Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2017

Απίστευτο! Δεν πάει ο Ντάισελμπλουμ στο Ευρωκοινοβούλιο σε συζήτηση για την Ελλάδα γιατί ξέρει ότι οι αποφάσεις του Eurogroup είναι παράνομες!!!

-->
Χωρίς την παρουσία του επικεφαλής του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ, θα διεξαχθεί το απόγευμα (15:00 ώρα Ελλάδας) της Τρίτης (14/2) στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στο Στρασβούργο, η συζήτηση για την Ελλάδα.
Σύμφωνα με την ημερήσια διάταξη, το Συμβούλιο και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα προβούν σε δηλώσεις για την «πορεία της δεύτερης αξιολόγησης του προγράμματος οικονομικής προσαρμογής για την Ελλάδα».
Σε σχετικό ερώτημα για την απουσία του κ. Ντάισελμπλουμ, στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου, ο εκπρόσωπος του ΕΚ Τζαούμ Ντουκ Γκιγιό εξήγησε ότι αδυνατεί να απαντήσει στο ερώτημα, σημειώνοντας:
«Το Κοινοβούλιο τον έχει επανειλημμένα προσκαλέσει και ξέρω ότι έχει ενημερωθεί. Υποθέτω ότι η απουσία του συνδέεται με δραστηριότητες εσωτερικής φύσεως (στη χώρα του), δεν είμαι σε θέση να δώσω περαιτέρω εξηγήσεις, θα πρέπει ο ίδιος να απαντήσει σχετικά».
Αφού υπογράμμισε, δε, πως «το σίγουρο είναι ότι η διάσκεψη των προέδρων (των πολιτικών ομάδων) επιθυμούσε να είναι παρών και επέμεινε για τη συμμετοχή του», ο κ. Γκιγιό εξέφρασε την ελπίδα ότι εφόσον δεν μπορεί στην τρέχουσα Σύνοδο ο κ. Ντάισελμπλουμ, ίσως μπορέσει να παραβρεθεί σε αυτήν του Μαρτίου…
==================================================
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ Ο ΝΤΑΪΣΕΛΜΠΛΟΥΜ ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΔΩ

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου