Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

Γαλλικές εκλογές:O Μακρόν, ο κούκλος δημοσιογράφος και η δήλωση «Δεν είμαι π@ύστης» - Ενώ οι φήμες οργιάζουν...

-->

Ο υποψήφιος για τη γαλλική προεδρία απάντησε αν τα έχει με τον πρόεδρο του Radio France - Υπήρχαν φήμες ότι ο σαραντάρης Ματιέ Γκαλέ είχε σχέση και με τον υπ. Πολιτισμού επί Σαρκοζί, Φρεντερίκ Μιτεράν

Άναψαν τα αίματα στην Γαλλία με τον Εμανουέλ Μακρόν να διαψεύδει ότι είναι ομοφυλόφιλος
επιστρατεύοντας το χιούμορ του από την σκηνή θεάτρου στο Παρίσι.

Τις τελευταίες ώρες οργιάζουν οι φήμες στα social media ότι ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την γαλλική προεδρία και πρώην υπουργός Οικονομίας επί Ολάντ Εμανουέλ Μακρόν, διατηρεί ερωτική σχέση με τον δημοσιογράφο και πρόεδρο του μεγαλύτερου ραδιοφωνικού ομίλου της Γαλλίας "Radio France", Ματιέ Γκαλέ. Ο πρώην υπουργός του Φρανσουά Ολάντ θεώρησε σκόπιμο, στη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας από την σκηνή του θεάτρου "Bobino" να ξεκαθαρίσει στους συμπολίτες του ότι δεν είναι π@ύστης.

Μιλώντας σε 900 ένθερμους υποστηρικτές του κινήματος που ηγείται "Εn Marche", o Μακρόν απάντησε και στις κατηγορίες του ηγέτη της γαλλικής Δεξιάς Φρανσουά Φιγιόν: «Ορισμένοι σκέφτονται ότι είμαστε μία σέκτα», υποστήριξε ο Μακρόν, όπως αναφέρει η γαλλική εφημερίδα "Liberation". «Το σχέδιο γι' αυτή την χώρα είναι αυτή η "σέκτα" να απαριθμήσει πάνω από 60 εκατομμύρια υποστηρικτών", πρόσθεσε. 

Ο επικεφαλής όμως της ανεξάρτητης αυτής κίνησης δεν δίστασε να επιστρατεύσει το χιούμορ του για να διαψεύσει τις φήμες που κυκλοφορούν στο Παρίσι ότι έχει διπλή ζωή διατηρώντας δεσμό με τον πρόεδρο του "Radio France", Ματιέ Γκαλέ: «Δεν μπορώ να εμφανίζομαι διπλός», δήλωσε ο ίδιος! 


Και τότε βρήκε την ευκαιρία να πλέξει το εγκώμιο στην σύζυγό του, Μπριζίτ. «Μοιράζεται τη ζωή μου από το πρωί μέχρι το βράδυ. Δεν μπορώ να εμφανίζομαι διπλός. Ακόμα και σε δείπνα στη πόλη αν λέτε ότι έχω διπλή ζωή με τον Ματιέ Γκαλέ, είναι το ολόγραμμά μου που μου ξέφυγε, δεν μπορώ να είμαι εγώ», απάντησε ο ίδιος με ειρωνικό τρόπο , όπως αναφέρει η γαλλική εφημερίδα "Liberation".

Τον περασμένο Νοέμβριο άρχισαν να κυκλοφορούν οι φήμες περί διπλής ζωής του Μακρόν και τον ίδιο να σπεύδει να δηλώσει στην εταιρεία "Mediapart": «Αυτοί που διασκεδάζουν δημιουργώντας φήμες με κουράζουν. Εγώ σε κάθε περίπτωση δεν θα αλλάξω ζωή γι' αυτούς». 

Για τον 40χρονο Ματιέ Γκαλέ είχαν κυκλοφορήσει παλαιότερα φήμες ότι είχε σχέση με τον υπουργό Πολιτισμού επί Σαρκοζί, Φρεντερίκ Μιτεράν και ανιψιό του πρώην προέδρου της Γαλλίας, Φρανσουά Μιτεράν. Ο Γκαλέ, εκτός από διευθύνων σύμβουλος του Radio France υπήρξε και πρώην διευθυντής του γραφείου του πρώην υπουργού Πολιτισμού, Φρεντερίκ Μιτεράν. 

Η «πέτρα του σκανδάλου», Ματιέ Γκαλέ


ΠΗΓΗ

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου