Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017

Οι προφητείες εκπληρώνονται; Ο κινεζικός δράκος μπήκε στο Αφγανιστάν με 4.000 στρατιώτες και τελικό προορισμό τη Συρία – Ερχεται Αρμαγγεδώνας με 200 εκατ Στρατό…

-->
Παγκόσμια ανησυχία προκαλεί το γεγονός ότι σταδιακά αλλά με απόλυτη ακρίβεια οι προφητείες εκπληρώνονται καθώς μετά την πρώτη ένδειξη που αναφέραμε στο άρθρο μας Προφητική εξέλιξη: Οι Τούρκοι έκλεισαν τα νερά του Ευφράτη! Ερχεται Αρμαγγεδώνας με 200 εκατ Στρατό… , η τουρκική κυβέρνηση έκοψε την ροή του νερού στον ποταμό Ευφράτη προς την βόρεια Συρία ενώ έγινε γνωστό πως Κινεζικά στρατεύματα τα οποία αριθμούν περίπου 4.000 στρατιώτες εισήρθαν στο Αφγανιστάν με σκοπό να πραγματοποιήσουν χερσαίες επιχειρήσεις με επόμενο σταθμό τη Συρία! Oι Κινέζοι θα κινηθούν καθ’όλη την διαδρομή του δρόμου του μεταξιού με σκοπό να διασφαλίσουν την ασφαλή μεταφορά των προϊόντων τους στην ΕΕ .

Έτσι θα επαληθευτεί και η προφητεία που ανέφερε ότι «200 εκατομμύρια Κινέζοι στρατιώτες από το Μέγα βασίλειο της Ανατολής, διέλθουν τις όχθες του ποταμού Ευφράτη ο οποίος θα είναι «στεγνός» τότε για να μπορέσει να γίνει αυτή η διέλευση στο δρόμο τους για την Ιερουσαλήμ. Όλα όσα έχουν προφητευθεί ξεκίνησαν ήδη να πραγματοποιούνται σιγά-σιγά…

Μην ξεχνάμε ότι βάση της συμφωνίας Κίνας-Συρίας ήδη υπάρχουν Κινέζοι στρατιώτες στη Συρία ενώ θεωρείται βέβαιο ότι το Πεκίνο θα στείλει Στρατό για την εξολόθρευση του Ισλαμικού κινήματος Ανατολικού Τουρκιστάν (ΕΤΙΜ) το οποίο ιδρύθηκε το 1997 με στόχο την ανεξαρτησία της επαρχίας Ζινγιάγκ της Κίνας.

Οι Ουιγούροι είναι οι Τούρκοι της Κίνας. Είναι τουρκικό φύλο και η λέξη Ουιγούροι μάλλον σημαίνει «ενωμένοι».

Ζουν στην δυτική περιφέρεια Ζινγιάγκ της Κίνας σε μία έκταση που είναι 4 φορές το μέγεθος της Καλιφόρνιας.

Την 1η Οκτωβρίου 1949 ιδρύεται η Λαϊκη Δημοκρατία της Κίνας και η περιοχή ονομάζεται «Αυτόνομη περιφέρεια Ζινγιάγκ-Ουιγούροι».

Εκτός της επαρχίας Ζινγιάνγκ, η μεγαλύτερη κοινότητα Ουιγούρων στην Κίνα βρίσκεται στην περιοχή Ταογιουάν, στη νοτιοκεντρική επαρχία της Χουνάν.

Έξω από την Κίνα, σημαντικές κοινότητες Ουιγούρων υπάρχουν στο Καζακστάν, το Κιργιστάν και το Ουζμπεκιστάν. Μικρότερες κοινότητες υπάρχουν στο Αφγανιστάν, Πακιστάν και την Τουρκία.

Σύμφωνα με το στρατό των ΗΠΑ, οι Κινέζοι στρατιώτες (PLA) συμμετέχουν σε ενέργειες κατά των παράνομων ένοπλων ομάδων στο βόρειο-ανατολικό Αφγανιστάν, μαζί με τους στρατιώτες του αφγανικού στρατού. Η όλη επιχείρηση φέρεται να πραγματοποιείται κατά μήκος των 60 χιλιομέτρων των κοινών συνόρων μεταξύ των δύο χωρών.

Άλλες λεπτομέρειες από την αμερικανική διοίκηση για την επιχείρηση αυτή δεν υπάρχουν .

Εν τω μεταξύ, ως απόδειξη της παρουσίας στο Αφγανιστάν Κινέζων στρατιωτικών στα ΜΜΕ δημοσιεύτηκαν φωτογραφίες κινεζικού θωρακισμένου τροχοφόρου τύπου Dongfeng Mengshi EQ 2050F, να απεικονίζεται στο έδαφος του Αφγανιστάν.

Σύμφωνα με τον εμπειρογνώμονα του κέντρου ανάλυσης και στρατηγικής νέων τεχνολογιών, Βασίλι Κaσίν,οι ειδικές δυνάμεις της κινεζικής αστυνομίας ξεκίνησαν να διεξάγουν περιορισμένου χαρακτήρα στρατιωτικές επιχειρήσεις στον λεγόμενο διάδρομο Wakhan από το 2012-13.

Οι Κινέζοι ασχολούνται εντατικά πλέον με την εκκαθάριση του Ισλαμικού Κινήματος του Ανατολικού Τουρκεστάν, και παρόμοιων ομάδων.

«Τώρα, προφανώς, ξεκίνησαν τακτικές περιπολίες ως μέρος ενός μηχανισμού κοινής ασφάλειας, ο οποίος δημιουργήθηκε από κοινού με το Τατζικιστάν, Αφγανιστάν και Πακιστάν», αναφέρει ο αναλυτής .

Ρωσικές πληροφορίες από το Κρεμλίνο αλλά και έγκυρες αναλύσεις Αμερικανών αμυντικών εμπειρογνωμόνων στα δυτικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι οι Κινέζοι θα κινηθούν «στρατιωτικά» επίσημα ή ανεπίσημα καθ’όλη την διαδρομή του δρόμου του μεταξιού με σκοπό να διασφαλίσουν την ασφαλή μεταφορά των προϊόντων τους στην ΕΕ .

Με αυτόν όμως τον τρόπο θα γίνει «αποδεκτή» η στρατιωτική παρουσία τους στην Συρία σύμφωνα με παλαιότερες πληροφορίες , στην Μεσόγειο θάλασσα, αλλά και σε άλλες περιοχές.



 

pentapostagma
katohika.gr

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου