Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

Όταν ο Δαυίδ Ροκεφελερ είχε προβλέψει την καταστροφή των Δίδυμων Πύργων το 1967, γιατί δεν τον άκουγε κανείς;;;

-->
Στο εξώφυλλο του περιοδικού Newsweek από το 1967 βλέπουμε τον Δαυίδ Ροκεφελερ να προβλέπει δημοσίως και με αποκρυφιστικό συμβολισμό της Καμπάλα (Cabal) το μέλλον και να ανακοινώνει τα σκοτεινά σχέδια τους. Στην εικόνα ο Δαυίδ με πίσω του την θέα του Μανχάταν. Το ρολόι του στην εικόνα δείχνει ακριβώς την ώρα και ημερομηνία της επίθεσης στις 9/11.
Ο Δαυίδ είχε κανει τα πάντα για να χτιστούν οι Δίδυμοι Πύργοι, ώστε να μπορέσουν να τους καταστρέψουν στο μέλλον δολοφονώντας 3000 αμερικανούς και ξένους πολίτες. Οι Δίδυμοι Πύργοι δεν είναι τίποτε άλλο απο τον Μποαζ και Γιαχιν τις μασονικές κολώνες του ναού του Σολομώντα…με την Νέα οικονομική εποχή των τραπεζιτών να πίνουν το αίμα των λαών.

Έχετε καταλάβει τώρα γιατί οι εφορίες που πληρώνετε περνάνε μέσα από τις τράπεζες που όλες βρίσκονται στα χέρια των Χαζάρων όπως ο χαμογελαστός Δαυίδ;;; Νέα εποχή των τραπεζιτών είναι αυτή!!!!
Νέα εποχή των τραπεζικών συναλλαγών και ανακοινωμένη απο το 1967 για αυτά που περνάνε οι πολίτες σε όλο τον κόσμο. Το κάπιταλ κοντρόλ βέβαια στην χώρα μας και οι ουρές των Νεοελλήνων για να πάρουν λίγα από τα ψίχουλα των τραπεζών…και ας είναι δικά τους τα λεφτά…δεν έχει να κάνει με την απόκρυφη πρόβλεψη του Δαυιδάκου!

Φυσικά όλα είναι τυχαία!!! Ζείτε σε ένα αγγελικό κόσμο φτιαγμένο μόνο για να πληρώνετε τους τραπεζίτες…


Koraks για τα Κατοχικά Νέα

ΠΗΓΗ

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου