Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2017

O ΣΩΡΡΑΣ ΠΗΓΕ ΝΑ «ΞΥΡΙΣΕΙ» ΤΟΝ ΙΕΡΩΝΥΜΟ!

-->

ΠΩΣ…ΕΦΑΓΕ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ : ΓΙΑΤΙ Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΔΕΝ ΔΕΧΘΗΚΕ ΤΗΝ ΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ-ΤΙ ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΣΥΝΟΔΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΙΡΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΩΡΡΑ

Οι αποκαλύψεις για την δράση της οργάνωσης του Αρτέμη Σώρρα “Ελλήνων Συνέλευσις” διαδέχονται η μια την άλλη.
Έγγραφο που αποκάλυψε η εκπομπή “Live News” , δείχνει πως το 2012, ο Αρτέμης Σώρρας επεδίωξε επαφή με τον αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδας, Ιερώνυμο.
Αυτό πιθανότατα σημαίνει, ότι πριν στραφεί στο… δωδεκάθεο και την “συμπαντική συνειδητότητα” ο Αρτέμης Σώρρας ήθελε να κερδίσει κάτι από την αίγλη της επίσημης εκκλησίας, προσφέροντας σ” αυτήν μια μετοχή της… Τράπεζας της Ανατολής.
Όπως αναφέρει στην κάμερα του “Live News”, ο Κυριάκος Τσούρος, γραμματέας της Συνοδικής Επιτροπής επί των αιρέσεων: “Την εκκλησία την έχει απασχολήσει το θέμα από το 2012, καθώς ο κύριος Σώρρας είχε αποστείλει μια επιστολή και μάλιστα την επανέλαβε και με εξώδικο. Η Ιερά Σύνοδος με απόφασή της και με απόφαση του μακαριοτάτου, απέρριψε την πρόταση του κ. Σώρρα και είπε ότι δεν αποδέχεται την μετοχή αυτή.”
Η Ιερά Σύνοδος με αφορμή το θέμα του “Αρχιεπισκόπου Ρωμανίας” που συμμετείχε σε εκδηλώσεις της “Ελλήνων Συνέλευσις”, έχει μάλιστα αποστείλει απόφασή της προς τις Μητροπόλεις, με την οποία προτρέπει μητροπολίτες και κληρικούς να μην έχουν σχέση με τέτοιου είδους οργανώσεις.
Σε πρόσφατη απόφαση της, η Διαρκής Ιερά Σύνοδος χαρακτηρίζει την οργάνωση Σώρρα “εθνικιστική, αμφιλεγόμενη, αρχαιολατρική” και τον λόγο της “ρατσιστικό”.

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου