμε σε ύφεση. Ποια ύφεση; Εδώ NASA. Εδώ Κέιπ Κανάβεραλ. Εδώ Alexis Κανάβεραλ. Earth can you hear me; Earth can you hear me;
Αυτός είναι συντονισμός. Αυτή είναι ενημέρωση πρωθυπουργικού γραφείου. Πέντε λεπτά πριν ανακοινώσει η ΕΛΣΤΑΤ ότι πάμε σε 3πλάσια ή 4πλάσια ύφεση 1,1%, ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε στους ιθαγενείς της αποικίας ότι εκτοξευτήκαμε και είμαστε σε τροχιά πλήρους ανάπτυξης. Ανακοίνωσε την Άνοιξη πριν έρθει όπως σημειώνει σήμερα μερίδα του ελληνικού τύπου. Για την ακρίβεια βουλιάζουμε μέσα στην ανάπτυξη».
Και συνέχισε: «Η μόνη υπηρεσία που λειτουργεί στην αποικία είναι η υπηρεσία έρευνας του διαστήματος. Όπως όλοι έχετε αντιληφθεί, το διαστημόπλοιό μας κατευθύνεται προς τους εξωπλανήτες με κυβερνήτη τον Αλέξη Τσίπρα και συγκυβερνήτη τον Αλέκο Φλαμπουράρη. Η Άνοιξη έχει έρθει, το λέει το τραγούδι της Σοφίας Βόσσου και την έφερε χθες νωρίτερα ο πρωθυπουργός μας. Μην πιστεύετε τις δόλιες και ύποπτες ανακοινώσεις της ΕΛΣΤΑΤ που δεν βλέπει γύρω της την τεράστια ανάπτυξη, τη μείωση της ανεργίας και τις πολλαπλές επενδύσεις.
Κυρίες και κύριοι, πιστέψτε τον πρωθυπουργό μας και απολαύστε την πτήση. Enjoy your flight στο απόλυτο success story». Μπαίνουμε μετά από Μαφία με Οδύσσεια του Διαστήματος ή Πεφωτισμένους- illuminati. Καλή σας ημέρα, σήμερα η εκπομπή μεταδίδεται απευθείας από το κέντρο εκτόξευσης της ελληνικής οικονομίας. Όλοι είναι very happy για τις ανακοινώσεις του πρωθυπουργού, ο οποίος αντί να ρίχνει βλαβερούς και επικίνδυνους βαλλιστικούς πυραύλους όπως ο Κιμ Ιλ Γιούνγκ, πετάει 3 φορές την εβδομάδα χαρούμενες ανακοινώσεις για την εκτόξευση όλων των στοιχείων της οικονομίας. Βέβαια, δεν τον πιστεύει ούτε η ΕΛΣΤΑΤ, ούτε οι Έλληνες επιχειρηματίες, ούτε οι Έλληνες πολίτες, οι οποίοι μεταναστεύουν ακόμη και στη Βουλγαρία και την Αλβανία».
Τι γράφουν οι Γερμανοί
Όπως είπε ο γνωστός δημοσιογράφος: «Όλος ο Γερμανικός Τύπος γράφει ότι ο Τσίπρας πανηγυρίζει και χασκογελάει, ενώ η χώρα του διολισθαίνει όλο και πιο βαθιά σε μεγαλύτερη κρίση. Επίσης, το σύνολο των ευρωπαϊκών εφημερίδων σήμερα γράφει ότι υπάρχει ψυχρολουσία για την ελληνική κυβέρνηση αφού το 2016 έκλεισε με ύφεση. Το ερώτημα είναι γιατί ο πρωθυπουργός δεν είχε καμία ενημέρωση για τα στοιχεία της οικονομίας από την ΕΛΣΤΑΤ και γιατί δεν έλαβε υπόψη του το γραφείο προϋπολογισμού της βουλής. Κάποιες κακές γλώσσες της αντιπολίτευσης και των εφημερίδων λένε ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η καρέκλα του και η παραμονή του στο Μαξίμου. Από την άλλη πλευρά όμως ο Τσίπρας φωνάζει ότι είναι αμετανόητοι όσοι έχουν τη βαριά ευθύνη».
«Το θέμα είναι ότι όπως πάει η οικονομία, εάν στραβώσει κάτι περισσότερο στις σχέσεις μας με την Τουρκία και έχουμε καμία εθνική τραγωδία ή καταστροφή είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο – εγώ το έζησα- στα παρασκήνια της Κυπριακής τραγωδίας- θα έχουμε στην Αθήνα γεγονότα όπως εκείνα της μεταπολίτευσης. Και τότε ο αγαπητός κος Πρωθυπουργός δεν θα μπορέσει να επικαλεστεί τις αμαρτίες του παλαιού προσωπικού της χώρας. Και άλλοι προσπάθησαν κάποτε να το κάνουν μετατοπίζοντας τις ευθύνες και στον αμερικανικό παράγοντα, αλλά πλήρωσαν χωρίς ελαφρυντικά τα γεγονότα που συνέβησαν.
Η οικονομία είναι σε τέτοια κατάσταση που ακόμη και μία σπιθαμή εδάφους να χαθεί ή να γκριζαριστεί, θα έχουμε δραματικές εξελίξεις στην Αθήνα. Κανείς δεν πρόκειται να βοηθήσει και ήδη ο Ολάντ πριν φύγει στην τετραμερή των Βερσαλλιών, παραδέχτηκε χθες ότι έχουμε Ευρώπη πολλών ταχυτήτων και εάν αρχίσουμε να λέμε ποιος φταίει ή ρίξουμε ο ένας την ευθύνη στον άλλον δεν θα καταλήξουμε πουθενά. Το εκπληκτικό είναι ότι ο Γάλλος Πρόεδρος είπε ότι ο κος Τσίπρας ανέλαβε να υλοποιήσει όσα ήθελαν οι Γερμανοί που πιέστηκαν από το Παρίσι να κάνουν κάποιες υποχωρήσεις στην Ελλάδα. Και μας έκαναν αποικία με τον κο Τσίπρα διαχειριστή. Το εκπληκτικό είναι ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός μιλάει με στοιχεία τα οποία προφανώς δεν αντλεί από καμία ειδική υπηρεσία όπως η ΕΛΣΤΑΤ.
Σήμερα, σημείο των καιρών θα μου πείτε, κάποιες προσκείμενες απόλυτα στην κυβέρνηση εφημερίδες, έχουν θάψει πλήρως την είδηση των ανακοινώσεων της ΕΛΣΤΑΤ και την έχουν κάνει μονόστηλο ή μιαμισόστηλο στις πρώτες σελίδες τους.
Η πλειοψηφία όμως του Τύπου αναφέρει ότι η χώρα είναι κολλημένη στην ύφεση και σαρκάζει για το success story που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός, ενώ οι πολίτες βουλιάζουν στην απελπισία. Οι πάντες μιλάνε για ένα πολιτικό που πηγαίνει ολοταχώς σε 4ο μνημόνιο και σε νέα μέτρα σε βάρος των πολιτών.
Κυρίες και κύριοι, έχουμε ήδη εκτοξευτεί με το διαστημόπλοιο με κατεύθυνση τον αστεροειδή Αρμαγεδδών που κατευθύνεται προς τη χώρα μας. Όλες οι θυσίες του ελληνικού λαού, πέφτουν στον Καιάδα και χάνονται.
Οι επιχειρήσεις φεύγουν στη Βουλγαρία λόγω της φορολογίας, ενώ στην Αθήνα αυξάνεται η αγανάκτηση. Οι συνταξιούχοι δεν μπορούν να βγάλουν τη σύνταξή τους και στις ουρές για τον ΕΦΚΑ γίνεται της κακομοίρας. Είναι μια πραγματικότητα, ότι ενώ το διαστημόπλοιό μας είναι σε περήφανη τροχιά προς τον Αρμαγεδδώνα οι Έλληνες πλέον αποκτούν Βουλγαρική και Αλβανική υπηκοότητα, φυσικά λόγω της φορολογίας και φεύγουν από την Ελλάδα. Ενώ παλιά ερχόντουσαν εδώ Βούλγαροι και Αλβανοί για να αποφύγουν τη δυστυχία, τώρα πάμε εμείς».

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου