Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

Οι επήλυδες

-->
Ο «Μπίμπι» στην πρόσφατη επίσκεψη του στην Ουάσιγκτον, είπε στους «αμερικανούς» ότι η Ιουδαία είναι η Πατρίδα των Ιουδαίων, που έχουν κληρονομικά πολιτικά δικαιώματα στην πατρίδα τους, τα οποία οφείλουν να αναγνωρίζουν και να σέβονται οι επήλυδες Άραβες. 
Και όντως έχει δίκιο. Πολλοί πριν τον Σαλαντίν και πολύ πριν την κατάκτηση της Ιερουσαλήμ από τους Άραβες, η Ιερουσαλήμ ήταν η πρωτεύουσα των Ιουδαίων. Ακριβώς όπως, πολύ πριν τον Μωάμεθ, η Κωνσταντινούπολη ήταν η Βασιλεύουσα των Ελλήνων.
Ακριβώς όπως οι Έλληνες έχουν ιστορικά πολιτικά δικαιώματα στις περιοχές που κατέλαβαν οι επήλυδες Σελτζούκοι, Βούλγαροι και Σίπταροι. 
Τα ιστορικά κληρονομικά πολιτικά δικαιώματα των Εθνών στην πατρίδα τους, είναι απαράγραπτα, και οφείλει να τα αναγνωρίζει και να τα σέβεται το «Κράτος Δικαίου».
Για το λόγο αυτό, η Κριμαία ανήκει ιστορικά στο ρωσικό Έθνος, το Κόσσοβο στο Σερβικό Έθνος , η Ιερουσαλήμ στους Ιουδαίους, και η Μακεδονία, το Αργυρόκαστρο και οι «χαμένες Πατρίδες», ανήκουν στην πολιτική κληρονομιά των Ελλήνων.


ΠΗΓΗ

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου