Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017

ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΟΝ ΤΡΑΜΠ! Τι έδωσε στον Ρέινς Πρίμπους για τον νέο πρόεδρο των ΗΠΑ

-->
Ο Πάνος Καμμένος δίνει το παρών στην ορκωμοσία του νέου προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλτν Τραμπ. Κατά την επίσκεψη του στις ΗΠΑ, είχε συναντήσεις με τον ελληνικής καταγωγής νέο προσωπάρχη του Λευκού Οίκου, Ρέινς Πρίμπους, με τον Τζορτζ Παπαδόπουλο, συνεργάτη του νέου προέδρου και με άλλα υψηλά στελέχη του επιτελείου του.
Σε δηλώσεις του ο κ. Καμμένος εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι «η νέα διοίκηση -του Λευκού Οίκου- θα μπορέσει να συνεχίσει τη στενή συνεργασία της Ελλάδας με τις Ηνωμένες Πολιτείες στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ, αλλά και της διμερούς συνεργασίας». «Η Ελλάδα, μετά την οικονομική κρίση, αυτό ακριβώς περιμένει, τη στενή συνεργασία με το νέο Πρόεδρο και τη νέα διοίκηση, για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε μαζί σε μία νέα περίοδο ευημερίας», προσέθεσε.
Αναλυτικά ο κ. Καμμένος δήλωσε, μεταξύ άλλων: «Είμαι βέβαιος ότι η νέα διοίκηση θα μπορέσει να συνεχίσει τη στενή συνεργασία της Ελλάδας με τις Ηνωμένες Πολιτείες στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ, αλλά και της διμερούς συνεργασίας.
Όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1  στο δελτίου ειδήσεων του, ο Έλληνας υπ. Εθνικής Αμύνης έδωσε στο στενό συνεργάτη του κ. Τραμπ,Ρέινς Πρίμπους, ένα δώρο προκειμένου να το δώσει στον Νέο Πρόεδρο των ΗΠΑ. Ωστόσο ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό το περιεχόμενο του δώρου.
Στις Ηνωμένες Πολιτείες βρίσκεται και  ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, Γιώργος Πατούλης με αφορμή την ορκωμοσία του νέου Αμερικανού προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ.
Ο κ. Πατούλης ταξίδεψε στην Ουάσιγκτον όντας προσκεκλημένος στην εκδήλωση της Επιτροπής Εγκαινίων της αμερικανικής προεδρίας, προς τιμήν των Ελληνοαμερικανών μελών της νέας κυβέρνησης του Ρεπουμπλικανικού κόμματος.
Ακόμα στην άλλη άκρη του Ατλαντικού βρίσκεται και ο Νίκος Παππάς δίνοντας και αυτός με τη σειρά του το παρών στην ορκωμοσία του νέου προέδρου των ΗΠΑ

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου