Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Ο Καμμένος κοιμάται στα στρατόπεδα

-->
Τη διαφωνία του με το Νίκο Φίλη εξέφρασε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Θανάσης Παπαχριστόπουλος και πιστεύει πως δεν ήταν ο κατάλληλος χρόνος να ξύσει πληγές, όπως είπε.
Μιλώντας στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης, North 98, είπε μεταξύ άλλων:
«Δεν προσφέρεται η αξιολόγηση για θριαμβολογίες ούτε για μεγάλες κουβέντες. Είμαστε ακόμη στη διαδικασία της αξιολόγησης, έχουμε κερδίσει δυο τρία πράγματα. Το σκληρό κομμάτι τώρα αρχίζει και η Λαγκαρντ έβαλε νερό στο κρασί της, ακούσαμε τον Τόμσεν να λέει οτι κάναμε και υπερβολές. Ο Σόιμπλε είναι ακόμη δυνατός άλλα όχι τόσο όσο ήταν πριν 5 η 6 μήνες. Η λέξη λιτότητα σιγά σιγά θα παραχωρήσει τη θέση της σε μια ουδέτερη ισορροπία όπως και σε αυτή της ανάπτυξης».
Για τον Νίκο Φίλη και τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ
«Πιστεύω οτι κάπου δεν έπρεπε αυτή τη στιγμή να ξύσει πληγές για το πως συνεργαζόμαστε ειναι καθαρά προσωπικό του θέμα και δεν το συμμερίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ. Είμαστε πιστοί σε αυτή τη μάχη. Οταν έφυγαν σαράντα βουλευτές απο τον ΣΥΡΙΖΑ εμείς ήμασταν εκει πιστοί φρουροί και τώρα, μας ενώνει το θεμα της φοροδιαφυγής, της μιντιακής δικτατορίας της διαπλοκής, είναι ζητήματα που δεν λυθηκαν και μας κάνουμε μια γροθιά με τον ΣΥΡΙΖΑ. Για μένα ει ναι λάθος αυτό που κάνει ο Φίλης».
Για την ένταση με την Τουρκία
«Αυτή τη στιγμή ο Ερντογάν είναι απρόβλεπτος ο Καμμένος δεν κάθεται καν στο Πεντάγωνο, κοιμάται στα στρατόπεδα τρέχει από εδώ τρέχει από εκεί, δίνει έναν μεγάλο αγώνα και ο Βίτσας»

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου