Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

Κούλογλου: Πάμε σε εκλογές

-->

Είναι καλύτερα να κάνεις εκλογές έχοντας μια σημαντική μερίδα του κόσμου μαζί σου, υποστηρίζει ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ - Δεν υπάρχουν εκλογές, βγάλτε το από το μυαλό σας, τόνισε ο υπουργός Ναυτιλίας

Ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ είναι το σημερινό, γεγονός, όπου δύο στελέχη του κυβερνώντος κόμματος εκφράζουν δύο εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις όσο αφορά στη στάση που πρέπει να κρατήσει η κυβέρνηση, για το αν δηλαδή θα αποδεχτεί τις νέες σκληρές απαιτήσεις των δανειστών ή αν θα πάει σε εκλογές.

Κούλογλου: Πάμε σε εκλογές
Ανοικτό άφησε το ενδεχόμενο των πρόωρων εκλογών ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου τονίζοντας ότι «αν πάνε να ρίξουν την κυβέρνηση θα πρέπει η κυβέρνηση να προχωρήσει σε ρήξη, δηλαδή να μη δεχθεί τα μέτρα αυτά, που σημαίνει πολιτική κρίση στην Ελλάδα και κάποιου είδους αναδιάρθρωση σκηνικού ενδεχομένως με εκλογές».

Ο κ. Κούλογλου ανέφερε ότι «είναι καλύτερα να κάνεις εκλογές έχοντας μια σημαντική μερίδα του κόσμου μαζί σου παρά να τις κάνεις μετά από μερικούς μήνες τελείως φθαρμένος».

Ο ίδιος τόνισε ότι «βρισκόμαστε μεταξύ των επιλογών να πάμε σε μία ρήξη με όλα αυτά που ζητάνε ή να γίνουν συμβιβασμοί και στο θέμα  των μέτρων που ζητούνται με κάθε τρόπο και στο θέμα των ιδιωτικοποιήσεων».

«Η δική μου γνώμη», ξεκαθάρισε ο  ευρωβουλευτής στον «Αθήνα 984», «είναι ότι θα μας πάνε έτσι, ροκανίζοντας το χρόνο, για να φθείρουν την κυβέρνηση και τη χώρα γι ’αυτό είναι καλύτερο όταν έχεις καταλάβει ότι ο άλλος θα σου κάνει πόλεμο να διαλέξεις την κατάλληλη στιγμή που θα τον χτυπήσεις εσύ. Αυτό σημαίνει ότι αν πραγματικά υπάρχει αυτή η εκτίμηση θα πρέπει να επιλεγεί πότε η κυβέρνηση θα προχωρήσει σε ρήξη με όλες αυτές τις παράλογες απαιτήσεις».

Κουρουμπλής: Καμία σκέψη για εκλογές
Οι εκλογές αυτή τη στιγμή είναι το χειρότερο σενάριο για την Ελλάδα, τόνισε το πρωί της Κυριακής ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής, αποκλείοντας κατηγορηματικά το ενδεχόμενο αυτό. 

Σύμφωνα με τον ίδιο, η Ελλάδα έχει εκπληρώσει τους στόχους της και το γεγονός πως οι δανειστές ζητούν περισσότερα, σημαίνει πως απαιτείται «πολιτική λύση».

Δεν υπάρχουν εκλογές, βγάλτε το από το μυαλό σας, επανέλαβε ο υπουργός Ναυτιλίας, κατά την διάρκεια συνέντευξής του στον Σκάι.

Τόνισε επίσης ότι απέναντι στις απαιτήσεις των δανειστών πρέπει να δημιουργηθεί ένα αρραγές εθνικό μέτωπο. «Πρέπει να πάρει θέση και η αξιωματική αντιπολίτευση σε σχέση με τις πιέσεις που ασκούν οι δανειστές. Πρέπει όλοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους» πρόσθεσε ο Υπουργός Ναυτιλίας. 


ΠΗΓΗ

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου