Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2017

ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΙΧΑΤΕ ΑΠΟΡΙΑ! Δείτε πως ήταν το πραγματικό πρόσωπο του Αγ. Βαλεντίνου

-->
Κι όμως θα εκπλαγείτε.
Ένας ειδικός, ο Τσιτσέρο Μοράες με τη βοήθεια της τεχνολογίας επιχείρησε να μας δείξει την πραγματική εικόνα του Αγ. Βαλεντίνου, πραγματοποιώντας τρισδιάστατη ανάλυση.
Ο ίδιος προσπάθησε μέσα από φωτογραφίες, που είχε την δυνατότητα να έχει στην κατοχή του, βγάζοντας το κρανίο του Αγίου που βρίσκεται στη Ρώμη και στη συνέχεια εκτελώντας επεξεργασία σε αυτές να εξάγει συγκεκριμένα συμπεράσματα.
Από την ανατομική τοποθέτηση των μαλακών ιστών και των μυών που πραγματοποιήθηκε δείχνει πως είχε άσπρα μαλλιά και μεγάλη γενειάδα, ενώ απεβίωσε σε ηλικία 55 ετών ενώ οι φωτογραφίες που ελήφθησαν υπολογίζονται σε πάνω από 250 στον αριθμό.
«Δουλέψαμε περίπου τρεις μήνες πάνω σε αυτό. Ήταν μία δύσκολη δουλειά, καθώς δεν σου δίνεται συχνά η ευκαιρία για να ασχοληθείς με κάτι τέτοιο. Το αποτέλεσμα δίνει την ευκαιρία στον κόσμο να ξέρει ποιον θα ευχαριστεί για την γιορτή της 14ης Φεβρουαρίου», σημείωσε για το εγχείρημά του.
Ωστόσο, τα πράγματα δεν ήταν καθόλου απλά, αφού ο φωτογράφος του εγχειρήματος, Ζοσέ Λίρα, μπορεί να κατάφερε να προμηθευτεί άδεια από την καθολική εκκλησία να προχωρήσει το πρότζεκτ και να εισέλθει στο δωμάτιο, ωστόσο έμεινε μόνο για 40 λεπτά στο δωμάτιο που φυλάσσεται το κρανίο του Αγίου Βαλεντίνου, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν κατάφερε να το ακουμπήσει και να το περιεργαστεί.

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου