Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

Βρετανίδα ζει στην απομόνωση λόγω αλλεργίας στο wifi

-->
Τα πάνω κάτω έχει φέρει η τεχνολογία στη ζωή μιας θεραπεύτριας που ζει στην απομόνωση λόγω αλλεργίας στο ασύρματο δίκτυο.
Η άτυχη γυναίκα από τη Βρετανία εμφανίζει εξανθήματα και πονοκεφάλους με αποτέλεσμα να παραιτηθεί από τη δουλειά της και να εγκαταλείψει το σπίτι της.
Η Rachel Hinks έχει όπως ισχυρίζεται ηλεκτρομαγνητική υπερευαισθησία από τα επιβλαβή ηλεκτρομαγνητικά πεδία από τα σήματα WiFi που απελευθερώνονται από τους κοντινούς τηλεπικοινωνιακούς κόμβους.
agglwiifalr2
Για να ξεφύγει από τα σήματα η 43χρονη, η οποία πάσχει επίσης από λύκο αναγκάστηκε να μετακομίσει σε μια καλύβα στο κάτω μέρος του κήπου ενός φίλου της - μακριά από κάθε «επιβλαβές» σήμα.
Κάθε μέρα πηγαίνει στο σπίτι της μόνο για να ταΐσει τη γάτα της και όπως αναφέρει όλα ξεκίνησαν όταν άρχισε να νιώθει ενοχλήσεις όταν μιλούσε πάνω από δέκα λεπτά στο κινητό της.
Πάντως, η Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας αναφέρει ότι η ηλεκτρομαγνητική υπερευαισθησία δεν αποτελεί προς το παρόν αναγνωρισμένη πάθηση και δεν υπάρχει καμία επιστημονική βάση που να συνδέει τα συμπτώματα της Rachel με τις εκπομπές από ηλεκτρομαγνητικά πεδία.
agglwiifalr3
Απαιτεί μάλιστα από τους φίλους της να έχουν κλειστά τα κινητά τους όταν την επισκέπτονται ενώ η ίδια σημειώνει ότι ακόμη και η ακτινοβολία από τις ηλεκτρικές συσκευές της κουζίνας την επηρεάζουν.
Σκέφτεται ακόμη και να μετακομίσει σε ένα μακρινό χωριό με τροχόσπιτο, ωστόσο πιστεύει ότι τα υπόλοιπα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει όπως η αρθρίτιδα και οι γυναικολογικές παθήσεις θα τη δυσκολέψουν περισσότερο στην απομόνωση.

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου