Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

Δημοσκοπικό σοκ! Έτοιμο ακόμα και για δραχμή το 54,8% των Ελλήνων

-->
Ενδιαφέροντα ευρήματα έχει η δημοσκόπηση που διενεργήθηκε από την εταιρεία MRB για το κανάλι “STAR” από τις 13 έως τις 15 Φεβρουαρίου 2017.
Συγκεκριμένα, για την αξιολόγηση, υπάρχουν «αντιφάσεις» στα αποτελέσματα με τους πολίτες να μην θέλουν νέα μέτρα, ενώ έκπληξη αποτελεί το ποσοστό της απόρριψης ενδεχόμενων νέων μέτρων από την πλειοψηφία των ερωτώμενων, ακόμα και υπό το δίλημμα της εξόδου από την ευρωζώνη.
Το 54,8% απαντά ότι η κυβέρνηση πρέπει «να απορρίψει τα νέα μέτρα που ζητούν οι δανειστές ακόμα και αναγκαστεί να έρθει σε σύγκρουση/ρήξη με τους δανειστές, με ορατή πιθανότητα την έξοδο της Ελλάδας από την Ερωζώνη και την επιστροφή στο εθνικό νόμισμα». Με την άποψη αυτή συμφωνεί και το 29,6% των ψηφοφόρων της ΝΔ στις εκλογές του 2015, ενώ στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ το ίδιο ποσοστό εκτινάσσεται στο 66,2%!
Με την άποψη «να αποδεχθεί τα νέα μέτρα που της προτείνουν οι εταίροι και δανειστές ώστε να μην έρθει σε σύγκρουση /ρήξη μαζί τους για να κλείσει άμεσα η αξιολόγηση» συμφωνεί το 32,2% των ερωτηθέντων (το 22,3% των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ και το 54,4% των ψηφοφόρων της ΝΔ.

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου