Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

Ο «ΠΟΛΕΜΟΣ» ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ! Ο Τραμπ «πέταξε» εκτός μπρίφινγκ CNN και New York Times!

-->
Η κυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ στις Ηνωμένες Πολιτείες εφαρμόζει, πλέον, μεθόδους που παραπέμπουν σε απολυταρχικές ηγεσίες , καθώς την Παρασκευή ο Λευκός Οίκος μπλόκαρε τους δημοσιογράφους και τα συνεργεία των CNN, New York Times, Los Angeles Times, Politico και BuzzFeed από το καθιερωμένο μπρίφινγκ ενημέρωσης.
Οι αντιδράσεις ήταν πολύ μεγάλες, με συνέπεια οι δημοσιογράφοι του Associated Press και του TIME Magazine, με τη σύμφωνη γνώμη και των διοικήσεων των Μέσων τους, να μποϊκοτάρουν την ενημέρωση του Λευκού Οίκου, διαμαρτυρόμενοι για τον αποκλεισμό των συναδέλφων τους.
Όπως σημείωσε το CNN, προκειμένου να αναδείξει τι ακριβώς συμβαίνει, συντηρητικά Μέσα, όπως το Breitbart, στο οποίο εργαζόταν το ακροδεξιό τρολ του Ντόναλντ Τραμπ, Milo Yiannopoulos, ο οποίος πρωταγωνιστεί σε σκάνδαλο παιδοφιλίας, η Washington Times και το δίκτυο One America News έλαβαν κανονικά πάσο και παραβρέθηκαν στην ενημέρωση των συντακτών.
Ο Ντόναλντ Τραμπ είχε εκφραστεί ουκ ολίγες φορές εναντίον των Αμερικανικών -κυρίως- Μέσων, τα οποία είχε κατηγορήσει ότι γράφουν ψέματα, ανακρίβειες και ότι του έχουν κηρύξει τον πόλεμο.

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου