Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

ΤΙ ΕΙΠΕ ΔΑΙΜΟΝΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ ΚΑΛΟΓΡΙΑΣ !!!

-->
Έντονες αντιδράσεις στην Καθολική Εκκλησία προκάλεσαν τα λεγόμενα της καλόγριας ονόματι Lucia Caram. Η καλόγρια από την Ισπανία υποστήριξε ότι η Παναγία δεν ήταν παρθένα.

Πιο συγκεκριμένα, η αδελφή Lucia εμφανίστηκε σε ένα τηλεοπτικό σόου, όπου και ανέφερε:“Νομίζω ότι η Μαρία ήταν ερωτευμένη με τον Ιωσήφ και ήταν ένα ακόμη κανονικό ζευγάρι, το πιο φυσιολογικό είναι ότι έκαναν και σεξ”.

Ωστόσο, δεν σταμάτησε εκεί και συνέχισε λέγοντας: “Έχουμε κολλήσει με τους κανόνες που έχουμε εφεύρει, και δε φτάνουμε στο αληθινό μήνυμα”. Η ίδια επίσης αποκάλυψε ότι δεν αυνανίζεται και πως είναι δεν έχει κάνει ποτέ σεξ.

Οι αντιλήψεις της μοναχής δέχθηκαν τα καταγγελτικά σχόλια του Επισκοπο της Vic, ο οποίος εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία υπενθυμίζει στους πιστούς πως η παρθενία της Μαρίας είναι κάτι το αδιαπραγμάτευτο και πως "τέτοιου είδους δηλώσεις δεν συμμορφώνονται με την πίστη της Εκκλησίας".

Αξίζει να σημειωθεί πως η αδελφή Lucia είναι ιδιαίτερα δημοφιλής, καθώς έχει χιλιάδες followers στο Twitter ενώ παράλληλα είναι θερμή υποστηρίκτρια της καταλανικής ανεξαρτησίας.

Πηγή: RT

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου