Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ! Αφαίρεσαν τον Σταυρό από τη σημαία της… ΦΩΤΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!

-->
Ένα περίεργο περιστατικό συνέβη στο Ιράν, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Προέδρου της Μολδαβίας Igor Dodon, στο Ιράν.
Ο Dodon επισκέφθηκε τη χώρα για να συμμετέχει στην εναρκτήρια τελετή για το παγκόσμιο πρωτάθλημα σκακιού γυναικών, αφού διατελεί και πρόεδρος της ομοσπονδίας σκακιού.
Όμως, όπως μπορείτε να δείτε από τις φωτογραφίες, από τη σημαία της Μολδαβίας λείπει ο σταυρός από το ράμφος του αετού. Το θέαμα δεν πέρασε απαρατήρητο, με πολλούς να κατηγορούν τον Dodon ότι δεν έκανε κάτι και να του υπενθυμίζουν ότι κέρδισε τις εκλογές με κεντρικό σύνθημα την προστασία της Ορθοδοξίας.
mthr mone mtw
Ο ίδιος ο Μολδαβός πρόεδρος, απάντησε: «Η πρεσβεία είναι συνήθως υπεύθυνη για κάτι τέτοιο, αλλά η Μολδαβία δεν έχει πρεσβεία στην Τεχεράνη. Θα το ξεκαθαρίσουμε . Θα έχουμε συνάντηση με τον Ιρανό πρόεδρο . Αν δεν έχουν την κανονική εθνική σημαία της Δημοκρατίας της Μολδαβίας, εγώ θα επιμείνω ότι θα πρέπει να κατεβάσουν τελείως την σημαία», ενώ, τα ΜΜΕ που είναι προσκείμενα στον πρόεδρο, τονίζουν ότι «για λόγους πολιτικής ορθότητας επικεφαλείς μουσουλμανικών χωρών αφαιρούν σταυρούς και άλλα χριστιανικά σύμβολα από σημαίες άλλων κρατών. Συμβαίνει σε πολλά ισλαμικά κράτη και ο πρόεδρος δεν είχε τίποτα να κάνει με την πρακτική αυτή».
Είναι τρομακτικές οι διαστάσεις που παίρνει ο διωγμός της Ορθοδοξίας από τους μουσουλμάνους και πρέπει να είμαστε με τα μάτια μας ανοιχτά.
voicenews.gr

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου