Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

Σοκαριστικά στοιχεία! 3 στους 4 πολίτες έχασαν 8,6 κιλά από την πείνα στη Βενεζουέλα!

-->
Σοκάρουν τα στοιχεία νέας έρευνας για την τραγική κατάσταση που επικρατεί στη Βενεζουέλα τον τελευταίο χρόνο.
Οι πολίτες στη Βενεζουέλα, μετά τις πολιτικές που έχουν καταστρέψει τη χώρα, έχουν φτάσει σε σημείο να χάσουν 9 κιλά λόγω της έλλειψης τροφίμων.
Από μελέτη του 2016 από το La Encuesta Condiciones de Vida (Encovi) στην οποία πήραν μέρος 6.500 οικογένειες, προκύπτει πως πάνω από το 32% των νοικοκυριών τρώνε μία ή δύο φορές την ημέρα.
Το 93,3% δήλωσε πως το εισόδημά του δεν φτάνει για τις ανάγκες του για φαγητό και έχουν καταφύγει σε φθηνότερα τρόφιμα όπως οι πατάτες. Λόγω αυτού, σχεδόν το 75% του πληθυσμού στη Βενεζουέλα έχει χάσει κατά μέσο όρο 8,6 κιλά.
Επιπρόσθετα, το 10% των παιδιών έχει σταματήσει να παρακολουθεί μαθήματα λόγω της έλλειψης φαγητού και προσπαθεί να βοηθήσει την οικογένεια να βρει τροφή, κρατώντας τη σειρά των γονιών τους στα συσσίτια.
Λόγω των σοσιαλιστικών πολιτικών που θεσπίστηκαν από τον πρόεδρο Νικολάς Μαδούρο, η Βενεζουέλα βιώνει καταστροφικές ελλείψεις στα πάντα, από τα φάρμακα μέχρι το φαγητό και το χαρτί υγείας.
Η κυβέρνηση στο μεταξύ φροντίζει να αρπάζει κάθε φιλανθρωπική βοήθεια που αποστέλλεται στη χώρα, με πολλές γυναίκες να κάνουν στείρωση ώστε να μη φέρουν άλλα στόματα που δεν θα έχουν να θρέψουν στην οικογένεια.

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου