Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

Θα επιχειρηθεί ένα “Coup d'état” για να σταματήσουν τον Τραμπ από το να εισέλθει στον Λευκό Οικο; - Όργιο φημών

-->
Θέλουν να σταματήσουν τον Αμερικανό εκλεγμένο πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ λίγο ριν την ορκωμοσία του στις 20 Ιανουαρίου Το σενάριο αυτό κυκλοφορεί  σε διάφορα ανεξάρτητα ΜΜΕ αναφέροντας πως οι «17 μυστικές αμερικανικές υπηρεσίες» πρόκειται να προσχωρήσουν σε ένα «μαλακό» Coup d'état, με την έννοια ότι δε θα έχει προλάβει να ορκιστεί ο 45ος νέος Αμερικανός πρόεδρος.
Το σκεπτικό είναι να επιχειρήσουν να εμπλέξουν τον Τραμ σε «ροζ» ιστορίες στη Μόσχα επιχειρηματολογώντας έτσι ότι  ο νέος αμερικανός πρόεδρος είναι «δέσμιος των Ρώσων», καθώς οι τελευταίοι διαθέτουν «αμαρτωλά» DVD.
Με μια κοινή τους πράξη το κατεστημένο των ρεπουμπλικάνων και των δημοκρατικών λέγεται ότι θα επιχειρήσει να εξουσιοδοτήσει το αμερικανικό Κογκρέσο προκειμένου να αναλάβει δράση "κάτω απο εξαιτετικές συνθήκες" εμποδίζοντας τον Τραμπ να εισέλθει στο Λευκό Οίκο.
Η «σοβαρή» έκθεση μυστικών υπηρεσιών από τους Δημοκρατικούς αναφέρει ότι ο Ν.Τραμπ συμμετείχε σε όργια με πόρνες στη Μόσχα και ότι οι Ρώσοι τον έχουν καταγράψει!
Η «πληροφορία» αυτή φέρεται να περιλαμβάνεται σε ένα έγγραφο το οποίο παραδόθηκε από στελέχη των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών στον ίδιο τον Ντόναλντ Τραμπ στην ενημέρωση που έκαναν στο νέο αμερικανό πρόεδρο την περασμένη Παρασκευή.
Το υλικό κατά τις πληροφορίες των διεθνών ΜΜΕ παρέδωσε ένας Βρετανός κατάσκοπος, ο οποίος, όπως υποστηρίζει το CNN, αποτελεί αξιόπιστη πηγή από τις αμερικανικές υπηρεσίες κατασκοπείας.
Βέβαια ο Ντόναλντ Τραμπ απέρριψε όλες τις πληροφορίες ως ψεύτικες λέγοντας: «Οι μυστικές υπηρεσίες δεν έπρεπε ποτέ να αφήσουν να “διαρρεύσουν” δημόσια. Μήπως ζούμε στην Γερμανία των ναζί» είπε μέσω του twitter, ενώ σε άλλο μήνυμά του σχολίασε:
«Νίκησε στις εκλογές εύκολα, ένα νέο κίνημα επιβεβαιώθηκε, και τώρα οι άτιμοι αντίπαλοί μου θέλουν να υποτιμήσουν την νίκη μου αυτή με ψεύτικα νέα»\
Σε κάθε περίπτωση οι ημέρες μέχρι τις 20 Ιανουαρίου θα είναι κρίσιμης σημασίας καθώς κανείς δεν ξέρει τι μπορεί το σύστημα Ομπάμα-Κλίντον και Σόρος να σκεφτεί ακόμη.
Intelligence agencies should never have allowed this fake news to "leak" into the public. One last shot at me.Are we living in Nazi Germany?

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου