Τρίτη, 7 Μαρτίου 2017

ΣΥΓΚΙΝΟΥΝ τα ΓΑΛΛΙΚΑ ΜΜΕ – 21χρονη με σύνδρομο Ντάουν θα παρουσιάζει το δελτίο καιρού, πως τα κατάφερε! (βίντεο)

-->
Η Μέλανι, μία νεαρή με ειδικές ανάγκες , θα παρουσιάσει το δελτίο καιρού στις 27 Μαρτίου στα γαλλικά δίκτυα «France 2« και «BFMTV»
Η 21χρονη Γαλλία πάσχει από το σύνδρομο Down όμως η ασθένειά της δεν την εμποδίζει να εργαστεί. Τα δύο γαλλικά κανάλια αποδεικνύουν έμπρακτα ότι δίνουν ίσες ευκαιρίες στα άτομα που άλλοτε έμπαιναν στο περιθώριο. Η νεαρή Γαλλίδα νιώθει πανευτυχής που κάνει το όνειρό της πραγματικότητα. Πώς πέτυχε όμως το στόχο της;
Ανέβασε το αίτημά της στο Facebook γράφοντας ότι, αν δεχτεί η σελίδα της πάνω από 100 χιλιάδες κλικ, τότε θα μεταφέρει την πρότασή της στα γαλλικά κανάλια για να παρουσιάσει το δελτίο καιρού στις 27 Μαρτίου. Έτσι κι έγινε. Μέσα σε 48 ώρες, η Μέλανι πέτυχε το στόχο της και τα δύο γαλλικά κανάλια θα της επιτρέψουν να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα.  Μέσα σε δύο 24ωρα, η σελίδα της δέχτηκε 120 χιλιάδες likes.
Είμαστε πολλοί χαρούμενοι που θα σε έχουμε», δήλωσε η παρουσιάστρια του δελτίου καιρού στο  γαλλικό δίκτυο «France 2», Κλοέ Ναμπεντιάν . Στο πλευρό της Μέλανι ήταν η «Unapei», η ομοσπονδία ενώσεων που εκπροσωπούν τα συμφέροντα ατόμων ειδικών αναγκών και των οικογενειών τους.

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου