Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

Aποφεύχτηκε το χάος μετά την ανακάλυψη και κατάσχεση όπλων στην Ισπανία,την ώρα που ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών απειλεί με ιερό πόλεμο την Ευρώπη

-->
Σε αυτή την ολοκαίνουργια ιστορία από τον Daniel Lang πάνω σε SHTFPlan,αποκαλύπτουμε τις φωτογραφίες με ταόπλα που κατασχέθηκαν από την Ισπανική αστυνομία.

Θα δείτε ανάμεσα τους,αντιαεροπορικά όπλα,πυροβόλα κλπ.Όλο αυτό το παράνομο οπλοστάσιο θα τροφοδοτούσε εγκληματίες και τρομοκράτες μέσα στην Ευρώπη,σύμφωνα με την Europol.

Κάποιοι τρομοκράτες,ανάμεσα στους πρόσφυγες που έρχονται στην Ευρώπη,θα παραλάμβαναν τα 10.000 πυροβόλα όπλα.
Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, δήλωσε ότι «σύντομα θα ξεκινήσει Ιερός πόλεμος στην Ευρώπη»,η Ευρώπη καταρρέει.
 Απλά φανταστείτε το είδος του χάους που θα μπορούσε να προκληθεί από τρομοκράτες, οι οποίοι ήταν σε θέση να έχουν στη Κατοχή τους ένα οπλοστάσιο όμοιο με αυτό.Αυτό μοιάζει με προετοιμασία για πόλεμο!
Το χάος και το Μακελειό απετράπη, αυτή τη φορά,τι θα γίνει όμως την επόμενη;

Όπως θα δείτε στο 2ο βίντεο,με τόση μαζική κατοχή όπλων,μπορεί να ξεκινήσει ένας μικρός πόλεμος ή να γίνει ένα πραξικόπημα.Τι έχουν στο μυαλό τους;

Όπως ακούμε στο τελικό βίντεο που ακολουθεί από ένα πρώην μουσουλμάνο δεν υπάρχει κανένας τρόπος που να μπορείτε να διαχωρίστε το «ριζοσπαστικό Ισλάμ» από το «πνευματικό Ισλάμ», «είναι το ίδιο πράγμα»μας λέει.




http://allnewspipeline.com/War_Drums_Beat_In_Europe_And_America.php
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝP : Corfiatiko.blogspot.com

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου