Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2017

Κουλα πολύ κωλόπαιδο ο Φλεβάρης ..!!!

-->
Κάποτε ήταν μια κάλτσα με το όνομα Μπάμπης !

Ήταν φτιαγμένη από καταπληκτικό βαμβακερό ύφασμα , ζεστή και πολύχρωμη … ήταν μια όμορφη κάλτσα ο Μπάμπης !!

Όταν πρωτοδημιουργηθηκετου έδωσαν μαζί και μια σύζυγο ..την κουλα !! Άλλα ο Μπάμπης ήταν άτυχος πολύ σε όλη του την Ζωή..η Κούλα χάθηκε μια μέρα …όπως ανεξήγητα χάνονται όλα αυτά τα 1 από τα ζευγάρια κάλτσες !!!! τι και αν ητανόμορφος ..τι και αν με το πέρας το χρόνου ειχε γίνει το γούρι για το αφεντικό του …που δεν έκλεινε ποτέ καμία συμφωνία χωρίς να τον φοράει… ο Μπάμπης κατά βάθος ήταν και θα είναι μόνος …. αφού χωρίς την Κούλα ..είναι ένα απλό παλιοπανο!!

Στόχος της Ζωής του Μπάμπη είχε γίνει να ξαναβρεί την Κούλα ..κάθε Βδομάδα έγραφε Γράμματα στην Κουλακαι σε κάθε πλυντήριο που πήγαινε στα πολυτελέστατα ξενοδοχεία για τα συνέδρια του αφεντικού…άφηνε και εναμε σκοπό να την ξανασυναντήσει !

Ο Θανάσης είναι κλασικός σαπιοκοιλιας με τον κώλο έξω υδραυλικός και αυτή την στιγμή βρίσκεται σε ένα από τα μεγαλύτερα ξενοδοχεία της Αθήνας ….γονατιστός με τον κώλο έξω να γαργαλά τα εντόσθια ενός από τα μεγάλα πλυντήρια της μονάδας καθαρισμού του ξενοδοχείου!!!!

Ο Θανάσης μπορεί να είναι με τον κώλο έξω άλλα είναι συνάμα και πονηρός ..πάντα παει αργά έτσι ώστε να ζητάει περισσότερα…έτσι λοιπόν ο Έλληνας με τον κώλο έξω πονηρός και σκυμμένος ..έχει βρει αμέσως την βλάβη αλλά συνεχίζει εκεί σκυμμένος και συνωμοτικά να κάνει ότι ψάχνει τι συμβαίνει!!

Στην πραγματικότητα ο Θανάσης έχει αποφράξει το κεντρικό αγωγό νερού και με προσοχή έχει ανοίξει κάτι που μοιάζει με γραμμα… δεν έχει λιώσει ..γιατί είναι γραμμένο σε να υλικό παράξενο..ας πούμε ένα υλικό από τον κόσμο των καλτσών!!!

Με το φακό στο στόμα διαβάζει ο Θανάσης το γραμμα…

Κούλα πολύ κωλόπαιδο ο Φλεβάρης ..

Όπου και αν είσαι προετοιμάσου …

Σου γράφω κοντά έξι χρόνια να είσαι πάντα προετοιμασμένη …οι άνθρωποι έχουν χάσει τα μυαλά τους !

Ακόμα και σε φτωχά πόδια να είσαι Κούλα αν έξι χρόνια με άκουσες θα είχες οδηγήσει τα βήματα του αφεντικου σου στο να πηγαίνουν να κάνουν λίγο αποθήκευση..αυτάρκεια …!!

Κούλα είμαι στεναχωρημένος γιατί όσο περνάει ο καιρός και με τα γεγονότα που έρχονται θα δυσκολευτεί το έργο μου να σε βρω…!

Φρόντισε να μην έχεις ανάγκη τα χρήματα για καιρό..όσο πιο πολύ μπορείς …να έχεις να φας και φάρμακα … για να συμβουλεύειςπάντα με Σοφία το αφεντικό σου!!

Οι τραπεζίτες είναι κωλόπαιδα Κούλα … αυτοί τα στήνουν όλα !!

Έρχονται σχεδιασμοί Άμυνας ,.,,η γη μπαίνει σε μια νέα σχιζοφρένεια ..!!

Να συμβουλεύεις πάντα το αφεντικό σου να ενεργει με Σοφία , Ειρήνη , να κατανοήσει ότι ο εχθρός δεν είναι ο άλλος άνθρωπος…μιλα κούλα και σε άλλες κάλτσες ….είναι ζήτημα επιβίωσης όλων μας …να μην οδηγηθούν οι άνθρωποι ξανά σε στημένα σενάρια !

Αν έχετε να φάτε … αν έχετε αυτάρκεια … μπορείτε να κάνετε πίσω όλα τα χρέη… όλα εικονικά είναι … μην τρελαθείτε Κούλα…. όλα στο μυαλό είναι και η ύλη και όλα …!! Σημασία έχει η αγάπη η ψυχή και ο χρόνος μας !!

Δεν προλαβαίνω να σου μιλήσω άλλο ..μόλις με φοράει το αφεντικό μου…παρεμπιπτόντως ανέβηκα και αλλά σκαλοπάτια της πυραμίδας …είμαι πιο ψηλά ..και όσο πιο ψηλά περπατώ τόσο πιο ανόητα είναι όλα…Αγάπη μου μου λείπεις!!

Κύριε Θανάση θα τελειώσουμε καμιά μέρα ;…ακούστηκε ηστριγκλη φωνή της υπευθύνου καθαρισμού του ξενοδοχείου!!

Ο Θανάσης σηκώθηκε έβαλε μέσα την κοιλαρα… μάζεψε τον κώλο όσο μπορουσε….

«Μανιτσα …τελειώσαμε εδώ … με παιδεψε αλλά είναι τζι τζι… »

Η «μανιτσα» κοίταξε με απέχθεια…και απομακρύνθηκε κουνώντας το μικροκαμωμένο κωλαράκι της !!

«Μανιτσα«..ξαναφωναξε ο Θανάσης …Να προσέχεις …έχεις μέχρι και τέλος του Φλεβάρη..και αν !!

Stranger….

ΠΗΓΗ

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου