Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

Και όμως στην Ελλάδα έχει ενεργοποιηθεί η Αστυνομία Ελέγχου Σκέψης και Έκφρασης!

-->
Του Αντώνη (Παπατσέκα) Γαύρου
Ζούμε στην εποχή του παραλόγου.
Η ιστορία μας ξεκινάει αρκετά χρόνια πριν, όταν επί πρωθυπουργίας Κωνσταντίνου Καραμανλή τα διεθνή λόμπυ προσπάθησαν να επιβάλουν την ψήφιση του «αντιρατσιστικού νόμου». Ευτυχώς για την εποχή ο νόμος αυτός βρήκε σθεναρή αντίδραση και έχασε το δρόμο προς το κοινοβούλιο.

Όχι όμως για πολύ.

Τη «χάρη» τους την έκανε η Χρυσή Αυγή και οι ηλίθιες πρακτικές τους, που γινόταν μόνον για το θεαθήναι και μια δολοφονία στο Κερατσίνι, σε συνδυασμό με τη χειρότερη πολιτική ηγεσία στα υπουργεία δημόσιας τάξης και δικαιοσύνης.

Έτσι το 2014, η συγκυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ, καταθέτει για άλλη μια φορά το νόμο έκτρωμα και ψηφίζεται από τη συντριπτική, δυστυχώς, πλειοψηφία των βουλευτών ο Ν. 4285/2014, με θέμα «Καταπολέμηση ρατσισμού & ξενοφοβίας μέσω του ποινικού δικαίου (νέος αντιρατσιστικός νόμος)».

Αν και όντως ψηφισμένος, ο νόμος μέχρι και τις αρχές του 2016, ουδέποτε εφαρμόσθηκε για αυτά που λέγονται,εφόσον δεν διεγείρουν για πράξεις βίας. Δηλαδή μέχρι τότε όλοι μας μπορούσαμε να πούμε την γνώμη μας ελεύθερα, αρκεί να μην προκαλούσαμε αυτούς που μας ακούνε και μας διαβάζουν σε πράξεις βίας. Θεωρητικά λοιπόν ήταν ένας «καλός νόμος».

Μέχρι που στις αρχές του 2016 άρχισε η δίωξη και του λόγου.
Οι δήθεν αντιρατσιστικές οργανώσεις – που είναι πιο ρατσιστικές από ρατσιστικές – αρχίζουν τις ομαδικές μηνύσεις σε βάρος οποιουδήποτε τολμά να μιλήσει για το μεταναστευτικό (το προσφυγικό είχε λήξει πολλούς μήνες πριν), για οποιονδήποτε κάνει το ατόπημα ακόμα και να σκεφθεί να τα βάλει με την LGBT κοινότητα και τους μετανάστες… Δηλαδή το πελατολόγιο που τους γεμίζει τις τσέπες με επιδοτήσεις και το βρώμικο χρήμα των ΜΚΟ!

Αποτέλεσμα;
Σήμερα οι Έλληνες είτε σιωπούν, είτε διώκονται για τις απόψεις τους…
Δηλαδή μιλάμε για εφαρμογή αστυνομίας σκέψης και έκφρασης και φυσικά για την χούντα στην πιο γνήσια της μορφή.

Σήμερα έχουμε το εξής αξιοπερίεργο.
Βγήκε ο Μητροπολίτης Σεραφείμ και τα έβαλε με την LGBT κοινότητα (για εμένα λάθος του που βγήκε σε ένα κανάλι που ούτως ή άλλως πρεσβεύει αυτή την ας πούμε ηθική) με αποτέλεσμα σήμερα να κινδυνεύει να συλληφθεί γιατί τον μήνυσαν τα «γνωστά και μη εξαιρετέα παρατηρητήρια» (αυτά ακριβώς που έδιωξε ο Πούτιν με τις κλωτσιές από τη Ρωσία και ετοιμάζεται να σουτάρει ο Τραμπ από την Αμερική).

Το αξιοπερίεργο είναι ότι την ίδια ώρα δεν στέλνουν κανέναν να συλλάβει τους μουφτήδες που κηρύττουν ανοιχτά :
α)τον πόλεμο και τη σφαγή των απίστων στα δεκάδες τζαμιά της χώρας μας
β)την υποβάθμιση της θέσης και των δικαιωμάτων της γυναίκας
γ)την θανάτων των μελών της LGBT κοινότητας.


Οπότε για ποία εφαρμογή αντιρατσιστικού νόμου μιλάμε;
Δυστυχώς πλέον μιλάμε για απαγόρευση σκέψης και έκφρασης. Απαγόρευση δικαιώματος να έχεις άποψη και γνώμη, εφόσον αυτή αντιτίθεται στη δική τους.

Εκεί έφθασε η χώρα που γέννησε την ελευθερία του λόγου… Να την απαγορεύει!

polemikos-antapokritis

katohika.gr

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου